- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/8114297-samsung-isn-t-that-happy-
Hehehe...Eljön a mi időnk is, a badások ideje!
Lényeg: A samu egy vészelyzeti találkát tartott a google-moto bejelentés után, és nem igazán boldog. Meg akarják erősíteni a szoftver (szerintem a bada) részt. Félnek, hogy a google lesz az új apple.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #43952 üzenetére
Bada 2.0-án még nem működik a spoof, mivel kicsit variáltak a mappákon, meg úgy mindenen.
más:
A következő badakettő verzió a kh2 lesz, megjelenést nem írtak: http://twitpic.com/6769db -
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Goldmen75 #43877 üzenetére
Én is bada fan vagyok, de azért van jó pár olyan program, ami hiányzik, akkor a samsung kicsit jobban hozzá állhatna a dolgokhoz, az apps egy vicc hogy kva sok téma van, akkor a progik 95%-a fizetős, és nem 0.99 cent mint az app store-ban, hanem 800-1400 ft... sajnálnám eladni a wave-t, mert 50-60k körül nem találok olyan telót mint a wave. Mindegyikben van hiányosság. Néha jól jönne az android, de átlagban elvagyok a badával is. Amikor megvettem a wave-t, akkor azt hittem hogy 1 év alat felfut, és jó lesz. De úgy néz ki lassabban alakulnak a dolgok, de nem baj, akkor várunk...
-
Tomajdon
aktív tag
Hírek:
Samsung Wave III szeptemberben, Indiában.
bada 2.0 95%-ban kész. Csak kérdés hogy mikor fogjuk megkapni, mert úgy lesz mint az 1.2, hogy régiókként eltérő lesz a megjelenés. -
Tomajdon
aktív tag
Bada 2.0 kh1: a böngésző tökéletesen futtatja a wayteq libra flash reklámot
-
Tomajdon
aktív tag
GT-S5380 és GT-S8600 Bada teló specifikációk
SlyChocolate: megy az ndrive??? holnap első dolgom lesz letölteni és felrakni!
honnan raktad fel? kerestél vmi promót?
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #43469 üzenetére
Névnap widget, HVG, QR Reader működnek? Miket teszteltél?
Nekem is rohadtul húzza az akksit a 2.0, most alig bír ki 2 napot...
leslieke: köszi a linket, vannak benne hasznos dolgok. Kár hogy a Wave III nem lesz dual core-os. Érdekes, eddig azt hittem hogy a samsungtól csórták a firmwareket, de ezek szerint nem...
Dhampir: Nem, nem lesz két magos...
"At present bada Os cannot be adapted to dual core processors, Bad news for those expecting wave III with dual core processor." = Jelenleg a bada OS nem támogatja a dual core processzorokat. Rossz hír azoknak, akik a wave III-at dual core procival várták... -
Tomajdon
aktív tag
Akiknek bajuk volt/van a bada 2.0 beta sms részével, azoknak mi a gondjuk? Most küldtem el egy sms-t, rányomtam, kiírta felül hogy sending message, majd message sent. Minden tökéletesen ment.
-
Tomajdon
aktív tag
Csináltam egy vidit, mert én ezt a funkciót még egy videóban sem láttam...
Bada 2.0.1 KG6 gondolom páran már rájöttek erre. (ha vótmár akkor bocsi, csak unatkozok
)Video itt
-
Tomajdon
aktív tag
Itt egy google fordítóval fordított badaitalia-s részletes leírás a kg7-ről.Érdekes fordít, de nagyjából érthető!
http://bit.ly/q2ZJ0O
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #43092 üzenetére
Próbáld meg ezt: fileserve.com Nekem hotfile-ról 10 perc alatt le is töltötte...
-
Tomajdon
aktív tag
Elvileg a legtöbb widget és alkalmazás működik a kg7-en. Lehet fel kéne rakni...
"Most of the apps and widgets works in this firmware!!!!!!!!!"Hirtelen milyen nagy érdeklődés lett!
Itt van egy komment, ahol ezt írja az ember. De ugye ez semmit sem jelent, ehhez valakinek ki kéne próbálnia, mondjuk kirakni a névnap widgetet és felrakni a HVG alkalmazást... ha azok mennek, valószínű hogy a többi is megy. -
Tomajdon
aktív tag
Badaitalia hozzászólásai között van egy ilyen:
"Is this version totally stable?"
"offcourse not, 2.0 is not in final stage yet."
- vagyis még mindig nem teljesen stabil"Then what changes does this firmware brings?"
"featurewise not any new things.
- nincs semmilyen nagy újításIts more stable than the previous versions and I noticed that there are some new sound effects"
- stabilabb mint az előző változatok, és van benne néhány új hang effekt (ez fontos)
"One last question, does this have LIVE WALLPAPERS?"
"No"
- nincs mozgó háttérkép. (nem értem miért vannak ennyire ráállva a mozgó háttérképekre...)forrást nem írt a kommentelő...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #43026 üzenetére
"+/- 90 Minutes needed" Remélem -90 perc lesz.
De ez jó, ezek szerint nincs hiba!
(Amúgy ezt a hibát sem értem, hogy honnan tudják hogy pont augusztus 6-ig nem tudnak foglalkozni az oldallal?
) Azt nem tudom, hogy a KH1 és a KG7 között mi lesz a különbség. Erre kíváncsi vagyok nagyon. Meg remélem hogy a KG7 az már olyan végleges előtti előtti verzió lesz.
Ma nem, mivel 25%-kal nem állok neki multizni, de holnap szerintem felrakom.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #43007 üzenetére
A képeknél nekem is akadozik akora mennyiségnél. Mst waveről írok és nincs smmi képhiba. Szerintem biztos hogy nem a teló a gyenge, hanem annyi a baj hogy béta firmware. De nemsokára jön a kg7, a wave kettő meg már kh1-nél tart mint írtam. Reméljük hogy javul pár dolog.
-
Tomajdon
aktív tag
Új bada 2.0 firmware hamarosan:
"SamFirmware S8500XPKG7"
"SamFirmware S8530XPKH1"Időpont még nincs...
A wave II-nél már a h betűnél tartanak, vagyis gondolom hogy újabb, augusztusi firmware... remélem hamarosan mi is megkapjuk. -
Tomajdon
aktív tag
Nekem új funkció bada 2.0-ban: ha van egy mappád, akkor tartsd rajta az ujjad a mappa ikonján, majd húzd le, vagy fel (mert nem mindig tudom hogy melyik irányba van kedve működni
) és akkor kimutatja a mappa tartalmát. Képet sajnos nem tudok küldeni, mert közben nem lehet screen capture-t csinálni.
A szövegtördelés meg teszi a dolgát. (Csak nekem furcsa, hogyha a word wrapping on, akkor nem tördel, de ha a word wrapping off, akkor tördel... nem fordítva kéne működnie?!)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
mrhitoshi #42854 üzenetére
A lock screen-t a háttérképen kívül lehet még módosítani? Vagy ő azt kérdezte, ahol vannak az időjárás, hírek, naptár, stb. widgetek?
San398: balra-jobbra,fel-le,átlósan mindenhogy működik.
s4hu|SyD^: tényleg, ott még vannak beállítások!neked megy a rázós feloldás? hogy megérinted a telót, rázod és felold? nekem nem akar menni.
consono: ha nincs sok olyan progid amit használsz, akkor szerintem megéri. androidot én is nézem, a legutolsó frissítés is július 11-én volt... -
Tomajdon
aktív tag
válasz
ADAM1337 #42840 üzenetére
Nem, hanem 4 darab 10minutemail e-mail címet... nem muszáj megadni a kártyád adataid.
mrhitoshi: Nekem pont hogy a facebook app jobb mint az 1.2-n. Lassulások nekem is vannak, pl. amikor a telórol akarok írni kommentet ide, akkor kicsit lassul. Nekem is hiányzik pár alkalmazás, pl. unit converter, hvg, de a kint messenger viszont egyáltalán nem hiányzik, hiszen van beépített msn kliens. Látszik hogy béta, de nekem így is tetszik a hibáival együtt.
s4hu|SyD^: ezt én is megcsinálnám, de én már ezt a 4 accountot is pofátlanságnak érzem, mi lenne ha még 15x eljátszanám ezt?
-
Tomajdon
aktív tag
Leszedtem 4x1400 ft-ot a samsungtól...
De nem baj, ennyi jár a sok várakozásért cserébe!
Bada 2.0-n az nfs, plants vs. zombies, bruce lee dragon warrior ami fizetős volt és megy, a Gangster West Coast Hustle HD-t leszedtem, de úgy látszik egyelőre feleslegesen, mert nem megy...
Na nem baj, majd a véglegesen fog!
Töltenék én még le egy csomó appot, de nem akarok annyira visszaélni ezzel a kuponnal... elég volt ez a 4 is.
mrhitoshi: én majd akkor fogok visszatérni, ha már elviselhetetlenül akadályozni fog a mindennapi tevékenységeimben a bada 2.0!
Most hogy van rajta pár játék, így teljesen jó.
-
Tomajdon
aktív tag
Véletlenül kiraktam egy widgetet, és boot loop lett a vége... multizhatom fel megint
Szerencse hogy még nem laktam be semennyire. (bada 2.0.1) De ettől eltekintve jobb mint az 1.2, főleg hogy megy rajta az nfs shift, bruce lee! Amint vége a multinak, töltöm is le a kuponnal!
-
Tomajdon
aktív tag
Egyre jobban tetszik ez a bada kettő
gyors böngésző ami tördeli a szöveget, akkor most kipróbáltam a voice comand cucot és állati
azt mndom hogy facebook update és benyitja a facebook app frissítési cuccát
vannak lassulások, főleg amkor az appsról töltök le 1.0-ás appot... akkor micsit befagy meg amkor le akarom törölni
de nekm nagyon bejön
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Goldmen75 #42750 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, szóval bocsi!
Én így: letöltöttem a samfirmware.com-ról a csomagot, abban volt egy multiloader a v5.65. Azt megnyitod, kicsomagolod a firmware-t pl. asztalra. Multiloaderben: full download pipa, telefonon kamera gomb+hangerő le+bekapcs gomb egyszerre megnyom, majd ha kiírja hogy Download mode, csatlakoztatod a géphez. A multiban betallózod a szükséges fájlokat, majd port search-re rányomsz, és ha megtalálta mehet a download. Lehet hogy neked is kiírja majd hogy Wait reset !! Ne ijedj meg (én beszartam
), menni fog tovább magától. Aztán lehet hogy csak én voltam ilyen szerencsés hogy ezt kiírja.
LSI csatlakozást válaszd ki, majd port search. A teló download mode-ban, csatlakoztatod, majd utána port search elvileg mennie kell.
Bada 2.0: mennyivel jobb érzés ugráló címsor nélkül netezni! El is felejtettem hogy milyen jó!
Nagyon király rendszer ez emberek... Kell a francnak android!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Goldmen75 #42747 üzenetére
5.65-tel felmegy gond nélkül 2. igen be, és a boot mappát tallózd be
Hááát ez rohadt jó!!
Még csak 10 perce van fennt a 2.0, és már rohadtul tetszik!
Na megyek is nyomkodni!
szerk.: Hogy kell szolgáltatótól (T-Mobile) lekérni a beállításokat? Nincs kedvem kézzel beírkálni, de a beállítások nélkül nem mennek a netes cuccok, hiába van wifi, muszáj beállítani...
-
Tomajdon
aktív tag
Na felrakta, első tapasztalatok:
- a boot logó jól néz ki, bár a régebbi nekem jobban bejön
- billentyűzet hasonlít az androidosra, nekem bejön hogy a számokat hamarabb el lehet érni,
- de tény hogy kisebb lett, kétszer is mellé ütöttem.
- ikonok kisebbek, és tényleg olyan mintha nagyobb kijelző lenne
- nekem tetszik hogy bekerült a "forgás gátló"*, és hogy kiírja a szolgáltató nevét
- igazából a többit tudjátok, de tény hogy szokni kell a rendszert, hiába bada.
- nekem megvan az új telefon feelingja, még nem vettem le a bedug levelt, de így is gyors
* azért hasznos nekem, mert reggel amikor félálomban kapcsolom be a telót, akkor néha el szokott fordulni a pin kód beütésénel a bill. ekkora ökörség amúgy kinek jut eszébe, hogy a pin kód beütése rész elforduljon?! -
Tomajdon
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #42740 üzenetére
Nem bizony...
Előbb a szívem a monitor kijelzőjét ütötte... Kiírja hogy Bootloader OK, Dbl Ok, Wait Reset !! nézem hogy mi a?! megvolt a telón a reset, gép felismerte, de a multiloader nem. Nyomtam port search-et, semmi... majdnem befagyott az egész, de egy pár másodperc múlva folytatta. Most fejezi be az FSS-t. Amúgy nincs FOTA
-
Tomajdon
aktív tag
31%-kal neki állhatok multizni?(mondjuk a biztonsági mentés alatt töltődik valamennyit...) Most már nem bírok magammal, felrakom a bada 2.0 bétát!
Ha nem jön be, akkor még mindig vissza tudom rakni a JK1-et...
-atesz-: Hát rakd fel
Én is most töltöm, mentek, és rakom is fel.
Sok helyen, de például ez egész jó. -
Tomajdon
aktív tag
Annyira frissítenék, de mindig elveszi a kedvem az, hogy ez egy béta firmware... ja meg a multizással járó adatvesztési macera.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #42407 üzenetére
ohh, értem.. pedig pont most csináltam valamit, töltöttem volna fel, de ha nem megy, akkor nem. Vannak újabb firmwarek, azokkal kell próbálkozni. KF3, KF2, stb.
Necro_Ramone: Maaargit, noooormáális?
Erre két megoldás létezik: 1. visszarakod a régebbi firmwaret, 2. eladod a telót. Azért mert neked nem jön be egy BÉTA FIRMWARE, nem kell trollkodni.
-
Tomajdon
aktív tag
Hogyan csináljuk meg a saját országunk csc-jét bada 2.0-hoz. Valaki ezt meg tudná csinálni? Ha sikerülne, akkor lehet felraknám én is. Nincs gondom az angollal, de a magyar billentyűzet hiányozna.
szerk.: ez KG5-re van leírva, de nekünk KG6 kell. Azt gondolom hogy ugyan így kell. (Lehet nekiállok, legalább megtanulom mit hogy kell.
)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #41736 üzenetére
Ezt nem láttam... De rohadjanak meg, pont azokat szivatják, akik segítették a samsungot a bada elindulásában. Most már legyen
kvajó telefon az a wave III, ha miatta szívunk, és annyira titkolják, hogy semmi biztos infót nem szivárogtattak ki. Remélem jó lesz, bár én biztos, hogy nem fogom lecserélni a telómat, ha csak nem adják majd 60.000 ft-értleslieke: nekem is ez a bajom... a legtöbb csúcs telefonról, de még a wave 725-ről is tudni lehet valamit. erre itt az új, csúcsszuper bada telrfon, és semmi érdemi infó...
-
Tomajdon
aktív tag
A tőlem szokásos twitter hírjelentés:
"badaitalia
bada 2.0 beta con SocialHub Premium http://bit.ly/q77gy3"
- bada 2.0 social hub premiumos változata"SamFirmware
We will not release any new bada 2.0 rom before August. #S8500 #S8530"
- Augusztus előtt nem lesz több bada 2.0 firmware egyik wave-re sem. Remélem a következő firmware már a végleges lesz, még szeptember előtt! -
Tomajdon
aktív tag
Nem tudom, hogy mennyien olvassák az első hozzászólást, de nem kéne frissíteni? Átolvastam, és egy-két rész elavult. Ez csak egy tipp, hátha van olyan elvetemült, aki akar venni még wave-t, és elolvassa az első hozzászólást!
-
Tomajdon
aktív tag
"SamFirmware
What a damn crazy week world exclsuives with bada roms and we are still not done..."
-Micsoda őrült hét, világ premierek bada rom-okkal, és még mindig nincs vége... | valamit még tartogathatnak."badaworldpl
@samsungbada When new Samsung Theme Designer for bada 2.0 ?"
- Mikor lesz új témakészítő bada 2.0-hoz? | neee, úgy látom nem fogjuk megúszni témák nélkül... -
Tomajdon
aktív tag
válasz
Dhampir #41571 üzenetére
Badára is van hasonló: Wamo Camera Legelején ingyenes volt, le is töltöttem, de leszedtem mert lassú volt.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #41526 üzenetére
Egész jó vidit csinál sötétben.
(Jaj, ezek a tipikus bkv-s busz-nyekergés hangok is elég jól hallatszanak..
)
-
Tomajdon
aktív tag
"SamFirmware
Allround 3500 people tried BETA bada 2.0 for the Samsung Wave."
- Összesen 3500 ember próbálta ki a beta bada 2.0-at a samsung wave-n."SamFirmware
SamFirmware bada app in August. Android later."
- SamFirmware bada app augusztusban. Androidra később."SamFirmware
There is no release date of bada 2.0 yet. Samsung didn't show bada 2.0 by themself only a fake one. @MWC 2011. Lots changed!"
- Egyelőre nem tudják a bada 2.0 hivatalos bemutatását. (A samsung elvileg nem a bada 2.0-t mutatta be az MWC 2011-en, hanem valami hamisat.)
"badaworldpl
@SamFirmware You wrote about Wave III realase ( this or next month ) , so when ?This or next ?;P"
- Elvileg a samfirmware írta, hogy a wave III ebben, vagy a következő hónapban megjelenik. A badaworld.pl azt szeretné konkrétan megtudni, hogy melyik hónapban. -
Tomajdon
aktív tag
Amik működnek: (bocs hogy nem fordítok, de telórol vagyok)
-Calls
-Sms
-Home Screen Widgets
-Music Player
-Video Player
-New Dolphin Browser(Fully Functional along with the download manager)
-Camera is fully functional
-Navigation is fully fuctional along with the map downloads..
-Fm Radio works
-Social Hub Fully Functional(All the Sns accounts work)
-Email Works
-New Music Hub works
-New Chat On App works
-Samsung Apps Works
-Kies with Wifi works
-Syncing of contact with kies on pc Works
-Voice Commands Works
-New Caster App. works
-Twitter App works(New Look)
-Youtube fully functional(No Search Option Crashes)
-Rotation Fully FunctionalWhat are the bugs?
-Adding new widgets to home screen(Crashes the Os)
-Im doesn't work(All accounts)
-New Google App doesn't work
- Facebook App doesn't work
-Except contancts you cannot sync any other data with kies.
-When u try to switch off the handset the os crashes(Imp. Bug to be fixed by Samsung) -
Tomajdon
aktív tag
válasz
rObika8802 #41218 üzenetére
CSAK NYOMJ RÁ!!
(1. fel kell rakni a csomagban lévő usb drivereket. 2. a csomagban lévő multiloadert használd. 3. csináld meg ezeket a lépéseket!!)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
rObika8802 #41183 üzenetére
én nemsokára nekiállok.
-
Tomajdon
aktív tag
Megnéztem, biztos hogy nem én csináltam. Nekem más kép van kinnt. Meg én nem töltöttem fel sehova. Szóval már ez egy kizáró ok.
Azért az mutat valamit, hogy az s8530 bada 2.0-hoz 50 hozzászólás jött, annak a fele hogy mikor jön ki s8500-ra, az s8500-s szofthoz meg 100 hozzászólás van, és még van hátra 15 perc.
-
Tomajdon
aktív tag
Aki ha felrakja a 2.0-át, és vissza akar flashelni, akkor egy segítség:
"By the way: if you plan to revert from 2.0 to 1.2 version, first install included usb drivers, than use included in package MultiLoader 5.65. Otherwise you'll se DblErase error."- először fel kell rakni az usb drivereket ami benne van a bada 2.0 csomagban, majd szintén a csomagban található multiloadert kell használni. Különben DblErase error-od lesz.
rObika8802: nemrég írtam hogy jövőhéten utazom el, és valamivel kell szórakoznom, ezért lenne rossz bukni a spoofolt játékokat. DE MEGÉRI!!
-
Tomajdon
aktív tag
Milyen mobilarénás widgeted van? Én csináltam egy link widgetet, ami ide a fórumra irányít. Akkor úgy látszik, nem vagyok egyedül.
rObika8802: már csak 53.
bár valahogy ellen kéne állnom a kísértésnek... Ha felrakom a 2.0-at, akkor bukom a spoofolt játékaimat+mentéseket, és ha visszarakom az 1.2-t, akkor megint állíthatok be mindent. De nem baj, hétfőig még 4 nap van, annyi idő alatt 3x beállítok mindent.
Ahogy magamat ismerem, fel fogom rakni...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
rObika8802 #41133 üzenetére
Ezt hol látod? De ez nem jó, mert akkor még több mint 5 órát kell várni...
Amúgy ha ezt felrakom, utána vissza lehet downgradelni 1.2-re? (bár most biztos hogy nem fogom felrakni, nem akarok instabil firmware-rel elutazni...)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
rObika8802 #41127 üzenetére
NEWS: http://t.co/OJmHqPP Samsung Wave Firmware: S8500XPKG5 (bada 2.0) ROM LATER ONLINE!
"Váróós!"Milyen jól néz ki ez a 4ikon ott a képen... hmm... várom nagyon
Kint van a samfirmware oldalán a hír, és egy ilyen komment:
ShoeVan 09:26 AM on July 20, 2011
If this is for the S8500.. i am sooooooooooooooooooooooo happy right now!!!!!!!!!!!!!
ITS 11PM IN AUSTRALIA.. IM SUPPOSED TO GO TO SCHOOL TOMORROW BUT I DONT GIVE A DAMN.. IM STAYING UP UNTIL THIS FIRMWARE IS OUT.. I AM SOOOOOOOOOOOO OVER THE MOON RIGHT NOW!!
THANK YOU SO MUCH SAMFIRMWARE
Aki nem értené: 23:00 van ausztráliában. holnap suliba kéne mennem, de leszarom... fennt maradok addig, amíg ki nem jön ez a firmware.Az igazi hardcore bada fan!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
rObika8802 #41124 üzenetére
Ugyan így vagyok én is...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
rObika8802 #41118 üzenetére
Remélem... azért nyomkodom 5 percenként az F5-t, hogy frissítse a twittert, hátha van vmi infó.
De még 30 perc*, megjelenik a júliusi bada 2.0 wave II-re, és akkor közölnek híreket, hogy mi lesz a mi sorsunk. *Most írták hogy holland idő szerint 15:15. Eddig 15:00-ra volt kiírva... -
Tomajdon
aktív tag
Én is hallottam hogy ma bada 2.0 wave-re.
Twitter ezzel van tele...
"No need for BETA testers bada roms we have 2 for Wave and 2 for Wave II."
"Our own team and @badaitalia is testing new stuff. More details soon." (gondolom bada 2.0 wavere)
"90 Minutes till release S8530XPKG5 (bada 2.0.1) (Also some news about S8500.)"
Remélem hogy nekünk is a júliusi firmware fog kijönni. Nem lenne jó, ha az áprilisi nagyon béta firmware jönne ki. -
Tomajdon
aktív tag
Júliusi Bada 2.0 firmware. Szintén wave II-re...
szerk.: ez már a 90%-ban stabil firmware.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
mrhitoshi #41055 üzenetére
Amikor felraktam az androidot a wave-re, akkor rámentem a marketre hogy "jövök szabadság!". De az angry birds-ön és a wake lock-on kívül nem töltöttem le mást. Tényleg minden megtalálható a marketen, ez szuper. Ha badára is lenne ekkora választék, az jó lenne, és az is jó lenne hogy a BKV menetrendet és társait nem csak az 1.1-re csinálják meg... Van még mit fejlődni. Valahogy reklámozni kéne, úgy mint az Androidot.
-
Tomajdon
aktív tag
Bada 2.0 hírek:
- SamFirmware SamFirmware
New BOOT screen for bada 2.0.- SamFirmware
''Chaton'' Samsung's new chatprogram in bada 2.0.- Bada 2.0.1b SDK bemutatva (azoknak, akik részt vesznek a béta programban...)
- a samfirmware.com twitter csatornája folyamatosan írja ki a bada 2.0 júliusi firmwareéből a dolgokat.
- wave III szeptember/október körül a boltokban.
-
Tomajdon
aktív tag
JMC, Karma: Köszi a választ, sejtettem hogy valami ilyesmi választ fogok kapni.
-
Tomajdon
aktív tag
Rákerestem, hogy miként lehet android appokat portolni Badára, és mondtak egy ilyet: Marmalade SDK Ha letöltök egy android/symbian/winpho7/ios alkalmazást, berakom ebbe, akkor az át tudja alakítani badás programmá? Bocs a láma kérdésért.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Teaway #40959 üzenetére
De, jó... csak nem értem, hogyha már pár megcsinálták kicsire, akkor a nagyokra sem lehet nehéz átportolni... bár lehet hogy igen, ezt csak Karma tudja.
(nem megy a ww.samfirmware.com honlapja. lehet most töltik fel a bada 2.0-t s8500-ra.
igen, kicsit optimista vagyok
)
-
Tomajdon
aktív tag
Nem lehetne ezt a "BpMenetrend" programot felrakni/átportolni Bada 1.2-re? Ma is beszívtam, és jó lett volna, ha van egy ilyen progim. EGyszerűen nem fogom fel, hogy miért nem csinálják meg a "nagy" Badásokra...
szerk.: Kihagytam még a Port.hu-t is, hogy mi a sz@rért nem lehet megcsinálni Bada 1.0/1.2-re...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Binyi01 #40936 üzenetére
Egyik sem! Csak letöltesz pár fáljt, bemásolod a root mappába, fota-t kicseréled, és megy is. Bővebb infó itt. (én mondjuk leszedtem, mert lassú volt, és nekem használhatatlan)
mrhitoshi,bokrosolajos: mivel a samsung által feltuningolt android rendszeren touchwiz fut, és a bada 2.0-ban is a touch wiz nem tudom hány van, ezért van hasonlóság. nekem is feltűnt pár hasonlóság az android és a bada 2.0 között, de ezt betudtam annak, hogy mind a kettőt a samsung csinálja, mind a kettő touchwiz. Bár lehet hogy egyszerűen lemásolták, ki tudja.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
TomWexX #40878 üzenetére
Hehe, ugyan ezt néztem.
Beküldtem a http://www.badadownload.com/ oldalra, a főszerkesztő is rákérdezett hogy ez tényleg Bada 2.0.1-e. Elküldtem neki a samfirmware-es cikket. Remélem nem baj hogy elküldtem. Természetesen a végére odaírtam: "All credit goes for TomWexx" Képek is vannak azon az oldalon, amit TomWexx küldött, egész jónak néz ki. Jó hogy leszedtem az androidot, rakhatom fel a bada 2.0-t hamarosan!!
szerk.: most tölti a szerkesztő, és lecsekkolja.
-
Tomajdon
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkoztam azon, hogy mi lenne ha különböző játékokat mutatnék be nektek, persze a Samsung Wave-n. Itt egy videó, kezdésnek a fruit ninja-t gondoltam. Csinálnék mindenféle játékról, alkalmazásról, amolyan sorozat lenne. Mit szóltok hozzá?TomWexX: Azt a rohadt élet!!
Végre lesznek jútúbon videók!!
Be is küldöm rögtön badawaveapps.blogspot.com-ra, hagy tudja meg minél több ember!!
-
Tomajdon
aktív tag
Bada 2.0 fejlesztőknek - néhány újdonság
(Ha jól olvastam, akkor a mostani multitasking nem tud egyszerre több programot futtatni, hanem pl. amíg fut az egyik, addig a másik szünetel. Ez így van? Mert most azt írták hogy egyszerre több program is tud futni, én ezt úgy értelmeztem hogy ha megnyitom a kint messenger-t, és még 2 játékot, majd átváltok a névjegyekbe, akkor semelyik sem szünetel le, hanem megy tovább. Jól olvastam?)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
ADAM1337 #40806 üzenetére
Ma reggel bekapcsoltam, nem voltam itthon 2 órát és kikapcsolt a teló androidnál. Nálad is úgy van, hogyha kialszik a képernyő, kikapcsol a teló?
Vélemény:
Kicsit akad nekem... De már van rajta angry birds, és az viszonylag gyors. Furcsa hogy nem működik a giroszkóp, meg még kicsit bugos, de összességében jó szoftvert hoztak össze az xda-s srácok és consono. Azért látszik hogy alpha, remélem ősszel jó lesz a 2.3-as. Ja, és aki fel akarja rakni, az számoljon azzal is, hogy a Badában minimális lassulás észrevehető. -
Tomajdon
aktív tag
És ezennel Android 2.2 a telómon
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
gamek!ller #40764 üzenetére
Elvileg igen. Azt írják a leírásokban. De jelenleg jobban örülnék, hogyha a telefonom működne androiddal!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
ADAM1337 #40760 üzenetére
Na megvan az első indítás. Hogy én milyen hülye voltam, istenem
Amikor első indításnál kiírja hogy android system recovery, rebbot system now, stb. kék szöveggel, én nagoyn ügyesen rámentem hogy reboot. Pedig azt írták hogy véletlenül se érj hozzá a telóhoz, én meg hozzáértem, mert azt hittem baj van. Na, ezután kicsit beszartam, mert be sem akart kapcsolni... 3. próbálkozásra bekapcsolt, minden úgy van ahogy a képen, most éppen várok hogy leteljen az a pár perc, és működjön. Addig biztos hogy el nem mozdulok innen.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
ADAM1337 #40754 üzenetére
Akkor haladtak valamit. Kösz a leírást. Az milyen lenne, ősszel Bada 2.0 és működő, full android 2.3 jönne a telóra.
Elég nagy dilemma lenne nekem, hogy melyiket rakjam fel.
szerk.: egyenlőre nem rakom fel, mert nincs kedvem multizni, nem akarom elveszteni a spoofolt játékaimat.
meg újra visszatölteni mindent, stb. kicsit macerás. de talán egyszer ráveszem magam.
-
Tomajdon
aktív tag
Ez a Bada 2.0 videó kb. egyenlő a 0-val, szóval nem értem hogy egy ilyen semmitmondó vidi alapján hogy tudtok véleményt alkotni. Annyit megtudtunk, hogy azok a régebbi képek eredetiek voltak!
A Bada stabil, és gördülékeny... hmm... amióta JK1-em van, azóta párszor befagyott már, akkor pl. a Let's Golf-nál szokott akadni, amikor elkezdem a játékot, illetve befejezem. De együtt tudok élni vele, nem fogok JL2-t felrakni.
Nem mondom hogy szar a Bada, de az igaz, hogy van még hova fejlődnie. Én is úgy vagyok a Bada 2.0-val hogy überszuper lesz az egész, de elég sokat kell várnunk, és lehet hogy nem is lesz olyan jó. Szerintem jobban járt volna a Samu, ha rögtön a Bada 2.0-val kezdenek. Ha nem fog jönni wave I-re, írok a samunak egy levelet hogy kicsit megrohadhatnak.
ADAM1337 Engem érdekel azt androidos téma. Azért nem rakom fel, mert kell hozzá linux, és 1. nincs kedvem virtual box-szal szarakodni, 2. nem értek a linuxhoz.
De nagyon szívesen felraknám, főleg hogy megmarad mellette a bada is. Csak az a fránya vritual boxozás eltántorít... meg nagyon drukkolok nekik hogy sikerüljön a full port, mert hogy a fő funkció, a telefonálás/smsezés hiányzik belőle, az elég rossz. Remélem minél előbb sikerül nekik működésre bírni a modemet.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest