Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Machos
tag
Sziasztok!
Még mindig imádom ezt a telót!
De lenne egy nem ide tartozó kérdésem!
Szokott itt valaki rendelni neten, mondjuk amerikából?mert lenne egy parfüm amit megkellene rendelni mert én nem tudom, mert nincs dombornyomottam.aki tud segíteni keressen meg priviben vagy itt írjon!nagyon fontos lenne előre is köszi!
-
Myair
tag
Hm, 1.7 bulgár rom van fent jelenleg, valamiért csak a gyári 2 témával működik rendesen a Híváslista, ha bármilyen általam választott témát felpakolok, nem tudom megnézni pl a tárcsázott számok mellett a nem fogadott vagy fogadott hívásaimat.. :/
Van erre valami megoldás már? Vagy csak én tapasztaltam eddig ezt?
ui.: Rengeteg faxa, használható, csili-vili téma van.. Nem feltétlenül szeretném emiatt a 2 gyárit használni. Persze az 1.7-ben található 3. témával is ugyan úgy rossz a híváslista. bár az a szürke fos amúgy sem tetszik.
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3004 üzenetére
Szintén ajánali tudom ezt az oldalt!
-
kukukk
csendes tag
Én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen telónak! Szuper a gép és nagyjából már be is állítgattam de még két dolgot szeretnék az egyik a betűtipus váltás a másik pedig az oplogó csere! Ha valaki tudna benne segíteni azt megköszönném!
-
zack
nagyúr
válasz muveszur #3003 üzenetére
Akkor neked tökéletesen müxik eddig az 1.7? Erősen gondolkodom rajta, hogy kipróbálom, bár a mostanival maximálisan elégedett vagyok. Ha nagyon szőrözni akarok, 1 hibával találkoztam, de az is csak annyi volt hogy a ROM patcher újraindult. De olvastam hogy ez a bug orvosolva lett az 1.7-ben.
Magyarán arra lennék kíváncsi belefutottál e bármilyen anomáliába az elmúlt pár napban...az a patch amit pár nappal ezelőtt linkeltél az mihez kell konkrétan?kukukk:
Miért zavar az OP logó? Nekem a T-Mobil H felirat egész apró fent a térerő ikon mellett. De szerintem úgy már nem működik ahogy te gondolod, mint a régi telefonoknál, hogy telejesen eltünteted. Ott is csak azért volt szükség rá, mert az OP logók középen voltak.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
muveszur
addikt
Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, én már az androidot várom rá
Komolyra fordítva a szót... Tényleg minden rendben van vele, még nem indult újra nálam egyszer sem, stabil nagyon.Az a patch azt csinálja, hogy a Z:\RP_Patches.zip tartalmát az E:\Patches mappába másolja.
Semmi lényeges, gyakorlatilag csak így működik a python és az animationplus program. -
zack
nagyúr
-
Land
veterán
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok ilyesmit, csak ma terveztem venni i8910-est 80-90k közötti áron, de akik árulják nem léptek be fél napja a Ph-n, így lehet, ma nem tudom megvenni, pedig felutazok Pestre. Ha tudtok karcmentes i8910e-st ebben az árkategóriában eladót, kérlek szóljatok a tulajnak, hagy írjon rám itt privit. Kb. még 1 órát leszek gép előtt és indulok. Utána barátnőm priviben megadja a számom, hogy elérjen, aki akar.
KösziLand
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
muveszur
addikt
Gondoltam, hogy nem egészen erre a válaszra gondoltál, úgyhogy kerestem neked valamit:
[Oplogó cseréje tökéletesen működik HD-n is] -
phaet0n
tag
Valaki hallott már arról valamit, hogy van-e lehetőség teljes képernyőn nézegetni a PDF fájlokat? Vásárláskor ez volt az egyik fő szempont (pdf olvasás nagy kijelzőn), aztán kapom itt ~2,6 inchen a pdfet.
-
banpity
tag
Sziasztok
Valaki rakott már vissza gyári rom-ot???
Ha igen igazán segíthetne msn-en mert nem igazán megy
Előre is köcceSamsung Galaxv S II LeoMar75_Revolution_Rom_v2_7_1_XXKI3
-
blt.62
őstag
Szio!
Vennék ilyen telcsit új független nokia 5800-as beszámításával.50 ezret adnák rá!Szegedi vagyok!
Tel:70/3130342MegtorloXp
-
-
zack
nagyúr
Land kolléga megvette a telefonomat ma este. Remélem ő is annyira elégedett lesz, mint én voltam.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
muveszur
addikt
Ajánlanám mindenki figyelmébe ezt a videót: [link]
A videon a proto telefon szoftvere van rajta, nagy nagy meglepetésekkel!
-
Magnum_
nagyúr
teljes képernyős word doksi olvasót tud vki?
Joe: olyan szimpatikusan tudsz irni.... pénzkérdés az ok
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
zack
nagyúr
válasz Magnum_ #3036 üzenetére
Semmi extra. Ki akarom próbálni a WinMo-t is, mert még nem volt. Valószínű holnap Omnia 2 tulaj leszek. Elégedett voltam a HD-vel, okom nem volt eladni. Kicsit aggasztó a Samsung hozzáállása a hivatalos frissítésekhez. Főleg a magyar régió ami érint minket...De nem ez volt az ok, hanem a WinMo iránti kíváncsiságom.
Te miért adod el?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Joe bácsi #3044 üzenetére
Szerinted ezekre a megjegyzésekre itt ki kiváncsi? Miért nem pü-ben vitatod meg vele?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Joe bácsi #3046 üzenetére
Azért mert ott többekkel is jóban vagyok, akik követték a fejleményeket velem kapcsolatban. Nem piszkálódtam, és nem akartam flamelni. Te viszont bejársz ide kötekedni, piszkálódni, és még neked áll feljebb, ha szólva van érte.
Nem arról van szó hogy "és én miért írtam akkor oda", hanem hogy ne rombold az itt kialakult közösségi életet.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bdanyy
addikt
Akinek az 1.7 van fent milyen a java? Pl midnight poker 3d megy vele?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Quasi_modo
nagyúr
Érlelődik bennem a gondolat hogy nyitok egy új témát.
Az lenne a címe: Nagy Fikatopik..[ Szerkesztve ]
valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 64GB gyári független gyári 100% akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128 Gb (asztroszürke) kártyafüggetlen hajszál karcmentes újszerű állapot
- Olcsóbb!! Hibás Samsung,Iphone,Honor,Huawei,Xiaomi,Lg telefonok
- IPhone 13 gyári független Product Red új 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest