Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#16820480 #108 üzenetére
az általad leírtakkal teljesen egyetértek
"i8510 azért emelkedik ki a mobilos mezőnyből, mert egy kompakt fényképező CCD-jét kapta"
de úgy érzem hogy ameddig a samsung képes 8megás ccd-t tenni a mobiljaiba, addig miért gond hogy nem 5 megás a felbontása hanem nagyobb? ha már bizonyították hogy képesek ilyen felbontás szinten is jót alkotni... akkor miért ne?
örüljünk neki, hogy a nyaralási fotón nem mindenkinek 4 pixelből áll a feje...nekem sokkal szimpatikusabb a megapixelt is növelő samsung hozzáállása
mint mondjuk a nokiáé, akik ugyan maradtak 5 megapixelnél de nem javítottak semmit a minőségen -
Dr.Anonymus
addikt
én ezzel nem értek egyet...
azért nem mondod komolyan hogy egy hd videó nem jobb mint egy vga?
melyiket tudod visszanézni egy nagyobb felbontású tv-n?a 8-12 megapixelt én is fölöslegesnek tartottam - egészen addig, amíg nem kért meg valaki hogy fotózzak be neki egy egész oldalas (A3 méretű) újság cikket, ekkor bizony az egyébként nagyon jó minőségű makrókat készítő 3 megapixeles mobilomat elfelejthettem, ugyanúgy apám korábbi 5 megapixeles fotógépét, még szerencse hogy nem rég kapott egy új 10 megapixeles gépet így gond nélkül be tudtam fotózni az egész oldalt
szóval szerintem vannak helyzetek amikor el kell a nagy felbontás
mobilokban különben se árt, mivel nincs hely a komolyabb optikai zoomnak, így marad a digitális zoom - ami meg ugyebár csak nagy felbontás esetén eredményez értékelhető minőségetabban egyetértek hogy jó lenne ha a minőség is növekedne nem csak a megapixel, de szerintem az innov8 bebizonyította hogy a samsung a minőséget is képes növelni!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
eldiablo #103 üzenetére
nézd, kisebbre mindig lehet állítani a felbontást,
és szerintem ha hd-ben tud felvenni, akkor kisebb felbontásban jobb lesz a minősége mint az eddigi vga gépeknek, mivel erősebb a vas így kevésbé szaggat a felvételde egyébként láttad a PIXON vga feletti videóját?
szerintem ez nem csak felbontásban jobb mint az eddigiek...
szóval én a samsung részéről a hd-t nem csak kampány szlogennek, meg feliratnak tartom, ...el tudom képzelni róluk, hogy valóban jól összehozzák -
Dr.Anonymus
addikt
az élőképek alaján sima ledet kap vakunak, de nekem így is kell
hiszen mind a hd videó mind a symbian biztos
én már csak arra várok, hogy milyen androidos telefont dob ki a samu, ha az lesz ilyen jó akkor inkább azt venném.... -
Dr.Anonymus
addikt
jellemző, ha a nokia adna ki ilyet, akkor már 400 leboruló hsz született volna
így meg néhány f*kázó hsz-t kapunk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged