Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
válasz BitiOne #7001 üzenetére
nemigen a te véleményed kedvéért vagyok itt. biztos ezt eddig nem érezted, nem értetted meg, de ez a szimpla valóság. majd legközelebb akkor szólj hozzám, ha én szólítottalak meg. köszi és használd a "Szerkesztés" gombot. Ne áraszd el a fórumot.
Karma hiába okoskodsz itt feleslegesen, ez igenis warez. A Samsung SOHA nem adott ki fejlesztői csomagot, vagy engedélyt vagy forráskódot a telefon szoftverének a fejleszéséhez, módosításához. Sőt egy jól lezárt "PC Studio" nevu szoftver segitsegevel lehet csak az általa hivatalosan kiadott szoftvert lecserelni. Igy ez nemcsak hogy warez tevékenység, hanem buncselekmeny is.
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
llll
senior tag
válasz Peti567 #6987 üzenetére
elvileg a mobil trafipaxokról is van adatbázis a beérkező bejelentések alapján
sőt a kamerás közlekedési lámpákról is
de az előbbit persze csak tájékoztató jellegűként kell kezelned
attól, hogy vki "látott már" vhol trafit és jelentette, még közel sem biztos, hogy akkor is ott lesz és pont ott lesz, amikor te jársz éppen arra
(legalábbis én így képzelem a rendszer működését)
de ezen segítendő különböző ikonok jelzik a különböző speedcamokat(off: nincs elég szarság a világban anélkül, hogy még ti is baszogatnátok egymást?
jobb lesz ettől vmi?
csak halkan megkérdeztem, amúgy nekem ugyanmindegy...)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
galusz72
tag
Szia mindenkinek!
Kb 1 hétig kórházban voltam, nagyon jó kis társ ez a telefon. Jócskán levagyok maradva a fórum olvasásával, lesz mit behoznom. Viszont lenne 1 kérdésem:
A videolejátszót szeretném használni a feliratok miatt, de a frissítés után nem látom az újonnan felrakott filmeket a listában. Remélem tudja valaki h hol a bibi, köszi. -
migabi24
nagyúr
Veszekedés helyett inkább dobjátok fel az SPB Mobile Shellt, nekem leesett az állam, új telefont kaptam
-
phaet0n
tag
válasz phaet0n #6996 üzenetére
Azóta tesztelgettem.
Maga a shell (gondolom, beta mivolta miatt) nem tudja kiolvasni a híváslistát, valamint a telefonkönyvet a telefon szoftveréből. Egyelőre a profilok normális kezelésére sem sikerült rábírnom.
Ennek ellenére részemről használható, mert a shellből elérhető a telefon saját hívásnaplója, valamint a profilbeállítások is.#7010: Obolony: [link]
Lényegében erről van szó. De még csak beta. Ha hackelt a telefonod, küldök egy privit a linkkel.[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz chipi-85 #7008 üzenetére
esetleg valaki aki kiprobalta tud csinalni egy videot? mert egyelore nemigen tudom elkepzelni mi ez es mire jo
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
-
chipi-85
senior tag
A gyönyörtől, meg az örömtől csorgott be a pisi - de ez csak vicc!
nemrég raktam fel, és még tesztelem!
Egyenlőre nekem is az jött le, hogy a hívás lista nem jön össze, még akkor sem, ha már telefonáltál.
néhol még megakad egy kicsit, gondolkodni, de ennek ellenére nagyon fa**a!!! -
migabi24
nagyúr
Visszaszívtam, ez még nagyon béta, majdnem hard reset lett a vége alig bírtam letörölni, mintha nem is erre a telóra készült volna, nem fér hozzá a funkciókhoz
-
A topikot újra megnyitottam.
TokLac 1 nap pihenő ezért és ezért
phaet0n mivel még nem volt kitiltva, figyelmeztetés személyeskedésért
Photo 1 nap pihi személyeskedésért itt és itt
BitiOne figyelmeztetés személyeskedés miatt
Obolony mivel már sokszor volt kitiltva, ezért végleg ki lett téve a fórumról flame keltése és személyeskedés miatt ([link] [link] [link] [link] [link] [link]).
Ha valaki utólag szid bárkit is, szintén büntetést kap! A hsz-ek többségét nem töröltem, hogy tanulságos legyen.
Ha bárkinek problémája lenne a moderálással ill. a szankciókkal, ebben a topikban kérdezhet.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Peti567
aktív tag
Nekem még nem jelzett egyszer sem, trafit (vagy nem vettem észre), tegnap pl. Miskolctól, Hajdúszoboszlóig semmi, Debrecenbe és környékén szintén semmi!
Azt én is észrevettem hogy van benne olyan hogy trafi jelentés, nyomogattam mert nem tudtam először hogy micsoda aztán kiírta hogy küldés a szervernek vagy valam ilyesmi, és leesett hogy mi lehet. Nyomogatás közben pont Miksolcon a Cora-ban voltam, szóval ha valaki arra jár és jelez, a kajázóknál nincs trafi!Ez az SPB Mobile Shellt jó valamire, érdemes felttenni, teljesn uj menüt kapok?
Gyári, hivatalos magyar romon is jó?HENE milyen tartozékokat kaptál a telóhoz amiket mi nem?
[ Szerkesztve ]
-
tzatzikiii
tag
válasz Peti567 #7019 üzenetére
@Peti
Ez az SPB Mobile Shellt jó valamire, érdemes felttenni, teljesn uj menüt kapok?En masfel ev Windows Mobile-ozas soran csak SPB MS-t hasznaltam, es nagyon szerettem, foleg a fokepernyo miatt. Ahogy Muveszur videojaban nezheted, tobb lap van a fokepernyon, amik kozott oldaliranyu mozdulatokkal tudsz valtani, es olyan ikont pakolsz ki ra, amilyet csak akarsz. Emellett en nagyon szerettem az idojarasjelentest is benne, majdnem olyan jo, mint az SPB Weather. Az oprendszer fokepernyojere es menujere barmikor visszaterhetsz a Home gombbal.
Egyebkent amiert en nem biztos, hogy felteszem a Mobile Shellt, az a menuje. Jopofa, csicsasan animalt menut irtak hozza, mindent tokeletesen elersz belole, de en per pillanat nagyon szeretem a Symbian menut.@ Quasi_modo
Nekem ugy tunik, van egy olyan bugom, hogy amikor kikapcsolom az iranyitott keresest, es alfanumerikus billentyuzettel akarok beirni barmit, akkor mondjuk a C betuhoz hiaba nyomom le 4x a kettes gombot, mindig csak "a"-t ir be. Ez ismert bug, masoknal is igy van, vagy csak en tapasztalom? Igazabol azert nem ragom emiatt annyira a kefet, mert ugyis ujrahuzom a telefont egy heten belul, de azert ez egy kellemetlen bug, akarhogy is nezem.@ ollie: koszonjuk szepen a moderatori munkad!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz tzatzikiii #7021 üzenetére
Ez ismert bug, masoknal is igy van, vagy csak en tapasztalom
Igen ismert. Én is megemlékeztem róla már az első héten. Át is állítottam fektetett bill-re. De általában irkálás nélkül is hamar megtalálok valakit a névjegyzékben, pedig sokan laknak bene.valami
-
galusz72
tag
válasz galusz72 #7005 üzenetére
Sziasztok!
Nem válaszolni akarok a saját kérdésemre, csak újból szeretném megkérdezni, ha esetleg túl homályos volt az ahogy feltettem a kérdést:
-Szeretném használni a videolejátszót, mert csak ez tud feliratokat kezelni. Ha felmásoltam 1 filmet és ha elindítom a programot, a frissítés után a listában nem jelenik meg a film. Néhány régi filmet látok amit eltudok indítani, na meg néhány olyat aminek sem kiterjesztése, sem neve, és nincsennek is a gépen.
Mit tegyek? -
expander
senior tag
Ma reggel kerestek 5x . elmondasok alapjan, ki voltam kapcsolva, viszont ez nem igaz, ra volt dugva töltöre a telefon, de igazabol gondolom nem ez a baj, mivel telefonaltam mar töltöröl is egyböl az spb shell jutott eszembe, amit tegnap delutan feltettem, de azt is kizartam, hiszen tudtam vele hivast fogadni meg tegnap... ujrainditottam a telot, es egyböl jött az sms hogy 5 nem fogadott hivas. valakinek valami ötlet ? :\ sosem csinalt meg ilyet, es mostmar jo is, tehat tenyleg csak az SPB marad, de az is jo volt tegnap :S:S
-
phaet0n
tag
A dolgok tisztázásának kedvéért leírnék pár dolgot a tegnap említett SPB Mobile Shellel kapcsolatban.
Így egy nap után már lecsillapodott bennem a kezdeti fellángolás, illetve szerencsére sikerült bővebb információt kapnom a tegnap beszerzett programmal kapcsolatban egy teljesen más helyről. (maga a shell a persian-forums oldaláról van [egy .com-ot rakjatok hozzá, és regisztráció után sok hasznos dolgot letölthettek symbianra], az infót pedig a dailymobile.se forumáról kaptam).
Ez egy kiszivárgott alpha (tehát még csak nem is beta) verzió. Ez világossá teszi, hogy miért nem működik a funkciók nagy része (bár a névjegyzéket végül sikerült kiolvastatni vele úgy, hogy a telefon memóriájába másoltam azt).
Hétköznapi használatra még nem alkalmas.
Annyira jó, hogy megnézzük, hogy hogyan is fog majd kinézni a telefonunk, ha kijön a rendes shell. (ami amúgy már nem a tegnapi 3.5-ös verziójú lesz, hanem 5-ös, de ez csak nyáron várható, és az SPB hivatalos oldalán keresztül lesz megvásárolható).
Tehát aki kíváncsi rá, annak szívesen megadom hozzá a linket privátban, viszont felhívom arra a figyelmet, hogy csak megnézésre alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
chipi-85
senior tag
válasz phaet0n #7026 üzenetére
Én is így vagyok! A kezdeti lelkesedésem lelankadt...
Gyönyörűvé vált tőle a telefon, gyors menükezelés stb.
Ám de ahogy használtam, jöttek elő a hibák:
Mentett névjegyek közül 5-6-hoz nem volt telefonszám
Egyes widgetek nem működnek. BT sem.
Néha sikerült lefagyasztani a rendszert. egyszer újra is indult a telefon magától.Ezek ellenére nagyon szuper kis alkalmazás. Alig várom a végleges verziót!
(fentebb olvastam, hogy csak hard resettel sikerült letörölni; hát nekem egyszerűen ment az alkalmazás eltávolítással)
-
llll
senior tag
válasz Peti567 #7019 üzenetére
ha a sygic nem jelzett, akkor eccer főmenü-biztonsági kamera-értelemszerűen beállítgatni
aztán főmenü-látnivaló kezelése-látnivalók mutatása/rejtése-itt legyenek bepipálva a megjeleníteni kívánt speedcamok
harmaccor pedig főmenü-látnivaló kezelése-látnivaló közelében figyelmeztet-itt is legyenek bepipálva a speedcam típusok és megadhatod, hogy mennyivel előre figyelmeztessen
(a "csak akkor figyelmeztessen, ha a látnivaló az úton van" inkább ne legyen bepipálva)
direkt megkerestem egy hozzám közel esőt és nekem ezen beállításokkal tökéletesen jelzett a 10-es verza
(persze legelőször is kell hogy legyenek trafipax adatok a telódon )ha pedig az ndrive nem jelzett, akkor azzal egyelőre én is bírkózok...
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz galusz72 #7023 üzenetére
a Művészúr blogján van egy ilyen letölthető kiegészítés, hogy hol keresse a telód a videokat
próbáld meg azt bepasszintani a te romodba, miután beállítgattad
...vagy esetleg megkeresni, hogy a tiedben most van-e ilyen belepiszkálás
(bár arról már foggalmam sincs, hogy biztosan ugyanott kell-e keresni, ahová a Művészúrét kell betenni
gondolom igen, de ezt majd egy nálam okosabb megmondja)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
expander
senior tag
biztos nem a soft, mar millio es egy volt rajta, most eppen a legujabb Bukest fele van, de valoban mindent kizartam es csak az a SPB+töltö verzio maradt ... de lehetseges lenne egy ilyen bug ?
-
HENE
aktív tag
Mint jogász és informatikus
Utánanéztem, az integritás nem ide illik (de létezik):
"A szerző személyhez fűződő jogát sérti művének mindenfajta eltorzítása, megcsonkítása vagy más olyan megváltoztatása vagy megcsorbítása, amely a szerző becsületére vagy hírnevére sérelmes." - ebben az esetben nem erről van szó.Ami erre vonatkozik
"A szerző kizárólagos joga, hogy a művét átdolgozza, illetve hogy erre másnak engedélyt adjon. Átdolgozás a mű fordítása, színpadi, zenei feldolgozása, filmre való átdolgozása, a filmalkotás átdolgozása és a mű minden más olyan megváltoztatása is, amelynek eredményeképpen az eredeti műből származó más mű jön létre."A szoftverekre sajátos szabályok is vonatkoznak:
"Eltérő megállapodás hiányában a szerző kizárólagos joga nem terjed ki a többszörözésre, az átdolgozásra, a feldolgozásra, a fordításra, a szoftver bármely más módosítására - ideértve a hiba kijavítását is -, valamint ezek eredményének többszörözésére annyiban, amennyiben e felhasználási cselekményeket a szoftvert jogszerűen megszerző személy a szoftver rendeltetésével összhangban végzi." Na most, szerintem a vásárló nem a szoftvert szerzi meg, hanem a készüléket, és igaz annak elválaszthatatlan része a szoftver, de azt nem módosíthatja. Bűncselekmény nem valósul, de attól még nem jogszerű. Ez persze csak elvi kérdés, vagyoni jogokat nem sért - szerintem - a ROM átírása. Úgy, hogy én személy szerint várom az újabb ROM-okat! -
galusz72
tag
válasz Quasi_modo #7036 üzenetére
Különben az hogy a symbian nyilt forráskodú, már néhány hónapja, az mit jelent?
-
HENE
aktív tag
válasz Quasi_modo #7036 üzenetére
A warez nem jogi fogalom! Vannak fokozatok, szerintem nem legális, de különösebb joghátrány szerintem nem érheti az embert. De nem ez a szakterületem...
-
chipi-85
senior tag
Tegnap felraktam a telefonomra a Kaspersky Mobile Sec. 8-at, de most nem tudom letörölni, mert a telefon bekapcsolása után már azonnal frissíteni akar
Amikor törölni akarom (valószínűleg, mert a háttérben fut) így kiírja, hogy nem törölhető!
"Csökkentett" módban is ugyan ez a helyzet.
Hogy tudnám kilőni a háttérben futó alkalmazást?Más:
A Corby-ban van egy olyan funkció, hogy ha bármikor egyszerre lenyomom a kamera+hívás gombot, akkor a telefon csinál egy fals bejövő hívást. Rendesen kicsöng, rejtett számmal.
A mi telefonunk tud valami hasonlót? -
tzatzikiii
tag
válasz Quasi_modo #7022 üzenetére
Igen ismert. Én is megemlékeztem róla már az első héten. Át is állítottam fektetett bill-re.
Hat ez kar. semelyik kesobbi romban nem lett javitva?
Mas: most akkor szabad vagy nem szabad romokrol beszelni ebben a topicban? Ha igen, akkor megkerdezlek Titeket, mit ajanlanatok: a februari (vagy van ujabb?) Samu gyari romot, vagy egy Bukest-felet (ez esetben megvarom, amig a beigert uj elkeszul). Az igenyeim: minel kevesebb bug, kinetic scroll, jo akksiuzemido. Szamotokra (marmint akik fozott romot hasznaltok) miben tobb egy fozott rom, mit szerettek benne? Termeszetesen utanaolvastam, hogy Bukest mit valtoztatott, de erdekelne a Ti szubjektiv velemenyetek.
Gyari romot tudok PC Studioval is feltenni? ha igen, az megy win 7 alol is?
Szep napot mindenkinek! -
phaet0n
tag
válasz tzatzikiii #7046 üzenetére
Egymásba illenek.
Ahol van a törés középen (a hullám), abba kell beleállítani a telefont. Amúgy annyira nem stabil ez a tartó (legalábbis ahogy én tapasztaltam) a telefon hossza miatt. (nehéz eltalálni a súlypontját fektetett behelyezésnél.) -
Peti567
aktív tag
válasz galusz72 #7023 üzenetére
Ha a lejátszó nem találja a filmet, nyisd meg fájlkezelőben és a probléma megoldva!
III igazából eggyyik sem jelzett, de a sygicre értettem! Köszi a beállítási tippeket, megcsinálom! Egyébként sok a fars riasztás? Remélem nem olyan mint a trafidetektor hogy minden mozgásérzékelős ajtóra vinnyog! (el is adtam )
Akkor inkább mégsem teszem fel az SPB mobile shell-t, megvárom a végleges verziót!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 64GB gyári független gyári 100% akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128 Gb (asztroszürke) kártyafüggetlen hajszál karcmentes újszerű állapot
- Olcsóbb!! Hibás Samsung,Iphone,Honor,Huawei,Xiaomi,Lg telefonok
- IPhone 13 gyári független Product Red új 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest