Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grippen53
csendes tag
-
Bdanyy
addikt
Ez elég érdekes, nálam megy a forgatás meg minden, és még egyszer sem indult újra magától.
Pedig én lusta voltam és nem formáztam semmit úgy tettem fel
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
factory01
tag
válasz banpity #4787 üzenetére
szerintem vissza kellett volna tenni a gyári romot,mert rá foghatja majd arra,hogy azért mert főzött rom volt rajta.
Egy másik kérdésem lenne,remélem tud valaki segíteni.
Laptopon van és nyomtam az ALTGR plussz a - gombot és össze húzta az oldalt,de nagyon kicsire,nyomtam az ALTGR + gombot is,hogy vissza nagyítsa de nem sikerül,valaki tudja,hogy lehetne vissza állítani? -
Bdanyy
addikt
-
zola-
őstag
Rájöttem, mi a probléma.Kipróbálhatnád.Csak akkor csinálja ha újraindítom a telót, és bejön az alapképernyő.Ha ekkor elforgatom a telefont balra, azonnal újraindul.De ha az alapképernyőről belemegyek, mondjuk a galériába, és ott elforgatom, akkor onnantól megjavul minden. Többet nem indul újra alapképernyőn sem.Az a lényeg, hogy indítás után a girosenzor működjön valami programban, addig nem szabad elforgatni a telót amíg bele nem menteél valami elforgatós programba.Utána jó.Én ezt BUG-nak tudom be, de kíváncsi vagyok a tiédre is.
-
-
dezzert
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Segítsen v. ki nem tudom frissiteni a telomon a symbiant mi a megoldás rá.
dezzert
-
BitiOne
tag
Nekem erre az a tippem, hogy az a képernyő a gyári nokia alapképernyő és ugye bár a szoftver alapvetően támogatná a menü elforgatását is, de mivel a samsung letiltotta ezt, ezért lehet, hogy nálad ez okozhat galibát. Nálam az egyik HX rom csinálta ugyanezt, de a gyári romok nem.
//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
muveszur
addikt
válasz BitiOne #4817 üzenetére
A ROM-ban található fájl alapján nem forgathatja el a kijelzőt még gyári főképernyővel...
Ha a fájlt átírták egy plusz sorral, akkor sem szabad meghalnia tőle a telefonnak, mert elfordulhat, igaz kicsit bugosan.Viszont a fájlt a menüvel egészítik ki, akkor rögtön újraindul a telefon. De ugyebár ezt piszkálni kell ahhoz, hogy így legyen.
-
Zen_Mester
csendes tag
Sziasztok
Elöször is üdvözlök mindenkit a topikban.
Nemrég vettem és is egy omnia HD-t és eddig minden rendben volt vele de ma megjelent egy szines csik a menügombom felett és nem tudom ezt hovatenni valaki találkozott már ilyen problémával?
Samsung i8910HD Firmware XXIE7
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Zen_Mester #4821 üzenetére
Tudnál valami képet linkelni a jelenségről, hogy jobban értsük?
valami
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Zen_Mester #4823 üzenetére
Más témával is ott van ez a dolog? Vagy például bekapcsoláskor mielőtt feláll a rendszer?
valami
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz Quasi_modo #4824 üzenetére
Bekapcsolás után egyböl megjelenik sajnos.
Viszont lejárt a munkaidöm és ma már nem leszek neten de holnap benézek és válaszolok a kérdésekre.
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Zen_Mester #4825 üzenetére
Akkor sajna ez nem SW hiba lehet hanem HW. A kijelző ill. annak a vezézlése önállósította magát. Ha szerencséd van akkor csak egy kontakthiba. De sajna akkor is szervíz szerintem.
valami
-
Senser87
tag
válasz Zen_Mester #4825 üzenetére
Programot telepítettél rá? Hátha az zavar be! Hajrá a formathoz és a hard resethez! Addig ne írd le a telót
Épp a minap láttam egy progit ami ugyanígy jeleníti meg a használt memóriát. Nem tudom a nevét.[ Szerkesztve ]
SAM GS23U
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Senser87 #4827 üzenetére
Az a baj, hogy ha jól értettem akkor egyből bekapcsolás után megjelenik a csík. Akkor pedig még semmilyen program nincs betöltődve. Az a kérdés van-e olyan állapot amikor eltűnik az a csík. Tehát hogy hogy programmal felül lehet-e írni az elszineződést. (pl egy játékkal)
valami
-
muveszur
addikt
A Samsung hivatalosan pénteken, azaz holnap teszi elérhetővé a végleges, kinetikus görgetést is tartalmazó firmwarét az Egyesült királyságban!
-
zola-
őstag
Bdanyy!
Kipróbáltad, az úgynevezett gyenge képernyőn, hogy neked is csinálja-e? Nézd már meg légyszi.......
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz Quasi_modo #4828 üzenetére
Sziasztok!
Senser87: 2 program volt fenn az opera mini és a fringe ezeket letöröltem tegnap még.
Quasi_modo: kiprobáltma egy játékkal és ugyan az a helyzet sajnos látszik egy csik.
Viszont reggel egy olyan jelenséget tapasztaltam hogy miután a képernyöt lezárom majd feloldom egy kicsit villog a csik majd abbahagya a villogást, ezután folyamatosan ott van a csik a képernyön.
[ Szerkesztve ]
-
Trisz
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Nokia E52-ről a névjegyeket hogy tudom átmásolni, mert a szinkronizálással nem hajlandó átvenni őket....
Lenovo Thinkpad X201
-
törölt tag
válasz Zen_Mester #4835 üzenetére
hard resetet azért megpróbálhatnád szerintem
-
expander
senior tag
gondolom az XP-t se vasaroltad meg vistam van, es enis VMware-el flasheltem, es meg se vasaroltam aki keres az talal
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Zen_Mester #4835 üzenetére
Miután van olyan amikor sikerül eltüntetni a csíkot, van értelme próbálkozni szervizelés előtt egy resettel, mint ahogy insomniac kolléga is javasolta.
[ Szerkesztve ]
valami
-
Myair
tag
Az új romokból hyperX nem akar véletlenül barkácsolni valami full hack-elt, picit megtuningolt romot?
Jó lenne nem baszakodni a signózással, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest