Hirdetés
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Szerintem akkor hogyha az a lényeg, hogy ne kelljen pestre feljönni, akkor inkább megéri venni egyet gyári garival használtan (enyém is ilyen ,csak még nyáron 3 hetesen, 50-ezret bukott rajta az előző tulaj...) És nekem is megvan hozzá minden cucc doboz karcmentes stb.. Igaz gyári garanciásból csak 8 gigás van, de nagyon olcsón lehet venni bele még 8 gigát vagy ha több kell van 16 meg 32 gigás kártya is. Én nem mernék bolti garival venni semmilyen telefont, nagyon át akart már verni több bolt is, pedig évek óta mennek már, igaz nem a fentebb említettek.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #4340 üzenetére
Igen, a főzött ROM-kra gondoltam, mivel kolléga az 1.7-es ROM-ot írta, ezért jegyeztem meg.
-
muveszur
addikt
Az XXL-nél a "használt 0 perces" megjelelölés a különbözeti adózásra utal, tehát 0%-os lesz az áfa. Ezért annyi az annyi, nem pedig kb 150k.
Én is így vettem a telefonomat, hoztak egy bontatlan dobozt, előttem kibontották, és megvettem. Teljesen korrektek voltak, és mind látod, még mindig működik a telóm nem kis sikerrel!
-
muveszur
addikt
Elérhető egy következő firmware, mégpedig az IL5. Sajnos még ez sem a hivatalos, és végleges verzió.
Csak bugos az az IL2, ha már a rákövetkező 3. firmware sem lett végleges.
-
szhunor
tag
Nem értem mit kell ennyit dilemmázni ezen a témán.
A lényeg úgyis ugyanaz, ha így veszed, ha úgy veszed pénzed nem marad utána, nyerni meg nem nyersz egyikkel sem.
Mindíg olvasom a fórumot, hátha valami hasznosat olvashatok, de már vagy 4 oldal erről szól, hogy gyári vagy nem gyári.
Van akinek nem számít a pénz, annak minek gondolkodni (vegyen gyárit), akinek nagyon számít, az vegyen bolti garisat ,,olcsón".Hasznos infókról, szóljon a fórum. Pl. HD-s játékokat linkelhetne valaki Köszönöm.
Ha nincs igazam, akkor bocsánat.Köszi !
üdv.Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
factory01
tag
válasz vakondvok #4359 üzenetére
A gyári romot,vagy pedig az 1.7 HX bulgarian főzött romot,muveszur aláírásában megtalálod az oldalt,ott van minden
szhunor
igazad van,mert nópara már jó párszor megkérdezte ezt a garancia témát,meg hogy honnan vegye a telefont....szerintem onnan vedd ahol jónak látod és olyan garanciával ami neked megfelel.[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz vakondvok #4359 üzenetére
Szia!
Itt olvashatsz a flashelésről: [link]
Először is el kell döntened, hogy mi a fontos számodra:
-Gyári vagy főzött ROM
-Magyar vagy más nyelv, leginkább angolHa magyarra vágy, és gyári ROM-ot akarsz:
Akkor ajánlom neked a legújabb II1-es Poland ROM-t, ami tartalmaz magyar nyelvet.Ha nem fontos a magyar nyelv, és gyári ROM kell neked:
Akkor az Italy II2-re van szükséged.
Vagy vársz még egy kicsit, hamarosan érkezik a végleges, hivatalos frissítés, amiben lesz már kinetikus görgetés, és a teljesítmény is fokozva lesz! A frissíés csak az UK-ban lesz elérhető, így flashelned kell majd.Ha főzött ROM érdekel, és fontos a magyar nyelv:
HX 1.7 bulgarian vagy HX 1.72 Poland ROM-ot ajánlom. Ezekről itt olvashatsz: [link]Ha főzött ROM érdekel, de nem fontos a magyar nyelv:
Várj egy kicsit a flasheléssel. A héten jön a Hyperx 2.0 valószínűleg.
Kinetikus görgetést is tartalmazni fog!A ROM-ok "lelőhelyét" a flashelésről szóló írásomban megtalálod!
-
gPéter
tag
tud valaki olyan üzletet Pesten,ahol tudnék venni omnia hd-t előrendelés nélkül?
-
muveszur
addikt
Újabb frissítés érkezik HD-re, amely javítani fogja többek között a framerate-t 720p-s videóban!
Plusz, lesz még autofucous is a videóban!
Részletek itt: [GSM Arena]
És még egy kis érdekesség: [link] -
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #4370 üzenetére
Így igaz, ez nem a következő, januári frissítésről szól. Ez az után fog érkezni
Viszont rossz hír, hogy van benne FM Transmitter hardveresen, de nem fogja engedélyezni a Samung...Jó lenne egy hackkel elérhetővé tenni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz muveszur #4371 üzenetére
Szóval akkor most már kettő frissítésről beszélünk, de még egyiket sem láttuk. Érdekes.
A transmittert biztos kipróbálnám, de utána valószínüleg csak annyit jelentene, hogy jó, benne van ez is. Inkább a jövőben új funkcióként az új készülékekbe a projektort tudnám elképzelni meg a lézeres távplságmérőt...valami
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #4372 üzenetére
A januárit nemsokára látni fogjuk.
-
Obolony
senior tag
válasz muveszur #4373 üzenetére
lehet butasag a kerdes, de az hogy a 3G milyen frekvencian mukodik (amerikai v europai verzio) az szoftveres, vagy harveres kerdes?
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
expander
senior tag
a mobilTVzesre van valami megoldas ? T-s mediamania csomagom van, amibae van mobilTV, viszont most keresgettem utana, de nemtalalok semmi hasznalhato informaciot, hogy ezt hogyan tudnam igenybe venni... esetleg valaki hallott valamit ?
-
AS
félisten
Video az új szoftverol.
Egész jó:
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
phaet0n
tag
Valaki tud érdemlegeset mondani erről a Symbian ^2 - 3 - 4 dologról?
Lesz-nem lesz-van? Kompatibilis (lesz)-e valamelyik a hőn szeretett telefonunkkal?
Próbáltam guglit, sőt mobilarenát is túrtam. Beszélnek róla. De konkrétum nincs? -
-
maathe
senior tag
Üdv
Ezt a telefont csak 1 éves bolti garival lehet kapni? Eddig csak ilyet találtam. -
Angel78
aktív tag
Azért erre a HD-nál is kiváncsi lennék, ha már ennyire sztárolják a szifont itt is!?
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
hanti
senior tag
Sziasztok!
4 nap tesztelés után kijelenthetem hogy ilyen jó rom még nem volt e telómon, ha ezt még sikerül finomítani és azt a pár bugot kijavítani, akkor ebből Hyperx nagyon jó romot tud csinálni.
Samsung I8910 Omnia HD firmware XXIL4 XEUIL2 Generic United Kingdom -
Legi5
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat a kamera és a játék kérdésével kapcsolatában!
Letöltöttem az X-plore nevű program ingyenes verzióját, és letöltöttem a muveszur álltal készített blogból a Resco Bubbles-t. Le is jött, de amikor az X-plore programban rákatintottam, hogy Open, azzal nem sikerült, mivel azt írta, hogy sérült fájl.
Megpróbáltam az Open by System funkciót is és szintén ugyanaz lett a helyzet, hogy azt írta, hogy sérült fájl..
(Telefonon töltöttem le a játékot)
Valami egyéb javaslatok, vagy ötlet amiket kipróbálhatnék? -
Tanbá-apó
tag
válasz Quasi_modo #4381 üzenetére
a mobiltv linkeket eddig mindenkinek mailben küldtem, nézz már utána légyszi mégis kinek köszönhető a mobiltv megoldás a készülékünkre mielőtt kóstolgatni kezdesz... Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
-
Tanbá-apó
tag
-
expander
senior tag
köszönöm az emailt Tanba, de a többiekhez fordulnek segitsegert a tovabbiakban, ugyanis a HX1.76 ROM van fent, es ebböl nagyonugylatom hogy kimaradt a RealPlayer (vagy csak en nem talalom :S)... Honnan tudnam letölteni a gyari lejatszot, vagy esetleg fel tudna tölteni nekem valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest