- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
Sziasztok!
Én vettem ennek a Pro ANC változatát:
- szép hangja van
- a mágnesesen összeilleszthetőségnek van funkciója: hívás felvétele, lerakása, zene megállítása és indítása, de ezek kikapcsolhatók.
- van szoftveresen vezérelhető hangszínszabályzás is.Nagyon tetszett egészen pár nappal ezelőttig, de a szára eltörött.
A műanyag nyaki pánt része hitvány anyagból van és külön gáz a szár flexibilis illesztése. -
ricsir
csendes tag
Sziasztok!
Eladó, akit érdekel: [link]
-
Silenzio
addikt
Csak először kapcsol automatikusan connect módba, dobozból kibontva. Másodszorra már kérni kell rá, elvileg a play gomb hosszú nyomásával. Benne van a leírásban... Magyarul...
Régi a teszt, de kétkedőknek:
- A füles kényelmes
- Nem lötyög a nyakban, mert belülről enyhén gumírozott, jobban tart, mint az LG Tone-ok.
- Igénytelen anyagokból van
- De nem csúszkál
- Ízléses (goldban, bár nem lehet hozzá akármit felvenni)
- Jól szól, kissé kásás, a magasak pattogósak, az LG pontosabban szólt (HBS-750), ez viszont természetesebb, a hangszerek jobban elkülönülnek, részletesebb a hang -
Kinga79
újonc
Sziasztok!
Nekem van ilyen headsetem, szeretem futáshoz és "gyúráshoz" egyaránt. Szépen szól,mind a zene,mind a beszélgetés ( még szebb is, mint a telefonomon), hatósugara elég széles. Korábban Motorola volt, az nem ugrált a nyakamban, viszont a fülemet törte.
Samsung üzletben vettem, csak kettő darab fülbedugóra való plusz gumi volt hozzá, se töltő, se tok... közel 20.000 forintért azért elég gáz.
Nekem gond nélkül csatlakozik az Xperia Z1 Compactomhoz, viszont a kedvesem Lenovo x vibe 2-jével nem akar egyesülniValakinek esetleg tippje, hogy miért?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
WhiteWalker #21 üzenetére
Ok, használd egészséggel. Anno én is fórumtárs hozzászólása alapján választottam. Jó cucc, de a gyári füles mélyhangsúlyos, mint a Sonyk általában. Van, aki erre bukik.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #20 üzenetére
Köcce , nah szépen eladtad ezt nekem
Megyek , leadom a rendelést -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
WhiteWalker #19 üzenetére
Rácsípteted a környakra, és heló. Nem fogja húzni, pehelykönnyű a cucc, pár gramm. A fülese meg asszimetrikus, szóval mehet el hátul. Én elégedetten használom.
Amúgy a nyárnak lassan úgyis vége
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #18 üzenetére
Nyilván a Sonyt amit említettél több szól mellette.El is gondolkoztam rajta... Csak sokszor van hogy poló van rajtam , arra nehéz ráaggatni , főleg nyáron...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
WhiteWalker #17 üzenetére
Nekem akkor is sikerült megoldani, ha ing+zakó kombóban voltam, meg akkor is, amikor futófelsőben. Vagy nem tudom mire gondolsz. De ha ez a gond, akkor lehetett volna ezt a pántot úgy kialakítani, hogy rendelkezzen egy jack kimenettel, és egy lépéssel előrébb vagyunk.
De nehezen képzelem el azt a szitut, amikor a pánt jó, a csiptető meg nem.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #15 üzenetére
A csiptetőt hova rakod ha épp nem úgy vagy öltözve?
-
Fejvadi
nagyúr
Nem lett valami szép.
-
Den Hadnagy
senior tag
Szvsz egy Sony SBH-50, vagy ahhoz hasonló kialakítású cucc sokkal jobb választás, mindenben. Sportoláskor nem lifeg, bármilyen 3.5es jack belemegy, ha a gyári füles túléli az akkut, az is megmarad. Ez a nyakpánt nekem nem begyere, csak hátrányai vannak.
Az earbud számomra értelmezhetetlen az inearhez képest. Rosszabbul is szól, rosszabbul is izolál, könnyebben kiesik a fülkagylóból.
-
válasz
callmeakos #6 üzenetére
Egyetértek veled, én mostanában egy pici Bluetooth-eszközre gondoltam ilyen téren.
-
csabi94
őstag
Ronda?! Nekem tetszik a kis szöszi, aki viseli a címlapfotón.
-
takacsbotond
őstag
De ronda!
-
csongi
veterán
Milyen jó lehet benne izzadni
-
WhiteWalker
nagyúr
Honnan lehet rendelni magyarföldről?
-
törölt tag
denonnak és a sonynak is van olyan vezetékmentes in-ear fülese ami nem ilyen ronda és még garantàltan jól is szól
-
callmeakos
veterán
Én kezdem egyre jobban gyűlölni a kábeleket, de hogy egy ilyen kialakítású fülest használjak, na az ki van csukva.
-
szal
csendes tag
Nekem kicsit Ghost in the shell átjátszónak tűnik. Kérdés menyire bírja a hajtogatást.
-
szupermacs
veterán
Nem valószínű, hogy egy ilyen kialakítású fülest ki lehetne próbálni az üzletekben, ennyiért viszont szerintem elég drágának tűnik. Valahogy nagyon elszoktam az ilyen in-ear fülesektől. A fejhallgatók bejönnek és ennyiért már kisebb méretű, de jó minőségűt lehet kapni.
-
törölt tag
De jó is, hogy futásnál a fél cucc lépésenként csapkodja az ember vállát/tarkóját/nyakát.
-
moleculez
veterán
Nekem tetszik, utalom a kábeleket, ezmeg mwgiscsak diszkrétebb mint egy BT fejhallgató. Johetett volna inear verzioban is, nem kedvelem ezt a kialakitast.
-
szerintem ez borzasztóan néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hagyományos kialakítású, de vezeték nélküli Samsung fülhallgatót próbáltunk ki, a hangminőséget tekintve nem ért minket túl nagy meglepetés, kellemes az üzemidő és maga a koncepció is jól sikerült.
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest