- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Teljesen természetes, hogy külsős futárcégről van szó!
Más:
Az e-mail kliens csinál másnál is olyat, hogy válaszlevél írásakor nem tudok a levél aljára menni? Mindig csak egy bizonyos pontig enged, amikor írásnézetben vissza akarok olvasni...
Lassan ráfanyalodok a webes yahoo-ra, de akkor meg minek van "okos"telefonom"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
consono
nagyúr
Akit érdekel az Android Wave-en annak egy kis morzsa: van display SD-ről bootolva is, JTAG nélkül, de még alpha, alpha, alpha kategóriás a cucc
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ABal
őstag
-
nyesix
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #38765 üzenetére
De azért beneveztél egy SGS2-re.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ruskop
senior tag
Nekem csak egy gondom van a wave-val. Már harmadik alkalommal fordul elő, hogy kapok egy sms-t a szolgáltatómtól, hogy Önnek 1 db nem fogadott hívása volt XY feladótól. Na a poén az, hogy még ki sem csörgött a telóm. Még ne mfogadott hívásom sincs. Persze aztán rákérdeztem a másik féltől, hogy mit "hallott" és már mondták, hogy "nem elérhető" vagy " foglalt" stb.
Esetleg nincs még valaki aki ilyen meglepetésekben szokott részesülni? Vagy lehet hogy újra kellene a firmwaret tennem? -
atala
addikt
Üdv!
Miért van az, hogy ha GPRS-el megyek fel pl. a BKV weblapjára, akkor az ÁÓŐŰ betűk helyett kockákat jelenít meg?
Ha wifi-vel megyek fel, akkor minden rendben van. -
atala
addikt
válasz gamek!ller #38770 üzenetére
Töröltem mindent, de ugyan az az eredmény.
-
VINIKOR
senior tag
A telefon tudása fantasztikus, de a külseje nem tetszik igazán. Pont ezt a tudás nincs Galaxy külsőbe csomagolva?
-
VINIKOR
senior tag
Melyik Bada verzióval árulják most? Mindenhol magyar nyelvű verziókat árusítanak?
Nem értem, hogy a Vodafone és a Telenornál miért olyan drága. Kártyafüggetlenül 55.000 Ft-ért meg lehet már venni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz VINIKOR #38778 üzenetére
A Wave S8500 (aka Wave I.) többféle verzióval érkezhet, a Wave S8530 (aka Wave II.) 1.2-vel.
Garantáltan magyar nyelvűek a gyári garanciás telefonok.
A bolti garanciás telefonok közül nem mindegyikről nem mondható el ez, attól függ a bolt honnan szerezte.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
toldy
őstag
Helo, Igaz a kérdésem egy wave 723-al kapcsolatos, de megkérdem ( itt van élett, és az is bada).
Nos a készülék eltünt, itt bada-n van olyan lehetőség hogy a készülék helyét meg lehet határozni "kívülről" is ( mint pl ios illetve android alkalmazás esetén).Az élet nem habostorta.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Ha megcsináltad ITT a regisztrációt az extra szolgáltatásokhoz és bekapcsoltad a Mobilkövető funkciót a készülékeden.
Három szolgáltatás van elvileg:
1.Telefon lezárása
2. Felhasználói adatok törlése
3. Coordináta adatok lekérése (sajnos nekem azt írta ki, hogy Your region not supported )
Tehát pont ami neked kéne az nem támogatott szolgáltatás Magyarországon.Ha bejelented a rendőrségen a lopást, akkor utána elvileg meg lehet kérni a szolgáltatódat, hogy IMEI szám alapján megkeressék a készüléked jelenlegi helyzetét. Persze kell a számla és az IMEI szám is hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Rendőrségen jelezd, az esetek 90%-ban meglesz a telefonod, IMEI szám alapján bemérik.
Ha valaki bekapcsolja kicsit hosszabb időre...
A belerakott simkártya tulajának járnak utána először.
Egyedül akkor nem lesz meg, ha valaki átírja softwaresen az IMEI számot.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
leslieke
Jómunkásember
Névnap widget az Appson.
-
Lotusomega
senior tag
Másnak is ilyen döglassú az apps? Bevan lassulva, progikat sem nagyon enged letölteni, lehet készülődik valami?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lotusomega #38790 üzenetére
Mobilon nem olyan lassú, a letöltés is megy. A web és a kies nálam is belassult.
-
TomWexX
addikt
válasz Lotusomega #38792 üzenetére
Nekem mobilon is és Kiesen is gyors! Épp most telepítettem a névnap widgetet!
Ne reménykedj, előbb szarik be a szerverük, mint hogy AB legyen.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
AS
félisten
Wp7-re június végén lesz. Biztos vagyok hogy Badán sem lesz előbb.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
study
tag
Ha ébren vagy ne álmodj!
-
Dhampir
félisten
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest