Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz Quasi_modo #3551 üzenetére
Köszom, de az a gondom,hogy ha kikapcsolom az irányított keresést akkor beadja a rendes telefonos (neves,számos) billentyűzetet (amit sms írásnál ad) a kereséshez,és ha mondjuk a 2-es billenyűt nyomom mert a "c" betű kellene akkor nem engedi csak az "a" betűt hiába nyomok rá mindig az "a"-t adja. Ha hosszan nyomom akkor csak a 2-est. Ez miért van?
A másik hogy az nem gond ha időjárásnál mindig frissíti magát csak mindig pénzbe kerül,pedig előre mutatja egy hétre már az első lekérdezésnél. Vagy mutatná 3 napig utánna meg frissítse magát,kit érdekel. Persze lehet,hogy ebben nincs igazam.
Tudnál segíteni ezzel az irányított lekérdezéssel kapcsolatban?MegtorloXp
-
muveszur
addikt
A magyar szoftver nem támogatja a kettős betűk kezelését, így irányított kereséssel nem fogsz tudni kettős betűre keresni. Ha ezt kikapcsolod, akkor bejön a telefon billentyűzete(QWERTY, alfanumerikus vagy kézírás, attól függően, melyik van beállítva), és ott tudsz kettősbetűt beírni.
-
Beerwolf
senior tag
Feltettem a Sygic-et.
De akármit csinálok GPS jelet nem lát.
Mit kéne tennem? -
muveszur
addikt
A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy januárban elérhető lesz az új firmware, kinetikus görgetéssel!
[link]Arról sajnos nincs hír, hogy jön-e magyar régióra.
-
törölt tag
nah meg volt az első befagyása...elképesztő vindózós hasonlóság, szétesett a kép...mindezt a főmenüben...elég ciki
egyébként az normális hogy miután rámegyek a kikapcsolasra,lefut a samsungos hülyeség aztán feldobja az utoljára használt programnak a képét. persze ekkor már nem aktiv a képernyo,és ezutan 2mpre kapcsol csak ki. rohadtul idegesítő
[ Szerkesztve ]
-
factory01
tag
Nekem csak 1x fagyott meg eddig,de az is az én hibámból,mert valamit elnyomkodtam rajta,de ha gyári romod van azt olvastom,hogy azzal szokott fagyni!
-
factory01
tag
Quasi
Neked meddig bírja az akksid?
mert itt valaki írta,hogy neki sem bírja túl sokáig és nekem sem[ Szerkesztve ]
-
-
Paul119
addikt
Szép jószág de az 5800sról nem cserélnék
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
factory01
tag
Nekem mindig megy,netezek is vele,fényképezni is szoktam,de szerintem azért elég keveset bírja az akksija,az N95 8gb-om úgy hogy nyomogattam meg zenét hallgattam rajta biztos bírta vagy 4 napig és pedig igen csak másfél éves volt már.
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3559 üzenetére
A többi régióról nem tudok információt...de bármi elképzelhető, főleg úgy, hogy az összes régióra is érkezik frissítés majd.
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3564 üzenetére
Nekem gyárival 2x volt fagyásom...Tényleg nagyon stabil a gyári, főleg ha megnézzük a konkurens gyártók telefonjainak első szoftverét.
HX 1.7-tel pedig 0 a fagyások száma....
-
Senser87
tag
Miért van az, hogy, ha csatlakozva vagyok a Wlanhoz akkor is a Vodafone Live-val akar felmenni a netre a youtube widget?
SAM GS23U
-
törölt tag
az mitől lehet szerintetek, hogy win7 alatt max 600kb -al tudok másolni a telefonra, holott xp alatt több Mb -al is ment? valami driver probléma lehet
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Beerwolf #3554 üzenetére
Feltettem a Sygic-et.
De akármit csinálok GPS jelet nem lát.
Mit kéne tennem?
Feltenni a térképeket is?
Komolyra fordítva. A Sygic némely verziói esetleg nem mutatják a GPS jelerősséget, viszont simán működnek és navigálnak.
A Maps könyvtárnak a térképekkel pl. a memoriatároló root-jában kell lennie. Ugye ott van?
insomniac: az olvasás is lassabb lett?[ Szerkesztve ]
valami
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #3574 üzenetére
úgy vettem észre, hogy az is lassabb valamivel, de azt soha nem figyeltem annyira, általában rámásolok valamit (zene, filme), majd törlöm, így csak az írás sebessége tűnt fel, de az nagyon
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #3576 üzenetére
az egyik pc -n xp van továbbra is, a win7 -et pár napja tettem fel, gyakorlatilag még semmi nincs rajta, csak ma másoltam vele először a telefonra, de erre nem számítottam, hogy xp -hez képest ennyire lassú lesz..
usb háttértárként ismerte fel a win7, az eszközkezelőben is jól néz ki minden, ill minden eszközre azt mondja, hogy a legfrissebb driver van feltelepítve
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz #35104512 #3577 üzenetére
Sajna Win7 - en még nem próbáltam mobilt csatlakoztatni, mivel nem sok időm volt a Win7-re. De valami olyan dereng előttem, mint amikor normális driver hiányában az XP is kiírja néha, hogy a csatlakoztatott ezköz gyorsabb működésre is képes, telepítsd a drivereket.
A Samsung programja is fenn van?[ Szerkesztve ]
valami
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #3578 üzenetére
xp alatt nekem akkor írt ilyet, amikor 1.0 usb volt a gépen amin próbálkoztam, és jelezte, hogy maga az eszköz amit csatlakoztattam gyorsabb működésre lenne képes, ha 2.0 usb -re csatlakoztatnám
milyen samsung programra gondolsz? pc studio -ra? mert azt még nem tettem fel, de xp -re se volt feltelepítve
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz #35104512 #3579 üzenetére
Igen PC Studiora gondoltam. Nokiás emlékeim szerint, azok a készülékek is jobban szerették, ha a Suite, meg a kábel driverek fel vannak telepítve.
Persze lehet, hogy ez itt nem igaz, de nekem a Studió azonnal fel lett telepítve és csak utána csatlakoztattam.[ Szerkesztve ]
valami
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #3580 üzenetére
mivel xp alá se telepítettem, ezért nem gondoltam arra, hogy win7 -hez kellhet, ami most jön az pedig már OFF, de lehet megszabadulok a win7 -től, ugyanis azt mondja a pc studio telepítő elindításakor, hogy nem vagyok jogosult telepíteni, jelentkezzek be rendszergazdaként, a vicc az, hogy egy fiók van az oprendszeren, egy rendszergazdai
-
factory01
tag
ha hiszed ha nem tovább bírta,mint írtam jóval tovább!
Látod,hogy írta a srác is,hogy este letette teli csíkkal másnap reggelre maradt benne 1.... -
-
muveszur
addikt
Kínából is új firmware érkezik, állítólag kinetikus görgetéssel... Ha minden igaz, még ma este feltöltik a netre...
-
blt.62
őstag
Meguntam hogy variálni kellett a "Cs" "Gy" betűs nevekkel,beütöttem a nevek elé egy csillagot így mostmár azonnal kidobja a keresett neveket,amiket össze is gyűjtött.
MegtorloXp
-
tween
őstag
-
tween
őstag
válasz Quasi_modo #3589 üzenetére
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #3561 üzenetére
gyári rom. Fscallert raktam utoljára, de deactiválva volt, és a run on startupot is kivettem belőle, szóval nem futott.
mi ez a linkelgetés?? [link]
lehet a telón blokkolni a flash reklámokat?meg milyen egyéb módszerek vannak arra hogy a netforgalom minél kisebb legyen? link?
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3589 üzenetére
Bizony, bizony Épp most lettem kész a blogomra frissítésével, és akartam a linket bedobni, de megelőztetek itt
A GSMArena szerint jön az összes régióra... Kiváncsi vagyok, tényleg így lesz-e, és mikor.
Mivelhogy a Samsung App Store-t is bővíteni akarták még ebben az évben 32 európai országra, de még mindig csak 3-nál járnak. -
factory01
tag
válasz Quasi_modo #3583 üzenetére
az volt az oka,hogy lehúzta a gépről és nem indította újra?szerintem az kicsit furcsa lenne ha attól merülne le
-
factory01
tag
nálam akkor nem tudom mi eszi az akkut....
-
Quasi_modo
nagyúr
Boldog Karácsonyt minden fórumlakónak!
valami
-
Senser87
tag
-
muveszur
addikt
Itt a leghivatalosabb információ egyenesen a Samsungtól: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest