- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz consono #41397 üzenetére
Valami nem jó a magyar CSC-vel amit csináltam, mert prekonfig után bootloopol a teló... Feltolom még egyszer újra az fw-t (az első prekonfigba belállt kék képernyővel, mert voltam olyan balga, hogy nem vettem le a debuglevelt...) és teszek mégegy próbát...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
dave182
senior tag
consono főleg téged kérdezlek,hogy tudom 2.0án átállítani az automatikus bill zárat?
+a net beállításokat honnan lehet megnézni?Hogy legyen 3g...köszi -
dave182
senior tag
válasz rObika8802 #41408 üzenetére
T-s vok
köszönöm -
consono
nagyúr
válasz dave182 #41411 üzenetére
Nem nagyon keresgéltem még Ami viszont bosszant: nem tudtam bekapcsolni, hogy bármelyik billentyűre bekapcsoljon a képernyő...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Wheeler87
csendes tag
Headset (gyári) nektek működik rendesen (bada 2.0) mert nekem csak az egyik oldal megy :S
-
Goldmen75
őstag
Üdv Hullámlovagok!
Mikorra várható a végleges 2.0?
Nem akarok most ezzel a jó kis telóval kísérletezni, megvárom a véglegest.... -
consono
nagyúr
válasz Goldmen75 #41417 üzenetére
Elvileg szeptembert mondott a Samsung, de ez nincs kőbe vésve... Elvileg a verziószám alapján a 2.0 ami most kiszivárgott júliusi verzió, de még mindig tele van apróbb (és nagyobb) hibákkal. Ha tényleg itt tart a fejlesztés akkor nem biztos, hogy szeptemberre készen lesznek. Bár mondjuk az még két hónap...
-
snecizero
senior tag
Nagyon kacsingatok a SGS felé. Tudom, hogy roszabb a kamerálya. De nagyon nehezen vállok meg a kicsikémtől. De még megvan.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
bokrosolajos
őstag
OFF
Hátha valakit érdekel, most alkalmam volt egymás ellen versenyeztetni az olcsó kínait (Huawei), a sokak kedvencét még mindig jelentő HTC-t, és a szuper jó hardverrel szerelt, ám kevés alkalmazással használható Samsung Wave-et
GPS teszt:
1. U8500 sokkal- sokkal gyorsabb holdkeresésben, lockolásban a másik kettőnél
2. S8500
3. DesireKijelző teszt:
1. S8500
2. Desire
3. U8500
A S-AMOLED fényévekre van az LCD-től és a sima (htc) AMOLED-től is. Egyedül itt nincs betekintési szög, a fekete fényes nappal is fekete, bárhonnan nézveHardver kihasználhatósága:
1. Desire
2. U8500
3. S8500 -
dave182
senior tag
válasz bokrosolajos #41424 üzenetére
az utolsó pontban a hardver kihasználhatósága arra vonatkozik h mennyire használja a firm meg a játékok?
más:2.0 butácska,ha lehúzom mass storage ról még utána sem enged olyan alkalmazást indítani amihez kell a mem card...ujraindítás után pedig elfelejti a pl a fényerő beállítást és az alapértelmezett memóriát..de a divx-ek nagy rését frankón viszi[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz dave182 #41426 üzenetére
Arra vonatkozik, hogy a felhasználó mennyi lehetőséggel tudja kihasználni a hw kínálta lehetőségeket - értsd: mennyi mindenre használhatja, és azt hányféleképp teheti meg
De ezt már írtam pár napja, hogy a kis kínai már többre képes az első pár óra telepítés után. Szerintem 110%-on használható, míg a Wave 45%, jóindulattal.Kifelejtettem a Motorláh Defy-t a tesztből: az összes közül a leggyengébb kijelzővel van szerelve, egyszerűen ocsmány, használhatatlan úgy ahogy van! Óriási csalódás, én senkinek sem ajánlanám jó szívvel.
m.zso szerintem viccnek szánta a Samsung Galaxy Spicát
[ Szerkesztve ]
-
m.zso
aktív tag
válasz bokrosolajos #41428 üzenetére
jah. a másik smilet kellett volna beraknom
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
San398
őstag
válasz SeriouS_77 #41429 üzenetére
Ne felejtsük el hogy androin kb 3 éve van a bada meg kb 1 éve!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
sittes79
addikt
Hagyjuk már ezt a zsidrákok által fejlesztett fost=ANDROID, belepumpáltak dollár milliárdokat...tetves gugli meg társai....így könnyű.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #41435 üzenetére
Ezen nagyon csodálkozni sem lehet, teljesen más modell mentén dolgozik a Samu, ráadásul egy gyártó egy temékéről (na jó, kettő és félről) beszélünk... A gond ott van, hogy a Samsung elhitte magáról, hogy tud Apple lenni, pedig nem.
Mondjuk egyszerű dolga lenne, ha tényleg fel akarná futtatni az appok számát: meg kellene nyitnia a Samsung Appst teljesen mindenki előtt, mindenféle jóváhagyásos hülyeség nélkül. Aztán hadd hulljon a férgese!
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Vacilálok Wave II (kijelző méret miatt), Omnia 7, LG 7 között.
Multimédiában látom a wave II elég jó, utóbbi 2 elég gyenge.
Navigáció mi van Wave II-re ?TV-out funkciót nézte már valaki, hogy milyen Wave-en ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
leslieke
Jómunkásember
válasz eladogeppc #41441 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
F-ECT$
titán
iGo nincs, Ndrive-ot lehet rá "varázsolni", R66, Sygic pénzért van. Multimédiában nem rossz a Wave, de akadnak gondok / hiányosságok (főleg netezés és játékok terén, már ha ezek multimédiának számítanak).
WP7-tel még nem láttam összehasonlítva, és az említett 2 készülékről is csak a teszteket olvastam.
Mikre szeretnéd leginkább használni a telefont?
Dive ever, work never.
-
SeriouS_77
tag
Én akartam venni egy Nokia CA-75U kábelt, de sikerült egy N8-as Nokiával együt megnézni a minőséget, és el is ment a kedvem. A Nokia sokkal tisztább, élesebb képet produkált.
Utána az N8 megkapta a hdmi kábelt, és elbőgtem magam. -
F-ECT$
titán
válasz eladogeppc #41446 üzenetére
Wave-en most kb az a helyzet, hogy:
-játékból ~8-10 igazán jó van, (virágbolt is van)
-net: nem tördeli a szöveget, nincs flash
-gps megoldható, de kicsit lassan talál jeletHogy WP7-en mi a helyzet, azt ott kérdezd meg inkább.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Privi ment, a fórumon csak legális dolgokról beszélünk
Dive ever, work never.
-
bokrosolajos
őstag
TV-out PAL rendzserű, AV-s, analóg. Nokia kábellel jól lehet használni. Minél nagyobb tévén nézed, annál kevésbé élvezetes a képe. Ha lenne HDMI rajta,m valószínű jobb lenne a képe, de példának okádék, a SE Play című Playstation-ös telefonján semmilyen tv-out nem kapott helyet, pedig ...
Wifi ikon melletti piros vagy kék karika áthúzva milyen ikon? Elfelejtettem, most meg megjelent
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs