- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mullervfts
csendes tag
Sziasztok.
Segítség kellene. Samsung gts 6201- hez kellene hangerő (headset) növelésre valami ötlet. Várom válaszotokat
Köszi -
Neurotoxin
őstag
E6-ot simán vettem volna tavaly, ha valami normális árat lőttek volna mellé, de symbian ide vagy oda, most is tetszik.
Alapvetően nagyon tetszenek ezek a qwertys telefonok, de ez a Samsung egy rakat sz@r. 320x240 2"-on még nagyon király volt, de manapság, 2012ben??!
Legalább lenne valami vagány alakja.
-
Sztbeni
őstag
Szerintem ez egy nagyon korrekt kis cucc. Mindenesetre nekem tetszik
-
xxxbmx
tag
ezt jol elcseszték!!maga az ötlet franko!az h android és dual sim!ez fasza lenne!de ennyi hibával.....:Ski fogja ezt megvenni?
-
csongi
veterán
Most már a samung is lejutott arra szintre hogy nem kell mindig fejleszteni. egy picit variálnak valamin és mehet a piacra. Szánalmas komolyan. Még 5 év és megint nagy váltás jön. A samu szépen elindul a lejtőn. Nincs új készüléke évek óta, csak tákolások és 2-s 3-as kiadások vannak. Szóval úgy érzem elfogyott az innováció. És most már csak pénz beszedése lényeg. Utoljára az L700-om volt olyan igazán samsung érzésű telefon
-
helixP
nagyúr
Te jó ég.. Hogy szurkoltam szegény Rusinak, hogy meg tudja nyomni a "teljes verzió"- gombot... Mindhiába
-
bordapapa
csendes tag
A minap adtam el az ilyen telefonomat. (kíváncsiságból vettem anno) A qwerty gombsor valóban áldás, kiválóan lehetett gépelni rajta, de a hardver vállalhatatlan. Ötletnek jó, de elbírta volna a komolyabb proci és komolyabb kijelző kombót.
-
Namelesske
addikt
Egy Palm Pré méretű és formájú és kialakítású qwerty-s androidos motyót kéne már valakinek felmutatni, első dolgom lenne lecserélni a fosgalaxy3-at. A legfontosabb a legfrissebb szoftver, ahhoz illő proci+gpu meg 2 giga ram bele. Meg egy akkora akku mint a galaxy s3-ban van, hogy az egész hátulja csak aksi legyen, hogy 3 napot röhögve kibírjon egy töltéssel. Tudom csak álom marad.
-
quailstorm
félisten
Ami meg létezik, mint Motorola Milestone 3, vagy Samsung Captivate, azok rendszerfrissítéssel, árproblémákkal, és Magyarországra bekerüléssel (akár szolgáltatói kínálatba) küzdenek. Az N900-am meg már kezd öreg lenni... Droidhoz viszont 4.0.4 alatt (najó talán 4.0.3) nem nyúlok. Még az is nagyon égő multitaskhiányos symbian és linux után.
-
leslie_smith
aktív tag
Ez komoly telefon.Nekem valahogy nem jött át,de van aki erre "gerjed".Ráadásul nagyon gyenge.Én inkább maradok a mini promnál.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #30 üzenetére
Soha.
Mi ez a szar? mi ez a puszító alpáriság? hol a vaku? hol van az értelmes proci mi ez a szar ismétlem még egyszer. alapjában nagy igény lennne az értelmes hardverrel rendelkező qwerty telefonra. Akár oldalra csúsztatós, akár ilyen formában. Illetve szerintem az arany közép út lenne még a dell venoue pro a lefelé csúsztatós meg oldásával.. -
quailstorm
félisten
Mikor fognak rájönni hogy ezzel a kialakítással jobb kijelzővel, erősebb hardverrel kellene nyomulni? Mi ez a visszafejlődés? Ez már sokkal rosszabb mint az xperia x8(hardveresen)...
A qwerty nem hinném hogy 20 ezerbe kerül, bár lehet aranyból van...
számomra ez a készülék 20k-nál többet semmiképp nem érne, HARDVERT A QWERTY MELLÉ! -
JR.CSé
senior tag
Jó telónak tűnik. A képernyő mérete még elmegy. A kamera is a vállalhaó kategóriában van. Viszont 40 ropi egy kicsit sok érte szerintem.
-
FET-MEN
veterán
Ilyet már próbáltam sopronban a GSM-ben
hát, ugyanazt tudom rá mondani mint ami a bevezetőben szerepel
-
Ronan968
tag
A RIM nemfog perelni ezért tisztára,mint egy Blackberry
))
-
darvinya
titán
Én nem a qwerty-t hagynám el, hanem a menü-vissza-joystick-ot.
És igen tetszik a qwerty.
Nem véletlenül volt X1-em.hunfatal
Tudományos számológépet üzemeltettem X1-en, pedig az is qwerty és sokkal jobban használható volt a virtuálisnál.
Olyan mint a SMS/@ írás.Benőke
Ha az OS halódik akkor a fizika gomb sem ér többet mint a virtuális.
Nappal jobb kijelzővel látnád és könnyen megszokható.
Most meg mi a helyzet.
pl: fizika menü kell nyomni utána meg a kijelzőt
Na erre értem a hülyeséget.
Ja tudom ott a fordított optikai egér, de azt rühelltem már X1-nél, mert ahány app annyiféle képpen értelmezi.
Valamelyiknél ép hogy megy a másiknál meg idegesítő módon használhatatlan. -
callmeakos
veterán
Ez a cucc olyan: semmilyen
-
Én csak azt ne mértem, hogy mi a problémád.
Van olyan készülék, amiről te beszélsz, nem is egy akár a Samsung kínálatában.
Akkor miért baj az neked, ha van ilyen is, ami speciel nem a "te eseted".
Persze, lehetne sokkal jobb is. Én sem veszek ilyet pl a gyenge hardver és a nem átgondolt szoftver miatt, amire részint utaltál is, de azt felhozni indokknt, hogy ha elhagynák a qwerty-t, akkor 1,5"-lal növelhetnék a kijelzőt. Az olyan készülékekkel Dunát lehetne rekeszteni, annyi van a cégen belül.
-
Benőke
őstag
Sokkal inkább valódi gombok mint virtuális hülyeségek. Ha mondjuk problémázik az OS és valljuk be fog és nem keveset, a virtuális gombsor is fog problémázni, a fizikai meg tojik a rendszerre megnyomod és ha van még ereje az OS -nek akkor működni fog...
Másrészt a virtuálisat meg nappal napfényben egyáltalán nem látni (Örülsz ha épp a szöveget elolvasod) a fizikait viszont igen...
Halva született a cucc...
-
fatal`
titán
"Tudtommal android-nál van virtuális gombsor pláne Samu-n."
A viccnek szántad megjegyzés a mondat másik felére vonatkozott."Egy tudományos gyorsgombokkal(qwerty) használható és népszerű lenne."
Dehogy lenne hasznlható, számológép kiosztás nem fér el. QWERTYs telefonom van, a vízszintes kiosztás számológéphez kényelmetlen. Akinek tetszik most is használhatja, kezeli az android, de nem fognak húszféle számológépet programozni, mert nincs értelme. -
darvinya
titán
Hát akkor értelmezük:
„van érintő, de…”
Tudtommal android-nál van virtuális gombsor pláne Samu-n.
(Evvel is nővelhetnénk a képernyőt, legalább 1.5"-al)„Számológép is valami vicc…”
Ha már van fizikai billentyű (pláne qwerty) akkor, miért egy egyszerű sz@r van benne.
Egy tudományos gyorsgombokkal(qwerty) használható és népszerű lenne.A többivel egyettértek.
-
fatal`
titán
"van érintő, de akkor minek a fizikai menü gombsor."
Ezt gondolom viccnek szántad.
"De maga a fizikai gombsor se ér semmit, ha vaksötétben úgy kell kisilabizálni melyik is kell."
Normális gyártónál világít (lásd xperia mini pro)."-Qwerty-n nem látok dedikált ékezet/symbol gombot"
Normális gyártónál van, bár dedikált ékezet gomb felesleges, lévén hosszan nyomod a betűt, akkor van ékezet."-Számológép is valami vicc, mert érintős és nem fizikai gombos, így viszont teljesen értelmetlen a fizikai gomb."
Számológéphez pont elég az érintő.
A telefon, amiről a teszt szól meg egy rakás szar. Mondjuk alapból nem szeretem ezt a megoldást, a slide qwertyk jobbak és sokkal jobban néznek ki.
-
Benőke
őstag
Ezt megint elcseszték ahogy kell.
Proc vicces. Droidnak 1Ghz és 512 memória kell, alatta mindegy mi van nem jó OS ide vagy oda.
(A sima Pro egy vicc volt, találkoztam vele, de állandóan a memóriahiánytól szenvedett, ill egy napot se bírt ki. Az már csak mellékes volt hogy a Samsung féle rom is vacak volt. 384Mb egyszerűen nagyon kevés.)
Itélet: HasználhatatlanAz akku megint kicsi. Simán fért volna bele nagyobb is...
(Miért? HA lehet nagyobbat bele tenni miért nem teszik? Miért kell a felhasználót megszívatni azzal hogy egy napos készenlétet kap. Az nem készenlét hanem egy nagy nulla.)
Ítélet: használhatatlan.Ezek miatt sajnos egyáltalán nem jó vétel, kifejezetten nem jó.
A kijelző felbontása csak felteszi a pontot az "i" betűre.
Ugyanis a felbontásától függetlenül lehetett volna egy használható cucc. Nem az lett.Mindig rinyálnak a gyártók, hogy QWERTY -t szeretnének a felhasználók és ha csinálnak egyet nem veszik. Hát mert ilyen vackok vannak csak. Mé nem lehet egy normálisat csinálni??? Nincs a piacon egy darab épkézláb QWERTY telefon. (Nokia és BB egyedüli akinek van.) A szétcsúsztatható az már egy előre lépés (Sony, Motorola), de azt is hanyagolják.
-
Kampó
senior tag
igaz vizszintessen dupla számú pixel meg függölegesen dupla számú pixel az 4x annyi pixel. De én csak a számok alapján irtam a duplát.
-
mrlujoak
veterán
Nem semmi, ismét egy hmm, nem, inkább le sem írom.
Lehetett volna jóval jobb is
(#7) Kampó: Jó lesz az 4x-esének is.
szerk kicsit elkéstem... -
atike
nagyúr
Jó lenne ez kicsit olcsóbban. 30-ért már simán vállalható lenne. Vagy maradna 40, és lenne 1 ghz a proci, meg 512 a ram, meg mondjuk 3,2 col nem 2,8.... Reálisan nézve egy pár hónap múlva csökkenhet az ára, na majd akkor kell rá visszatérni.
-
cashzoli
aktív tag
-
bagkri01
őstag
Egy oldalra kicsúsztatható qwerty mobil jöhetne a samsungtól, ráadásul a tegnepi MA TV adásban bemutatott alcatelekben ott van az olcsó mediatek soc->azt igazán alkalmazhatná a samsung is. Kéne egy kétkártyás teló, de lehet, hogy samu helyett egy alcatelt veszek, mert ezek egyszerűen sz**ok.
-
4 éve éltem-haltam volna ezért a specifikációért ilyen kialakításban. Le is cseréltem volna erre a Samsung i780-ast. De most valahogy már nem fog meg...
darvinya:
Az egy dolog, hogy neked nincs szükséged a fizikai qwerty gombsorra.
Csak egy példa: Nekem az i780 volt az a készülék, amin vakon begépeltem az sms-t vagy e-mail-t vezetés közben (tudom, nem szép dolog vezetés közben ilyet tenni). Ilyet ne mlehet megtenni érintőkijelzőn. A full érintőkijelző egy számottevő kisebbségnek nem a legmegfelelőbb.Kampó: az E6 kijelző-felbontás négyszerese ennek. E6 nekem sem volt, de több előd is igen.
-
Kampó
senior tag
Asszem eggyetlen normálisabb querty-s telo ami nem licsusztatós érintós az a nokia e6. Ott a kijelzö felbontás is 640x480 ami mégis csak duplája ezeknek a 320x240es csodáknak. Ne kövezzetek meg nem volt még e 6-osom meg arany árban mérik még mindig. De specifikációk alapján korrekt kis telefon.
-
bloomberg
tag
Annyira várok egy ilyen kialakítású, normális telefont.....
Igen, lehetnének pl. fizikai híváskezelő gombok, magánhangzók esetén az is elég lenne, ha többszöri lenyomásra jönnének elő az ékezetek, a felbontása nem hat meg annyira, de lehetne erősebb a vas is.
Vagy adják 10-15 ezressel olcsóbban.
Szerintem inkább ez utóbbi ideje jön el pár hónap múlva.....lehet, akkor kipróbálok egyet.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
tortaur2006 #1 üzenetére
A helyedben akkor valami komolyabbat választanék, kicsúsztatható billentyűzettel, mert így csak szenvedés lesz az android.
-
darvinya
titán
Nem szoktam más telokhoz írni, de ezt már nem tudom meg állni.
A gyártók mikor jönnek rá, hogy ilyen teloknál gondolkodjanak is és ne csak a zsebüket tömjék.
Utalok pl:
-van érintő, de akkor minek a fizikai menü gombsor.
De maga a fizikai gombsor se ér semmit, ha vaksötétben úgy kell kisilabizálni melyik is kell.
-Qwerty-n nem látok dedikált ékezet/symbol gombot
-Számológép is valami vicc, mert érintős és nem fizikai gombos, így viszont teljesen értelmetlen a fizikai gomb.És még sorolhatnám…
Ebből látszik amire utaltam.
Csak haszon van nulla teljesítmény.A cikk tényleg jó, nincs fényezés.
-
YankeeRose90
csendes tag
Komolyan nem értem miért nem tudnak ebben a kialakításban valami komolyabb cuccot alkotni. QVGA kijelző... Azt aláírom, hogy 2,6 inch-en nincs értelme full HD-nak, de azért ez... A Blackberry-k is az utolsókat rúgják, de nem is csoda, ha aranyárban mérik. Az ötlet pedig nagyon jó lenne, QWERTY, candybar, 2 SIM, android...
-
bostone
addikt
Egyik szemem sír...
-
tortaur2006
tag
Jó kis teszt, sokat segít a gondolkodásban. Jelenleg egy E72-es Nokiám van, de érdekel az Android!
Plussz a billentyűzet is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest