Új hozzászólás Aktív témák
-
jap
aktív tag
Érdemben is szóljunk hozzá, kérem!
Csak nekem olyan nagy hír, h ilyen (tükör-nélküli) géphez adnak ki objektívet?
A teljes tükörakna elhagyása miatt 2cm-rel közelebb kerülnek az üvegek az érzékelőhöz -> nem használhatók a régi samsung/pentax üvegek ill. átalakító=2cm gyűrű kell minden, más gyártótól származó objektív használatához:
A hírben látható kép a szamjang-ról még nem az NX bajonettes üveget mutatja.
Sztem gyárilag ő is fog kapni egy +2cm-es gyűrűt - csak nem építik át az egész obit ezért... -
törölt tag
Ez nem cikk, hanem hír. A teljes hírlistát pedig bármikor meg lehet tekinteni. Nem veszi el a helyet semmitől sem.
Ami nem érdekel, azt nem kell elolvasni, ennyire egyszerű.
Amennyiben fedezed a külön portál fenntartásának költségeit, szerintem Parci szívesen leválasztja újra...
-
Joachim21
őstag
Engem zavar, csak fogja a helyet az idevaló cikekktől, vagy éppen lentebb lök a listán egy olyat, ami érdekelne. Az meg h te vagy a 3. hozzászóló, és te is kb 4 órával az én hozzászólásom után, mutatja az érdeklődés nagyságát. Én csak magánvéleményt fogalmazok meg, szóval legyen béke, de jobb volt ez külön mint így együtt.
-
Joachim21
őstag
Jobb volt amíg ezek a cikkek nem itt a prohardveren voltak. Számtech hírek is eléggé elmaradoznak mostanában ...
-
FRENK1988
veterán
Van egy neve ennek a cégnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest