- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Újra itt.
Jó volt a videoteszt, nincs egy rossz szavam se. Amit az előző tesztnél írtam, gyakorlatilag mind érvénytelen erre, azaz a beszéd teljesen megfelelő, a teszten belüli hangsúlyok jók (hangsúly alatt értem: benyomások, érzések közvetítése a telefonról - egyéb ismeretekre ott van a cikk). Ezt kiemelném mint pozitívumot, azaz a cikkben az ember fel tudja venni a száraz(abb) információkat, a video részben pedig átjöhetnek azok a dolgok, amik leírva sokkal nehezebben bemutathatók. Így passzol a kettő.
Csak két, abszolút technikai jellegű jótanács a végére. A fehéregyensúlyt állítsd be manuálisan, legyen állandó, ne automata, mert néha kicsit megsárgulsz a vége felé, bár nem vészes. A másik, hogy ha teljesen el akarod kerülni, hogy a kamera lcd-jét nézd kontrollként, akkor arra két megoldás lehetséges. Az egyik, hogy messzebbről veszed fel a tesztet, a kamera zoom állását egy kicsit a tele állásban használva, ilyenkor olyan kicsi szögkülönbség van a két pont között (lcd és objektív), hogy nem veszi észre a néző hogy nem oda nézel, de annyit még lehet belőle látni, hogy a mobil a képben van-e vagy azon kívül (nem 10 méterre gondoltam). A másik lehetőség egy kicsit trükkösebb, annyi hogy "felépítesz" egy kis dobozt képen kívül a kamera köré, aminek valójában nem kell doboznak lennie, a lényeg, hogy odateszel valamit a kamera képén kívül alulra (pl asztal), illetve bal oldalt (ahol üres tér van a kezed mellett) úgy hogy éppen nem látszik a képen, plusz pár centi, így tudod hogy meddig mehetsz el a kezedben lévő telefonnal anélkül hogy kikerülne a képből. Mindezt csak akkor, ha zavarónak tűnik a "kitekintés" a képből, akár a jövőre nézve, szerintem ebben a tesztben ez rendben volt, nem volt zavaró. Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Autós topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest