- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz galusz72 #5200 üzenetére
alapvetően igazad van, de ebben az esetben nem lenne egyszerűbb.
bár a családba érkezik egy másik 5800 hamarosan, azzal így járok majd el perszea fájlokra is csak egyszer kell várni, és ha minden igaz, már azok is meg vannak. Pedig lenne pár napjuk megérkezni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mikor lesz már új magyar rom? nem szeretnék hackeltet felrakni a telefonomra egyenlőre de jó lenne 1-2 fícsőőőr ami az új romokban van tehát kishazánk mikor kap frissítést?
-
Tanbá-apó
tag
szia arcok! :-) egyetlen gyors kérdés: létezik csökkentett mód ezen a készüléken? Ha igen hogyan? Történt ugyanis hogy valami progi feltelepítése után egy kis kék doboz jelent meg jobb felül ha a menüben vagyok, és bár nem annyira zavar, nem szeretném hogy ott legyen. Közben már utánajártam, ez egy fejlesztői hiba, sajnos már nem tom melyik progi okozta. Le lehet szedni egy progi segítségével de nem tudom egyelőre feltenni mert frissítési hibát ír. Ha létezik csökkentett mód, megmentettetek egy hr-től. :-) t
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Tanbá-apó
tag
annyiban fejlesztői hiba, hogy valamelyik telepítés során került be ez a hiba, egy rosszul összecsomagolt sis miatt, ami a fejlesztő hibája. Ami lehetett bármelyik progi, nem tudtam visszanyomozni. A lényeg, törölni kellett a fajlt, és csak egymódon volt ez lehetséges. :-)de így nem kellett hardreset. :-)
-
Tanbá-apó
tag
válasz Quasi_modo #5212 üzenetére
Köszi! Akkor jól emlékeztem h valami ilyesmi, de nem tudtam pontosan. Viszont: mit kéne észrevenni így bekapcsolt készüléken? Mert nálam max annyi a különbség h lassabb a készülék, de a legtöbb process nálam ugyanúgy fut...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Tanbá-apó #5213 üzenetére
Engem ez a módszer kétszer húzott ki a xarból. (Volt, hogy enélkül el sem indult csak a csík szaladgált) Én csak annyit vettem észre, hogy végre el tudom távolítani amit addig nem sikerült. Mint tudjuk minden létező játékot feltelepítek és némelyik beakasztja a gépet...
[ Szerkesztve ]
valami
-
muveszur
addikt
Érdekességnek: az XXL GSM 60 ezer forintot hajlandó fizetni egy Samsung garanciás i8910 HD-ért.... Erre azt mondom, menjenek a jó bü**** k***** annyukba
Na nem mintha cserélni akarnám, de kiváncsi voltam
-
ocean drive
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék váltani a jelenlegi telefonomról az I8910-re. Kérlek Benneteket, egy-pár sorral segítsétek döntésemet.
Eddig csak Nokiám volt, de belátom ez nem mehet így tovább...
Előre is köszönöm! -
banpity
tag
válasz ocean drive #5219 üzenetére
Szia
Én is mindig is Nokiás voltam és hidd el nem bántam meg a váltást.Egyetlen egy róható fel a Samunak hogy nem igazán akar frissíteni.Amúgy meg nagyon jó kis telcsi nagyon szeretem és hidd el hogy Nokia után nagy váltás lesz.Nem hittem a szememnek hogy ilyen kijelzőt lehet csinálni Nem fogod megbánni de szerintem ebben mindenki igazolhat.
Ugye ?????Samsung Galaxv S II LeoMar75_Revolution_Rom_v2_7_1_XXKI3
-
ocean drive
csendes tag
Ebben szinte biztos vagyok a specifikációkat elnézve...Jelenleg egy n79-et használok, de mivel az e-mailokkal kelek-fekszek, egyre kisebbnek (soha nem volt elég nagy) érzem a kijelzőjét...A megvehető változatok mennyire magyarok? Értem ezalatt a nyelvet, ékezeteket, T9 van-e bennük?
-
migabi24
nagyúr
Valaki mondja meg nekem legyen szíves, hogy tudok srt formátumú feliratot filmhez csatolni, állítólag tudja a teló
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz ocean drive #5221 üzenetére
A magyar garanciás az eléggé magyar. Meg bármelyik, ha rákerül a magyar FW, vagy egy olyan ami tartalmaz magyar nyelvet.
Egyébiránt tekintsd át muveszur blogját, vagy az ide készült játékokat.valami
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #5223 üzenetére
A magyaron kívül a bulgár és a lengyel is tartalmaz magyar nyelvet
-
ocean drive
csendes tag
Uraim! Nagyon köszönöm a segítségeket, szimpatikusak vagytok! Esetleges "nemszeretem" dolgok a telefonon? Ki milyen böngészőt használ? A képek visszanézése tényleg "idegtépő"?
-
Bdanyy
addikt
válasz ocean drive #5226 üzenetére
Nekem képek visszanézése nem idegtépő, bár most nincsen most túl sok max 100.
Én továbbra is azt nem szeretem, hogy a videó közben nagyon csúnyán veszi fel a hangot az S60-as nokiákhoz képest
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #5225 üzenetére
Értem már Bocsi!
ocean drive:
A képek visszanézegetése gyárilag két féle program segítségével oldaható meg:
MediaBrowser: nagyon gyors, nagyon szép
Galéria: gyári magyar szoftverrel bűnlassú, de ezt már külföldi szoftverekben javították (és természetesen a gyári magyarnál jóval frissebb bulgárban és lengyelben is) -
factory01
tag
én a gyári böngészőt használom szerintem nagyon jó és gyors is,de van rá valami opera böngésző is,azt csak egy egyszer használtam,de az annyira nem tetszett.
Képeket pedig a galériába szoktam,kicsit lassú a betöltés,de nem vészes,ki lehet bírni azt a pár mp-t
Én csak ajánlani tudom ezt a telefont,nekem eléggé bevált,ezlőtt Nokia N95 8Gb-om volt,de nem bántam meg,hogy áttértem a samsungra. -
BitiOne
tag
Az új verziójú szoftverekben a gyári böngésző is jól muzsikál. De van rá az Opera Mobile (direkt az érintőkijelzős telefonokhoz) ez könnyen kezelhető, gyors de nem kezeli a flash-t és még béta állapotú - de már most nagyon jól használható és kényelmes, stabil. És nemrég jelent meg a Skyfire böngésző (ez is béta még) na ezzel minden flash-es tartalmat meg tudsz nézni, és lejátssza az összes videoformátumot is, de kisebb bugok még akadnak benne. Én személy szerint sokat várok a Skyfire-től, de még csiszolni kell rajta.
[ Szerkesztve ]
//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
ocean drive
csendes tag
Na akkor egy fontos kérdés a mai nap végére, boltajánló? Hol, kinél érdemes? Korrekt hely, jó áron?
-
muveszur
addikt
válasz ocean drive #5231 üzenetére
XXL Gsm és a Mamut GSM-et tudom ajánlani, ha venni akarsz tőlük...
Ha eladni, akkor egyiket sem, de ez nem ide tartozik... -
Anulu79
addikt
Nekem még nincs ilyen telóm de elég erős a kísértés. Az érdekelne, hogy nem túl vékony a telefon a többi méretéhez képest? Nem furcsa kézben tartva emiatt?
-
ocean drive
csendes tag
Most nézem a gsmline adja a legjobb árat. Ők?
-
muveszur
addikt
válasz ocean drive #5234 üzenetére
Szerintem ekkora tételnél pár ezer forintot spórolni nem érdemes... Főleg úgy, hogy Samsung gyári garanciás telefon nincs az országban, kivéve néhány nagyobb multiban 150 ezer felett.
-
banpity
tag
válasz Anulu79 #5233 üzenetére
N95 után kicsit furcsa volt a vékonysága és a hossza miatt.De ígérem hamar megszokodMert a jót könnyű megszokni.Én kb. 2 nap alatt átálltam utána 2-3 hét után visszakerült a kezembe az N95 és csak csodálkoztam hogy hogy lehetett ilyen kis kijelzővel böngészni , játszani , stb... na és ugye az amoled huhhhhhhhhhhhhh nah az a nem semmi
Samsung Galaxv S II LeoMar75_Revolution_Rom_v2_7_1_XXKI3
-
devillike
tag
Sziasztok Samusok
Nekem nem pont ilyen készülékem van, de szeretném kérdezni hogy nem tudjátok-e melyik a legjobb micro SD kártya amit érdemes megvenni?
Omnia 2-be kellenejó dolog jó emberekkel üzletelni...
-
muveszur
addikt
válasz devillike #5240 üzenetére
Ha még nem találtad volna meg: Omnia II topic
-
Quasi_modo
nagyúr
ocean drive: Képnézésre a Resco Viewer-t érdeme használni. Szerintem nagyon jó. Ha egyszer összerakta magát akkor nagyon gyors. Zoomolás szintén.
valami
-
llll
senior tag
válasz ocean drive #5234 üzenetére
én tőlük vettem
nem tudom milyen összehasonlítási alapról lehet itt egyáltalán beszélni, de én teljesen meg voltam elégedve velük
villámgyorsan itt volt a teló vidéken és eddig csont nélkül müxik
egyedül annyi "gubanc" volt, hogy feketében nem volt nekik 16G-s, csak sötétkékben
ettől kicsit tartottam, de most hogy már itt van a kezemben, egyáltalán nem gáz a színe
sőt
úgy egyébként pedig még így másfél hónap után is le tud nyűgözni a gép
nokia e51 után vettem
a napokban került újra a kezembe egy n95, ami anno a nagy álom volt...
most kicsit elborzadva adtam vissza 2 másodperc utánSoha többet DPD!
-
chipi-85
senior tag
válasz chipi-85 #5162 üzenetére
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem:
Vettem egy i.Tech i.VoicePRO 901 [link]
Tegnap beüzemeltem, és csak a telefonhívásokkor tudom használni!
Nem lehet filmnézés vagy zene hallgatás közben is használni? Mert ha elindítok egy filmet akkor a telefon saját hangszóróin szól a hang?
Van valami beállítás? mert sehol nem találtam!
Vagy nem is lehet ezt így használni?Erre tudna valaki válaszolni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Quasi_modo #5247 üzenetére
köszi, hogy egyetértesz velem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs