- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Ez IS lenne a lényeg. Nem 15 megapixel kell, hanem jó 3-5-8megapixelek, de azok tényleg jók legyenek. Slussz.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Robi BALBOA
őstag
Bőven elég lenne egy 2-3megapixeles kamera is csak legyen minőségi!
12MP az meg vicc csak pajorkodni jó vele, de akinek nem kenyere a vagánykodás (mint pl én) az kitörölheti vele a s.ggét mert a minősége hagy kívánni valót magaután.BloodyEddie: Fixfókusz (de biztos van benne valami ami javitja a képminőséget és már túl is tesz az auto fokuszos kamerákon! )
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
BloodyEddie
őstag
Érdekes lehet az a fixfókuszos hihetetlenjó minőség
-
bope87
aktív tag
Hátha lassacskán már nem csak a gigapixel elérése lesz a cél kíváncsi vagyok énis arra a hú de jó minőségre
-
S-eye
senior tag
válasz Robi BALBOA #2 üzenetére
Én is.
-
Robi BALBOA
őstag
Na arra a húdejó kép minőségre azért kíváncsi lennék.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Jadro
veterán
Nocsak. Reméljük a legjobbakat. Jó lenne, ha tudnánk szép képeket készíteni mobilokkal. Nem kell a 12 megapixel, beérném kevesebbel is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest