Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeetWhite
csendes tag
W200 kérdésben úgysem fogunk egyetérteni, túl sokat vártatok el a telefontól, mikor ez egy olcsó és gagyi Walkman, nem is kell jobbnak lennie, ígyis elég jól fogy. Az ár miatt meg sok készüléknél ki lehetne akadni, bevezetésnél minden marha drága.
Nem én intézkedtem a Samsunggal, én kaptam tőled egy USB-t is, amivel működött a kontakt, kár hogy a gép nem ismerte fel a telefont... -
PeetWhite
csendes tag
Anniszor írtam át a tesztet, hogy Bognak kevesebb dolga legyen, hogy a poént inkább elhallgattam, ami inkább nem is poén lett volna, hanem irónia, de a Samsungnak elég adrenalint sikerült biztosítani az USB-s dologgal is, nem kellett volna még a telefonnal magával, az egész összképpel hergelni őket.
Amúgy a Bog rátapintott a lényegre, az ára miatt haragszom a gépre.
-
PeetWhite
csendes tag
[OFF]Van olyan, hogy az ember késő este hazaesik az egésznapi cseszegetésből, és akkor nem tudja, hogy melyik a jobb és melyik a bal keze. A hangerődomb pedig egy új találmány, keress rá Google-n.
A cikk amúgy Bogon is átment, tehát vannak dolgok amiket egyikünk sem vett észre, ilyen pl ez is.[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az M600 hiába kapott pofás külsőt, ha a belseje évekkel ezelőtti Samsung modelleket idéz.
- Update 04.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest