Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
Elvileg megvan a végleges verzió: IL5. Ahogy azt már találgatták, találgattuk is. A forrás pedig a i8910 firmwarek gyűjtöhelye. A IL5-ös ROM-t a Samsung "service" oldaláról szedték le, ahol csak végleges verziók találhatóak.
Nem próbálnátok meg valamit? Egy régebbi szoftvert felrakni, és úgy ráengedni a PC Studiot. Ha azt mondja van újabb, akkor gyakorlatilag is megvan a végleges.
[ Szerkesztve ]
-
phaet0n
tag
válasz muveszur #4502 üzenetére
Szívesen megpróbálnám, de ötletem sincs, hogy melyiket tegyem. Ugyanis Generic UK-t én nem találtam elérhető formában, csak Orange-eset.
Amúgy ha tényleg ez az.. Elszégyellheti magát a Samu. Betanak még elment volna, de közel sem tökéletes.#4504: és a Galleryről mi a véleményed? Az is elég lassúcska. Landscape módban meg agyhalál.
[ Szerkesztve ]
-
grippen53
csendes tag
válasz muveszur #4502 üzenetére
Próbáltam XXII1 XXIE7 és a telefon nem támogatott felirat jelenik meg.Amikor IL5-öt rátettem és igy akartam frissiteni akkor pedig:a telefonjan a legfrissebb felirat fogadott.Nekem ebből az jön le hogy ez a végleges.De mint hanti is irta az eddigi legjobb.Én egyedül a zene görgetésénél érzek pici lassulást máshol tökéletes.Na de kérem próbáljátok ki, és akkor fogjátok látni.Tökéletes szoft pedig nem lessz SOHA.(sajnos)
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #4506 üzenetére
Szerintem a cseheknek, és mostmár a lengyeleknek van új szoftverük.
Egyre jobban erősödik bennem egy olyan érzés, hogy magyar, hivatalos, gyári, kinetikus görgetéses szoftvert szeretnék rátenni a telefonra. Tőlem lehet bulgár, lengyel, vagy magyar régiójú, csak legyen.
-
Tirexi
addikt
Hi all.
Lenne pár kérdésem amire sztem számotokra gyerek játék válaszolni.
1)
10 nappal ez előtt vettem egy Omnia HD-t és érdekes módon vagy 10 óra alatt lemerül a telefon max feltöltésből.
Nem sokat piszkáltam 10 perc zene + 1 perc film nézés + 2 perc kamerázás, kb ennyi volt.
Azért sztem ez abszurd, holott a készenléti idő 450 óra.
Azóta megcsináltam a Blog-ban látott energia gazdálkodási dolgokat de nem sokat javult a helyzet, GPS-t is kikapcsoltam mert nem használom.
Sőt volt egy alkalom hogy nagyon felmelegedett a telefon hátulja és ki kellett kapcsolni.
Kellett volna valami akksi formázást csinálni?
Vagy esetleg gyári hibás az akksi?
Mi a tapasztalat, mennyi idő full feltöltésből a lemerülés?2)
Ha átváltok videó felvétel üzemmódba akkor kb 3 pixel hiba jelenik meg a telefonon, de a felvett videón nincs rajta.
Viszont sima fénykép üzemmódban ilyen hiba nincs.
Érdekes...3)
A futó programokban látom a fényképes hozzáadás dolgot ha balra megyek, azt hogy lehet kikapcsolni?Hát így elsőre ennyi lenne.
THX előre is a help-et.
-
muveszur
addikt
Szia!
Az akksit nem kell formázni, gyakorlatilag semmi tennivaló nincs vele. Viszont a teljes teljesítményét kb 3-4 feltöltés után éri el.
Ha gyári magyar szoftver van rajta, akkor minden USB csatlakozás után indítsd újra a telefont, különben bentmarad egy folyamat, ami leszívja az akksit.Ez nem pixelhiba. De érdekesnek tűnik.
A 3D navigáció alkalmazásai egyfolytában futnak, ezért nincs lehetőség a leállításra.
-
Gabenpetit
csendes tag
NDrivehoz mukodo spanyol terkep van valakinek? Nokiaprogramokon nincs a 2.14-esek kozott, a 2.13-as meg nem mukodik. Probaltam keresni ingyenest guglival, de most feladtam...
-
Obolony
senior tag
Hali
nos feltettem a Samsung-I8910_Omnia_HD firmware-XXIL5_XEUIL3 Generic_United_Kingdom ROM-ot
majd ha jon a "vegleges" magyar, akkor majd lecserelem. En igazabol rogton a gyari utan egy HX 1,7 bolgar fozott rommal kezdtem, mondhatjuk hogy ez az igazi elso gyari romom. egyelore hibatlan, pokolian gyors. a PC Studio updater azt mondja hogy NINCS ujabb verzio, a legujabb az amit en hasznalok.
ha valami galiba lesz a szoftal irok. egyelore viszont sokkal komolyabb mint a HX1,7 volt (maga idejeben jo is volt az ) es megy a rendszerszintu kinetikus gorgetes is.
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Tanbá-apó
tag
most olvasom hogy kint van a JA1es fw, igaz csak egy arab lokalizáció, de ebből is látszik hogy a 2010es év a J a többi meg értelemszerű. :-) remélem hamar itt a miénk vagy legalább HX főz valami finomat.
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
muveszur
addikt
Így van, nem magyar...
Továbbra sem tudom eldönteni, hogy az IL5 béta vagy végleges-e már. A legtöbb forrás véglegesnek tűnteti fel, ugyanakkor nem lett tökéletes a görgetés a Galériában.
Sokan azt mondják, hogy még lesz egy frissítés, amiben javítva lesz ez a bug, ergo az lesz a végleges verzió.
De számomra az ad legnagyobb okot a kételyre, hogy HyperX azt mondta, továbbra is vár a Samsung által kiadott végleges verzióra. Sőt, ezért csinálta meg elöször a Speed verziót.[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
szia,
innen szedtem le, nincs benne magyar nyelv, es tokeletesen mukodik... tegnap este ota fut. meg nem volt hibaja, a galeria gorgetesben sem latok hibat, van kb 250 fotom. nem tudom mi az ami nem jo benne, nekem megfelel :d
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
banpity
tag
Sziasztok
Gyerekek annyi adat meg verza repked it kersztül-kasul hogy már azt sem tudom merre vagyok arcal
De szerencsére itt van nekünk muveszur
A hidegben való lefagyásom még mindig megvan sajna.Nem tudom visszavinni a boltba mert minden nap használom a gps-t De egyszer csak hirtelen majd beviszem és kíváncsi vagyok mit fognak rá mondani.Samsung Galaxv S II LeoMar75_Revolution_Rom_v2_7_1_XXKI3
-
phaet0n
tag
válasz banpity #4519 üzenetére
Ha minden nap használod a gps-t, ne csodálkozz, hogy gyorsan lemerül. És nem hibás.
A gps, a wifi (na meg a sima hálózatos net) meríti a legjobban a telefont. Ezekkel az amúgy 2 - 2 és fél napos üzemidő simán lecsökken nekem is 10-12 órára.(beállításaim: GSM hálózat, legalacsonyabb fényerő a kijelzőhöz, videómegosztás ki, csomagkapcsolt adat csak, mikor szükséges, bluetooth, wifi keresés ki, a helymeghatározási módszerek közül sincs egyik se kiválasztva. Így döcög el 2 napig)
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Videómegosztást hol lehet lekapcsolni? Próbáltam rákeresni de nem találtam meg.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Bdanyy
addikt
válasz muveszur #4529 üzenetére
Köszi szépen
Ez tulajdonképpen mire jó? Mert látom a SIP-pel van kapcsolatban, de ahhoz samsungon ugye nincsen kliens csak nokiákon.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
muveszur
addikt
Kicsit bosszús vagyok...Nem akarja a HelloOX2 az igazságot...
-
muveszur
addikt
Szóval pár vélemény az IL5 ROM-ról...
Eddig nagyon gyors, tényleg, mintha ez lenne a legjobb firmware eddig. A kinetikus görgetés már nagyon kellett, főleg a telefonkönyvben élvezem most nagyon!
Érdekes lett a görgetés, mert a legutolsó felbukkanó menüben is jelen van. Pl már csak egy ON és OFF lehetőség közül lehet választani, ott is lehet görgetniA Zenelejátszónál sokkal lassabb a görgetés, bár lehet, hogy ez szándékos. Nekem jobban eset volna a normális sebességű...
A Galériában sem tökéletes a görgetés... Anphase meg is jegyezte, hogy az ájfónnál milyen szépen működik. De igen ám, az ájfón konvertál! Ahhoz képest, hogy 8mpx-eles képek jelennek meg, igenjó szerintem a képek megjelenítése!HelloOX2-vel megszenvedtem, meg a szignófájlaim felkutatásával...
Eddig tetszik nagyon, bár magyart jobban szeretném. DayHand inputtal megoldom egyenlőre.
-
-
Obolony
senior tag
válasz Tanbá-apó #4536 üzenetére
persze, azzal. de nem sokkal durvabb mint az exe-s megoldas, 4 kattintas +
ami fontos a boot elol a pipat kapd ki
nekem behasalt a hx1,7bolgar. en is ezert leptem. a kovetkezo (es egyben utolso) a gyari magyar kinetikus lesz...
-
hanti
senior tag
Nagyon örülök hogy mindenki egyet ért velem, ez a legjobb kint levő rom!!!!
-
muveszur
addikt
Srácok, kezdek olvadni ettől a szoftvertől.... Hatalmas, milyen jó lett!
Olyanokat ad, amit HyperX eddig még nem tudott adni:
Gyorsaság
.wrt alkalmazások
Kinetikus görgetés
Bármit feltelepíthetek, bármi megy rajta. -
Nem kell zseninek lenni azért hozzá, hogy olyan szoftvert készítsenek, ami thumbnaileket készítsen róla a háttérben egyszer, mondjuk egy ikonméretűt, és egy képernyőméretűt, ezzel már a böngészgetés nagy része le is van tudva.
muveszur: Mármint az IL5?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Legi5
csendes tag
Sziasztok!
Van valami lehetőség arra, hogy a HD-n lehessen valahogy internetes játékokkal játszani (pl.: honfoglaló)?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Legi5
csendes tag
Ok. Rendben, köszönöm a gyors választ.
Remélem minél előbb megjelenik majd -
Legi5
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Medley
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék köszönetet mondani Művészúr-ank a hatalmas segítségért, amivel segített nekem
Most raktam fel az uj UK romot, és nagyon meg vagyok vele eddig elégedve (gyors,kinetikus).
Remélem hamarosan érkezni fog magyar nyelvcsomaggal is, bár nem nélkülözhetetlenSumma: ajánlom én is mindenkinek, akinek a magyar nyelv nem hiányzik...
Tisztelettel:
Medley
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Xbox One
- Asszociációs játék. :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest