- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
magyarattila #10329 üzenetére
Grat a találatért!
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #10240 üzenetére
A Naplók\Naplókezelő miért nem jó?
Minden hónapban tudod nullázni. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #10106 üzenetére
Böngésző: Opera Mini: jobb, gyorsabb -> szép az élet
Fájlkezelő: valóban lehetne jobb is.
Ébresztés: több mint 10 éve nem kapcsolom ki a telefon éjszaka se. Így a kikapcsolva hol ébreszt, hol nem ébreszt mizzéria se érint. Ezért ez nálam(!) nem is számít hibának, hiányosságnak. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #10099 üzenetére
Nálam is így van! Dallam+5-ös hangerő. Az első 1-2 mp mégis halkabb, mint ami utána jön. Túlélhető, csak vicces, mert semmi átmenet nincs közte és így meg semmi értelme.
Nem, a beépített filmlejátszó nem kezeli az magyar ékezeteket. De ez már, úgy tudom javításra került az újabb fwk-ben, csak a JEE nem ismeri. Ezért viszont nem fogok frissíteni, nem éri meg. -
leslieke
Jómunkásember
Igaz, ami igaz. Panaszom nincs, amire a telefonfunkciókon túl is használom az mind működik. (film,zene, navi 30 napig, hotmail., internet opera minivel, játék..stb...) De F-ECT$-nek is igaza van, vannak hiányosságai. Nekem is van, ami hiányzik, vagy nem úgy van, ahogy tetszene, vagy épp nem értem miért nincs benne. XXJEE van rajta, gyárilag.
Pl. hiányosságra:
1, sms másolása/áthelyezése másik mappába csak mappa-nézetben van, beszélgetés nézetben nincs. Vajon ide miért nem tették be ezt a funkciót.
2, Hangprofilok: se átnevezni, se újat létrehozni nem lehet.
3/1 Naptár: hónap nézetben több bejegyzés egy napon nem látszik rendesen.
3/2 Naptár: Esemény típusa csak találkozó vagy évforduló lehet. Vicc!!
4. magyar ékezetek nem kezeli a beépített lejátszó. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #10095 üzenetére
Szerintem ő pont nem ezt akarja, hanem azt, hogy a gyárilag beépített az eleján halk majd normékis hang szólő hívásjelzés meg lehet-e változtatni. Vagy valóban félreértettem és arra gondolt, amit Te mondasz! Egyikőnke igaza lesz.
-
leslieke
Jómunkásember
10.000 hsz!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #9991 üzenetére
Csak azok jelennek meg a widgeten, akikhez megadtál becenevet.
heidrich kis türelem! Még csak 20 perce írtad be.. nincs itt mindenki, és majd biztosan jön valaki, aki tudja a kérdésedre a választ!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #9983 üzenetére
Ez hülyeség! Kingston Class2-es kártyám van, és mint fentebb írtam nem akadnak a filmek!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #9975 üzenetére
Letöltöttem a Discoverers_720 és a SuperSpeedway filmeket. Elsőre a linux alatt nem volt hang, de az megoldottam. A telefonon a kép tökéletes, nincs szaggatás, hang nincs, induláskor kiírja, hogy "nem támogatott audiokodek"
-
leslieke
Jómunkásember
Van kedvencek, ami félig-meddig helyettesíti a gyors hívást.
Jadro: Az üzeneteknél is lehet hívni.
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #9696 üzenetére
Widgetet letöltöd számítógépre (ehhez kell net), onnan háttér módban felmásolod a telefonra, majd telepíted.
Játékot kiessel leszeded (ehhez is kell net), kies módban csatlakoztatod a telefont, telepíted a játékot. Másik út, hogy ingyesen wi-fin keresztül a samsung apps menüt elindítva szedsz le játékokat. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #9668 üzenetére
A vodafone bónusszal igen peches lehettél. a családban évek óta ez van és még egyszer se volt probléma a számlázással, pedig többször voltam külföldön is, és azt ottani beszélgetést is korrektül számlázták.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Den Hadnagy #9517 üzenetére
Szerintem kb. akkor a biztonsági rés a netes fizetésben, mint amikor a boltban a pénztárosnak a kezébe nőtt a pin-pad és az istennek se engedné el, ergo úgy kell megadnod a kódot, hogy a hosszú sor végén álló vak is látja.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Den Hadnagy #9507 üzenetére
Nokia CA-75U AV kábel jó hozzá. A telefonhoz nem adnak, de egy ezresért már lehet venni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Den Hadnagy #9503 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Den Hadnagy #9496 üzenetére
aminek ilyen fullos a kijelzője
Nokiában ilyet nem találsz.ingyenes navi megoldás Samura?
Nincs. De a Route66-hoz megvehető örök élet navi, akciósan. -
leslieke
Jómunkásember
Csökkentették a Picsel Smart Office árát, 10£helyet 6 £.
-
leslieke
Jómunkásember
Köszönöm! Így már érthető miért vagy elégedetlen a telefonnal. Vagyis inkább a szoftverével.
Az valóban vicc, hogy minden e-mailt egyesével kell olvasottá tenni. Ahogy nekem az SMS.nél probléma, hogy csak mappanézetben lehet az SMS-eket áthelyezni, beszélgetés nézetben ilyenre nincs lehetőség.
A naptár számomra használható, igaz nem is szinkronizálom semmivel. Itt a probléma inkább az, hogy a napok alatt szűkös a hely, és ha egy napon több bejegyzés van, akkor az csak görgetve látható.
Billentyűzet: sosem szerettem telefonon a full qwertyt, a T9-hez meg jó a normál billentyűzet is. Ennek ellenére megértem a problémád.
Böngészőt kiváltottam Opera Minivel.
Gyári shortcut biztos lesz, persze kérdés mikor és lesz e türelmed kivárni.
A környezeti profilok váltásában igazad van. Simán odafért volna a felső menübe több is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
user137 #9458 üzenetére
Kies upgrade is felejtős, ha igaz az amit a szervizben mondtak.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
leslieke #9279 üzenetére
Most beszéltem a Samsung ügyfélszolgálattal, azt a tájékoztatást kaptam, hogy le lett tiltva a Kiesen keresztüli frissítés, mert nagyon sokan vitték szervizbe a készüléket, hogy nem sikerült a frissítés.
Szervizben továbbra is frissítik, ha elfogadható indokot kapnak, akkor ingyenesen, egyébként fizetős lesz!
-
leslieke
Jómunkásember
a logikátlansága, kiforratlansága és a hiányosságai Ezt kifejtenéd? Főleg, hogy mitől logikátlan?
könnyen elérhető ébresztőóra (jól eldugták Az óra menü alatt van. nincs az annyira eldugva. Az ikonját meg a menün belül oda teszed ahová akarod.
hosszú akksiidő 2-3 napnál többre ne nagyon számíts.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #9317 üzenetére
Biztos, hogy felmegy! Java alapú, telepítés után a Játékok, egyéb mappában keresd.
-
leslieke
Jómunkásember
Az mitől lehet, hogy a gyári XXJEE a Kies szerint a készüléken üzemelő verzió nem frissíthető? Nemrég még frissíthettem volna XXJF4-re..
Nem nyúltam hozzá semmivel! -
leslieke
Jómunkásember
Itt van pár tok. Bár ezeket csak ebayen keresztül lehet megvenni. Itthon még nem találtam.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
guest666 #9241 üzenetére
Navi mellett megy a beépített böngésző és az Opera Mini is.
A gyári navi a Route66, gyorsan elindul, első indítás után sokáig, akár 15 percig is keresgél GPS-jel után, a következő alkalmakkor ez 1-2 perc. A helyzetmeghatározása pontos. 30 napos próbaverzió, ami az első indítástól ketyeg.
-
leslieke
Jómunkásember
Most találtam egy bugot! Igaza volt Joe bácsinak, sz@r ez a telefon!
Na de komolyan: SMS-t áthelyezni Saját mappába csak Mappa-nézetben lehet, a Beszélgetés nézetben nincs ilyen. Vagy én vagyok vak és nem találom.
Ez csak azért kellemetlen, mert Mappa nézetben egyesével kell kijelölni az áthelyezendő SMS-eket, míg beszélgetés nézetben ezt egy kijelöléssel meg lehetne oldani.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Joe bácsi #9193 üzenetére
OK! Megértettük, neked nem tetszik, neked nem kell ilyen okosteló, szerinted sz@r!
Mindenki leborul nagyságos és tudásod előtt.
Kérlek, könyörgöm, mond el, melyik az a telefon, amelyik megfelel fenségességednek???
Ígérem, azonnal lecserélem ezt sz@rt egy olyanra!Utána leszünk haverok?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Joe bácsi #9185 üzenetére
- nekem még nem fagyott le
- beépített böngésző több oldal megnyitásánál valóban, de opera mini is fut rajta, több oldallal is hibátlanul.
- zörgésmentes telefonom van
- mennyi a sok, számold már meg??? 2-3?? én nem emlékszem többre..
- ilyen alapon mindegyik okosteló bizonytalan. vegyél zsinóros telefont..De mint fentebb írték, ha nem tetszik nem kell megvenni!
Ezek után kíváncsi vagyok, melyik telefon üti meg nálad a szintet?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
keybee05 #9153 üzenetére
Itt egy tesztoldal. 147 készülék, nézd meg hol a Wave (1) és merre van a Desire (50).
Amúgy meg csak magadra hallgass vásárláskor.
htc desire-ből nem sok szaladgál, mondhatni presztizs készülék, igazi kincs
Aki ez alapján vesz/választ telefont, az az én szememben szánalmas ember.
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #9084 üzenetére
Egyikkel se volt gondom, videóztam és fényképeztem is. Az alkalmazásokat/játékokat a kártyára telepíti. Ezt külön menüben lehet beállítani, hogy mi legyen az alapértelmezett telepítési/mentési hely. Nekem minden a kártyára megy.
-
leslieke
Jómunkásember
Próbáltam 720p-vel is, gond nélkül lejátszotta. De általában divx/xvid filmeket nézek, kevesebb helyet foglalnak el.
(#9093) p87: a noname microsdhc legtöbbjével gond volt. konkrétan aki ilyet vett arra panaszkodott, hogy szaggatnak a filmek, minőségi csere után ez elmúlt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #9079 üzenetére
Class2 16 GB Kingston kártyám van, akadás-mentesen mennek a filmek. A class 4 biztos, hogy jó lesz.
(#9078) krisi047: "nem prémiumot" fogsz kapni a T-nél is, de máshol is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Varszegig #9072 üzenetére
térképnézetet nyomok. ..... Még a nappal/éjszaka is rajta van a földgömbön
Na annál én is néztem..igen látványos!
Viszont bugos is. Budapest 2x szerepel, egyszer jól, egyszer meg Róma helyén!
Lehet Samuéknák már tudnak valamit és a magyar hordák megkezdték a világ meghódítását. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #9015 üzenetére
Illetve szerintetek melyik telefon lehet vetélytársa amin érdemes még gondolkozni?
Samsung Galaxy S
(#9020) Alex91: még nincs.
Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Goddess of Victory:Nikke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest