- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Nekem az a kivetítő kellene meg a vászon amivel a prezentációt csinálják
))
-
Goldmen75
őstag
Na?! Nincs több béta???????
-
Goldmen75
őstag
Srácok, nem lesz több béta? Vagy most mi van?
-
Goldmen75
őstag
Tegnap a pécsi tesco-ban láttam vodánál kirakatba 8500-at! Meg is lepődtem....
-
Goldmen75
őstag
MInd1 kihez jut, csak publikálják valahol
-
Goldmen75
őstag
Most újraraktam, nem csináltam visszaállítást, ha így marad akkor külön letöltöm az apps-okat megint....remélem így marad...
-
Goldmen75
őstag
KH3....este mindent ráraktam telóra...kikapcsoltam, most reggel akarom bekapcs teló s állandóan a bada logó után rebootol.....
Most rakom újra...
vélemény???? -
Goldmen75
őstag
Format Factory, ismeritek???
Ma gondoltam ha lesz időm, megnézem telón a Fast Five-t, s ezzel a progival letömörítettem a DVD- verziót a telóra, nagyon ász lett!!!
Ajánlom, aki ilyenre késztetést érez -
Goldmen75
őstag
Srácok, van ez a bcontrol progi....erről valaki valami részletesebb infót esetleg??? Ugyan ez is kiírja hogy expired, de legalább letöltöttem, majd a végleges 2.0-val remélem menni fog. Ha valaki segít, hogy hogy kell működésre bírni?!
Thx
-
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #44293 üzenetére
Nekem sem megy! Se innen se onnan!
-
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #44288 üzenetére
Nekem megy
-
Goldmen75
őstag
Hát ez nekem nem akar menni....expired van mindig
-
Goldmen75
őstag
Megy valakinek?????
Z_A_P: ha elindítom
-
Goldmen75
őstag
Nekem is van DLNA asszem a TV-men, de hogy kerül oda a videójel???? hálózati csati nincs rajta....na inkább otthon megnézem
Én vettem videókábelt azon keresztül szoktam néha mutogatni kiscsaládnak a képeket videókat
-
Goldmen75
őstag
válasz
baraksumoron #44212 üzenetére
Hiába van bekapcsolva, nem támogatja egyenlőre a Flash- lejátszásokat....
Talán a 2.0 bada, de még abban sem biztos! -
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #44150 üzenetére
Gondoltam
Akkor maradunk így...azért kivi leszek, neked lesz-e reboot váratlanul...
Na de mind1 is, közel van már a szeptember)
-
Goldmen75
őstag
Banyek, már annyira megszoktam a béták miatt az angolt, hogy lehet ha lesz HUN akkor is maradok ennél
-
Goldmen75
őstag
válasz
SlyChocolate #44141 üzenetére
Nézd már meg akkor lécci, hogy a kamerázás milyen, meg pár progit...én megcsináltam a debugot, de akkor lehet visszarakom mid-re...
-
Goldmen75
őstag
A videó még mindig akadozik, ugrál, gondolom a béta miatt, fényképező része jó...
Eddig a 2-vel előtti volt a legjobb bug szempontjábol, ez meg eddig a leggyorsabb -
Goldmen75
őstag
válasz
ruszi_tomi #44124 üzenetére
Nekem mindent backupolt, 2 alkalmazás volt amire kiírta hogy töltsem le újra
De minden mást visszaállított!
pro:
- még gyorsabb lett midnen
- sms írásnál is gyorsult a gépelés s a karakterek vastagabbak, jobbak
kontra:
-ha világos a háttér, az ikonok alatti karakterek nehezen olvashatóak
- sms írásnál nálam már 2x reboot-olt a telóEgyenlőre ennyire volt időm
-
Goldmen75
őstag
Gondolom mindenki dolgozik
) Majd írjon aki felrakta az új fim-t hogy milyen?! Nekem vannak pozitív s negatív tapasztalatok is
-
Goldmen75
őstag
nah...sms, bejövő üzi, rendes nézet, reply gomb s hopp reboot!!!!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Wheelbarrow #44098 üzenetére
Hülyék! Hülye angolok, angol hülyék!
Na már megy az apps...
-
Goldmen75
őstag
nah nah! Ez magyar fórum csókolom!
))
-
Goldmen75
őstag
Akinek új firm van fenn nézze már meg pls, hogy az apps, megy-e?! Mert net van, az apps viszont Error network not avaliable.....
-
Goldmen75
őstag
Valamire ráeshetett s szétrepedt?! A jobb alsó sarokban az ütődés nyoma.....szegény...
-
Goldmen75
őstag
Na fenn az új firm...brutálisan gyors, de még folyamatban a biztonsági mentés visszaállítása!
Napközben referálok! -
Goldmen75
őstag
válasz
SeriouS_77 #44010 üzenetére
Jah...nem windows ez!
D
-
Goldmen75
őstag
Ha kirakom a gyorshívásarcokat a főoldalra állandóan összekeverednek!!! Hiába állítom a sorrendet....Ez bug vagy bug vagy béta bug?
-
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
Asszem 16Gb-os karit kell vennem.....
-
Goldmen75
őstag
Meg akarom "venni" a Need4Speed Shift-et, erre Service not avaliable (3010) errort dob, ez mi lehet??? Net van, reg megvolt...
-
Goldmen75
őstag
Gyerkek!!!! Sexy Girl (14) Gfm téma 29.000.- FT!!! Na ez a durva, még ha elírás is
DDDD
-
Goldmen75
őstag
Na erre mondjatok valamit!
Fogtam a gamékat, kihúztam a főképernyőre ahol a widgetek vannak, csináltam könyvtárat s belepakoltam őket, DE a menüben is megmaradt a mappa ahová előzőleg paoltam őket?!?!?!
Bug? -
Goldmen75
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #43914 üzenetére
Így van, jó ez a füles! Pedig én AKG meg sennheiser-hez vagyok szokva
Nagyon kivi leszek a végleges 2.0-ra! Én nem szoktam így pro/kontra listát használni, mivel nekem többszöröse lenne a + mint a -, bele sem kezdek, főleg hogy most 2.0 béta van fenn, ami "jól" működik!! -
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos #43892 üzenetére
Ha így állunk hozzá, akkor negyedévente vehetünk új telót, mert erősebb jobb szebb stb....fejlődik a technika ez tény...de vannak modellek, amik kifejezetten jól sikerülnek...
Különben meg nem vitafórumot akartam nyitni...ellenkezőleg,. de látom mást váltok ki veleÁMEN
-
Goldmen75
őstag
válasz
leslieke #43873 üzenetére
Akar a bánat vitázni!
Csak ha ez egy wave fórum, akkor nem kéne egyre jobban lehúzni s egyre több más gyártó kacatját emlegetniMindennek megvan a saját fóruma!
Mi örülünk, hogy ilyen telónk van, megosztjuk a tapasztalatainkat, véleményeinket, segítünk egymásnak, ennyi! Nem kell több... -
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos #43871 üzenetére
Én azt mondom akinek alkalmazás kell, vegyen mást...akinek egy igazán jó teló, s most nem az OP-jára gondolok, az vegye meg a wave-t!
-
Goldmen75
őstag
válasz
F-ECT$ #43869 üzenetére
Szerintem marhára nem jó felől közelítitek meg szegény Wavét.....
Egy kiváló vasról van szó, s egy fejlődő egyedi soft-ról, aminek még vannak hiányosságai, de melyiknek nincs???? Szép is lenne minden OP egyforma lenne, akkor nem válogatna az ember...
Na meg ha nem látnának benne fantáziát, akkor nem adnának ki újabb készülékeket Badával....
Jó ez, egyedi! Nekem s sok más hullámlovagnak igenis bejön....s hogy 1-2 alkalmazás nincs? Majd lesz....ennyi
-
Goldmen75
őstag
válasz
Varszegig #43794 üzenetére
De érdekes 1.2 -nél nem jött elő minden bekapcsnál ha jól emléxem...
De szomorú tény
Remélem a véglegest már kikupálják..
Kár hogy nincs valami fórum ahol a fejlesztőknek lehetne írni a tapasztalatokról, min javítsanak, mit csináljanak s mit neborkoslajos: névnap működik egyedül....de akkor kikapcs. megnézem anélkül is rakoncátlankodik-e
Köszi!
-
Goldmen75
őstag
Akkor kies reinstall jön...Köszi!
-
Goldmen75
őstag
Próbálok regelni a samuapps-ba de azt írja besokalltak vagy ilyesmi....valakinek tapasztalat? (szombat óta ezt csinálja)
-
Goldmen75
őstag
Srácok! Mikor bekapcs a tel. állandóan kiírja hogy engedélyezem-e a netes adatforgalmat...
Hiába pipálom be hogy többet ne jelenjen meg...minden bekapcsnál eljácca ezt velem...
Ez a 2.0 béta miatt lehet vagy én vagyok lúzer?! -
Goldmen75
őstag
Na skacok!
Bevásároltam egy halom drága játékot, kupon akcióba
)))) Kár hogy navi nincs kupon árba
)
-
Goldmen75
őstag
MIlyen szótárról van szó????
-
Goldmen75
őstag
Találkoztatok már 2.0, ilyennel? Jön egy sms- hogy I'm driving
))
Elvileg akkor ha hívnak s nem veszem fel, lenyomja....de nem értem -
Goldmen75
őstag
Van valami progi vagy service menü ahol esetleg "monitor teszt-et" lehet végrehajtani? Értem ezalatt a színek váltását, pixelhiba esetére?
-
Goldmen75
őstag
Kiragadtál egyet a millió lehetőség közül
Ez az e-bay, van itt minden
Tokot pl onnan rendeltem, már 3x mentette meg a hullámom életét s 350 Ft- volt!!!! Bőrtokot is rendeltem, igaz az vastag azért nem hordom...de vannak jó cuccok, amiket máshol nemigen lehet beszerezni!
De mindenkinek szíve joga hogy hol s mit vesz, én csak véleményezést kértem, nem mást! -
Goldmen75
őstag
Azért ITT vannak érdekességek?!....ennyi pénzért szerintem megéri kipróbálni
-
Goldmen75
őstag
Srácok! Ha már akksi, egyer írtam régebben, hogy e-bayen van valami 1900mAh-ás akksi wave-hez....valaki esetleg hozzáfűzni való?! Mert lópikula ára van....
-
Goldmen75
őstag
Nekem úgy tűnik, eddig ez a legjobb firm! Gyorsabb is, appok is már mennek, widgetet még nem "mertem" rátenni
-
Goldmen75
őstag
Ezt annyira bírom
Anno örültünk, hogy útközben is tudunk telefonálni....manapság meg már lassan kiváltják a "telefonok" a számítógépeket....
-
Goldmen75
őstag
Nyíííííííííí megy a badaSI is meg a Turbo Granny stb
: KIrÁLYSÁG
-
Goldmen75
őstag
MOst nézem a CPU usage-t real time jelzi ki!!! Ez nagyon jó!!!!! S most már nem áll 30-40 körül, hanem vissza csordogál 1%-ra....Királyság!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest