Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raul_7
csendes tag
Újabb kérdés:töltöttem rá jar-os játékokat,de az 500 MB-nál nagyobbakat nem nyitja meg...amelyik kisebb és megnyitja,kiírja rá,h.Java-hiba...de van amelyik kis méretűvel enged játszani...
Mik a határok és mi az ellenszer?
-
ibgy
csendes tag
válasz
betonfelhő #743 üzenetére
Kicsit el vagyok keseredve.
Próbáltam a neten kitúrni java-s hívásszűrő programot, de eddig nem jártam sikerrel...
Próbáltam sis-t konvertálni .jar vagy .jad állománnyá, de azokat meg nem ette meg a teló.
A legelszomorítóbb, hogy a matuzsálem sonyericsson k300i alapból tud hívásszűrést, és csoportokba lehet rendezni a névjegyeket feketelistához vagy fehérlistához!!!
Elég fontos lenne számomra megtalálni a megoldást a fehérlista használatára, mert enélkül sajnos nem tudom a telefont teljes értékűen használni!
Minden ötletet szívesen veszek!!! -
raul_7
csendes tag
válasz
norbee2244 #746 üzenetére
Köszi szépen a tanácsot...ezt már korábban megtettem,de te most ebben megerősítettél:-)Amúgy éppen előbb töltött fel teljesen,így most leveszem a javaslatodra:-)És még annyit kérdezhetek,h.hogyan lehet a legegyszerűbben rátenni a játékokat?És milyen formátumúnak kell lenniük?
-
raul_7
csendes tag
Sziasztok!
22.én vettem egy S5610-est és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve:-)Pár kérdésem lenne hozzátok...
Ma du.4 óráig bírta az akksija,úgy h.hagytam teljesen lemerülni.Rögtön felraktam töltőre,azóta is rajta van,még az utolsó csík feltöltésére várok...illetve a kérdés....meddig hagyjam rajta a töltőn?Már mindenfélét olvastam(3-4 óra...12-16 óra...vegyem le rögtön ha kiírja,h.kész a feltöltés...)Szóval egy tuti választ szeretnék,h.normálisan fel legyen töltve és bírja átlagos használat mellett azt az 5-7 napot amit a tesztekben illetve ti is írtok(megjegyzem saját kérésre csak 250 MB net hozzáférésem van...csak telefonálni...játékra...fényképezésre akarom használni).
Szóval várom és köszönöm előre is a válaszaitokat:-)
Raul
-
ibgy
csendes tag
válasz
betonfelhő #737 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszodat!
Okozott némi fejtörést a PIN2 kód előhalászása, de végül csak meglett.
Felvettem egy névjegyet a fixlista névjegyekhez, és beállítottam az útmutatásod szerint a
Beállítások >(7)Biztonság >Fixlista opciót.
De hogyan lesz ebből hívásszűrés?
Felhívtam egy vezetékes számról a telefont, és ugyanúgy kicsörgött, mint a beállítás előtt?!?
Vagy valamit rosszul értettem? -
akpal
csendes tag
Sziasztok. Most lettem boldog tulajdonosa egy ilyen telefonnak. Lenne egy gondom vele: A feltöltött, telepített játék indításakor azt írja ki, hogy java hiba. Egy játékot sikerült felraknom úgy, hogy működik is.
A korábbiakban leírt módon a feltöltési méretet növeltem.
Légyszi segítsetek. Köszi előre is. -
betonfelhő
tag
Beállítások > (7) Biztonság > Fixlista
Settings > (7) Security > Fixed dialling modePIN2 kód kell hozzá.
A telefonkönyvben a Beállítások > (11) Fixlista névjegyek menüben tudsz hozzáadni és létrehozni egy vagy több fixlistás számot.
angolul: Contacts > Options > (11) FDN contacts. -
ibgy
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy ezen a telefonon hogyan lehet azt beállítani, hogy csak és kizárólag egy adott szám csörögjön ki, az összes többit irányítsa hangpostára?
Azt látom, hogy van tiltólista, de nekem pont az ellenkezője kellene, azaz fehérlista...
A válaszaitokat megköszönöm előre is!Mod: Van esetleg erre célprogram, amit fel lehet telepíteni az S5610-re?
-
Kozso351
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, és gondom hogy a Samsung S 5610 telefonom nem akar,vagy nem hajlandó keresni Bluetooth kapcsolatot! Akármit is próbálok vele, nem hajlandó a másik Bluetooth-os mobilt megtalálni,fel fedezni! Szerintetek mi lehet ennek az oka! Erre szeretném a választ!
Online vettem 12385 Ft-rt a Telenornál e hónap 4 -én
-
lacibacsi
addikt
-
Lanyó
csendes tag
válasz
norbee2244 #727 üzenetére
Akkor szervíz lesz belőle. Majd beszámolok a fejleményekről, hát ha másnak is akad ilyen problémája. Addig is köszönöm a hozzászólásokat. További kellemes ünnepeket mindenkinek.
-
Lanyó
csendes tag
válasz
norbee2244 #719 üzenetére
Próbáltam 1.5-öt, 2.0-át, 2.1-et, 2.3-at, 2.5-ből vagy háromfélét! Már kipróbáltam a PC STUDIO-t is, de egyik sem működik. Szerintem beviszem szervízbe, hogy mit mondanak. Szoftvert csak a KIES-el lehet rajta frissíteni vagy van más módszer is?
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
Rosszarcu01 #724 üzenetére
Megszokás kérdése. Nekem cirka 10 másodpercembe került átszokni a Nokiámról.
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
Rosszarcu01 #722 üzenetére
Billentyűzár idő után lezár, vagy manuális * hosszan.
-
Rosszarcu01
tag
Ugye jól tudom, hogy lezárt billentyűknél hívnak, felveszem, leteszem és nem zár vissza?
-
hypno skate
senior tag
válasz
A 2.5.1.12123_2 verzió nem sikoltozik, hogy nem támogatott a telefon szoftververziója.
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
Hm, most felraktam a legfrissebbet. Bluetooth-szal elzavart zabot hegyezni, de USB-n OK.
-
Lanyó
csendes tag
Üdvözletem a fórumozóknak és kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy hete van ilyen telefonom. A KIES-el szenvedek, már kipróbáltam vagy öt verziót, de mindegyik azt írja ki, hogy a készülék nem támogatott. A PC USB-n és Blutooth-on is felismeri és működik. A telefon független, a PC-n XP SP3-rom van. Ha valakinek van tanácsa vagy ötlete azt megköszönném.
Üdv. Lanyó -
gyuri2008
veterán
válasz
betonfelhő #714 üzenetére
Köszönöm a választ
-
Falcon C.
aktív tag
Óhhh... USB-re kötve is töltődik!
(Másnak ez biztos nem újdonság, nekem igen.)
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
tonyrulez #688 üzenetére
Mi pénteken hoztuk el kettőt, fejenként 8ezerért a telenorvégoktól.
1 év hűség, 2 év garancia. Egy dolgot nagyon sajnálok a wifi-n kívül, s ez a kompatibilis, hívásfogadásra is alkalmas kábeles füles hiánya. Erről volna valakinek javaslata? Vagy bármelyik Samu telefonos füles jó hozzá? Ebben a hidegben jól jönne!
-
balika21
tag
na srácok,én is vettem egy ilyet,eddig jó,bár egy kérdésem lenne,a billentyű lezárásnál,és feloldásnál a hangot,hogyan lehet kiiktatni,mert a billentyűzet hangot lehalkítottam,de ez megmaradt?! Érdekesen néma módban nem csinálja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi hiánypótló készülék a Samsung klasszikus mobilja. Nem érintős, de sokan pont ilyen telefont szeretnének maguknak. A választék pedig szűk.
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest