Hirdetés
- Lefotózták a Honor 300-at
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Akciófigyelő: hősokkot okoznak az Ulefone Black Friday ajánlatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Egy kép 21-én reggel 06:38 - kor.
Szóval szerintem kevés fénynél is lehet értlékelhető képet gyártani.valami
-
zack
nagyúr
válasz Quasi_modo #3651 üzenetére
Én sem tudom mit csinált vele, mert ez az én telóm volt és semmi gondom nem volt vele.
Sosem fagyott...de hogy mitől fagyhat töltés megszakítás után, az számomra rejtély.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Land
veterán
válasz Quasi_modo #3655 üzenetére
Soha nem esett ég le a földre. 1.7 hx van fenn+ 50-60 program. Valószínű valamelyik okozza a töltés utáni fagyogatás, de kitudja, hogy melyik. Elég sok idő volt feltenni ezeket, telepíteni pedig ömlesztve szoktam. A fényképezéshez meg annyit, hogy ha valahol le lenne írva konkrétan, hogy melyik helyzetekben, milyen beállításokkal érdemes bíbelődni, akkor könnyebb lenne.
Quasi_modo: jó lett az a kép
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
zack
nagyúr
Először is. Egy kis kritika... minek neked 60 program? Mire használod őket? Mert számomra ez is rejtély...tudom milyen programok léteznek, és melyiknek kb. mi a funkciója, ezért sem értem többek között.
Azt sem értem, miért nem hagytad fent azt a ROM-ot amivel vetted. Nálam tökéletesen működött. Azt hiszem a gyári bolgár volt. De te már nem sokkal utána felpattintottad a HX1.7-et. Minek? Mi nem tetszett a gyári bolgárban?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Legi5
csendes tag
Sziasztok!
Elösszőr is boldog és békés ünnepeket kívánok mindenkinek...Tegnap végre megkaptam az Omnia HD- mat (16GB-os verzió, ha számít) és döbbenten vettem észre, hogy az előző telefonomról (SEV630i) nem tudtam átküldeni egy 80 MB-os zenét... A HD arra "panaszkodott", hogy idézem "A művelet végrehajtásához nincs elég memória. Előbb töröljön adatokat". Azt szeretném kérdezni, hogy mit tegyek ilyen helyzetben, hogy tudjak küldeni nagyobb méretű fájlokat Blurtooth-on egyik telefonról a másikra úgy, hogy ne legyen probléma?
A válaszokat előre is köszönöm..
U.I.: Gyári Magyar szoftver van rajta
[ Szerkesztve ]
-
Legi5
csendes tag
És azt hol kell beállítani? Bocs, hogy ilyen alap kérdést kérdezek...
-
djfire
csendes tag
HAli!
Milyen GPS szoftvert lehet feltenni rá? Próbáltam igo8 at, nem ment, illetve a garmin xt-t az sem akart elindulni, mit kell csinálni? avgy kell valami restart vagy valami?
Köszi -
Legi5
csendes tag
Megnéztem és csak a telefonmemóriára írja ki, hogy OK. Az E: mem. nem érhető el és at F: mem.k. nem érh. el. Az utóbbit értem, mivel nincsen benne memóriakártya, de az E-t nem engedi le Okézni.., mit tegyek?
-
zack
nagyúr
Azzal nincs gond hogy feltetted. De miért nem hagytad fent a bolgárt addig amíg ki nem ismered a telót? Minek kell rögtön ROM update-tel kezdeni?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Legi5
csendes tag
Kiderült, hogy miért nem akarta elfogadni..., csak újra kellett indítani és már el is fogadta!
Köszönöm a válaszodat muveszur![ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
-
djfire
csendes tag
Garmin xt 5.0 felment a picikére, de sajna nem jó az érintéses gombok... nem lehet vhogy kalibrálni vagy valami? mert nem érzékeli h kattintok rá, de csak a sarkokon, azaz a tovább mégse meg az ilyen fontos gombokon..:S:S ötlet?
-
zack
nagyúr
Az hogy többet tud szubjektív. Nekem fontosabb volt hogy minden progival kompatibilis, és persze nem is tud többet csak pár aprósággal amik nélkül lehet élni. Jah. Alapból hekkelt. Annyira nehéz lenne a gyári szoftverre a HelloOX-et telepíteni és szignózni? Meg se próbáltad, maradjunk annyiban, mert 3 napja adtam oda a signo fájlokat. Szóval nem értem mi alapján foglalsz állást...Azért mert a többiek ezt mondták?
Csak hogy tudd azért lovagolok a témán, mert még 1 pozitívumot se hallottam tőled a telefonról, csak a problémákat, és ezek a problémák mind a HX1.7 alatt generálódtak, majd amikor előjönnek, beírod ide mint hibát, amikkel senki se találkozott. Ez az "első csengés foglalt" dolog is egy X-akta ami csak nálad van. Azt se tudod milyen a gyárihoz képest az 1.7, mert nem is használtad a gyárit, egyből feltoltad a HX1.7-et.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Land
veterán
zack, zack. Muszáj neked itt hergelni a hangulatot karácsonykor? Leírtam ide 2 problémát, ezen kívül minden részével elégedett vagyok a telefonnal. Volt, aki megkérdezte priviben a véleményemet róla és őt is megerősítettem, hogy érdemes megvenni, mert nagyon jó telo. Megköszöntem, hogy átküldted a HElloOX-et. Lehet, hogy fogom is használni, de most teljesen felesleges. Majd az új magyar ROM-nál esetleg.
"Szóval nem értem mi alapján foglalsz állást..."
Feltettem a HX 1.7-et és kész. Nem hangoztatom itt a fórumon, hogy mindenki ezt használja. Aznap, amikor megvettem tőled, te is ezt akartad feltenni rá.
A csengetéses dolog másnak is volt már, a leveszem a töltőről dolog is. Azért írtam be ide, mert mindenre van megoldás és nem feltétlenül az, hogy legyalulom a telefont és felteszek egy gyári ROM-ot.
Ha kötözködni akarsz tovább, inkább ne reagálj.[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
djfire
csendes tag
Nahh, elindult, már csak anyni h GPS műholdakat nem nagyon talál, beépített vevővel. azt külön be kell kapcsolni vagy az hol van? mert az n95 ebn csak kinyitott állapotban megy asszem,itt?
-
Land
veterán
válasz Quasi_modo #3682 üzenetére
Várnom kellett volna napokat? Nagyrészt megegyezik a 2 szoftver. Csak néhány különbség van köztük. A váz ugyanaz. Most már mindegy, mert ez van fenn. Pont.
-
Land
veterán
válasz Quasi_modo #3684 üzenetére
Ha neked a fórum egyik legfőbb, legaktívabb fórumozója a HX 1.7-et használja és jónak tartja, illetve a telefon tulaja is a HX 1.7-et akarja rá feltenni, akkor te i8910-es kezdőként nem azt tennéd fel?
Én nem állítom, hogy egy telefon megítéléséhez ez a legjobb sorrend, de akkor ez tűnt ésszerűnek. Igen van 2db problémám, amit könnyen lehet, hogy program okoz és nem a romom. Ez majd akkor derül ki, ha újrarakom.
Nektek is Boldog Karácsonyt![ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
Ha neked a fórum egyik legfőbb, legaktívabb fórumozója a HX 1.7-et használja és jónak tartja, illetve a telefon tulaja is a HX 1.7-et akarja rá feltenni, akkor te i8910-es kezdőként nem azt tennéd fel?
NEM. Előbb mindenképpen kiismerném a gépet, mielőtt nekiesek.
Erre próbálok rávilágítani: nekem mindegy mit raksz fel, de előbb ismerkedj meg a készülékkel, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.[ Szerkesztve ]
valami
-
Land
veterán
válasz Quasi_modo #3687 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
-
Land
veterán
válasz Quasi_modo #3689 üzenetére
Nem. Csak remélem, ha legközelebb valakinek baja van, akkor priviben ír.
-
muveszur
addikt
Srácok! Ne veszekedjünk, karácsony van! (És utánna se).
Remélem én se gázoltam senki lelkébe...Remélem nektek is hasznos lesz: [Widget "parancsikon" készítése]
-
banpity
tag
sziasztok
Csak annyit írnék hogy muveszur az istenkirálycsászár köszönöm neki amit csinált.
Samsung Galaxv S II LeoMar75_Revolution_Rom_v2_7_1_XXKI3
-
galusz72
tag
Szia mindenkinek!
Olyan lőporos a hangulat h nem merek kérdezni.
Vannak lelkes zöldfülűek akik mindent ki akarnak próbálni, sokszor meggondolatlanul(pl én is...), és léteznek bölcs guruk akik fejcsóválva nézik a forrófejűek mohóságát. De hát ilyen a világ, nem vagyunk egyformák és ez így a telyes. Viszont a kritikákért nem szabad megharagudni.
Valamelyiktek mottója volt a köv.: Attól h a kacsa nem tud úszni, nem biztos h a víz hülyeMég 1 amatőr kérdés
Találkozott valaki olyasmivel h egyes programoknál bejön valami sárga-fekete konzol ami nélkül meglennék és ami elfoglalja több mint fél képernyőt? El lehet ezt tüntetni?
Köszönöm -
muveszur
addikt
válasz galusz72 #3696 üzenetére
Igen, ez a JAVA alkalmazások virtuális billentyűzete...Hogy eltűntetni el lehet-em függ attól, hogy milyen ROM-d van, milyen JAVA verziód van.
Ha olyan ROM-d van, amire feltelepítetted a Java 2.02-t vagy beépítve van, ott csak számítógépes módosítással lehet.
Ha normális JAVA-d van, akkor az Alkalmazáskezelőben kiválasztod az adott játékot, progit, opciók, programcsomag beállítások, és ott megtalálod, egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest