-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rstwingo
tag
válasz
hyperst74 #2554 üzenetére
lehet kételkedni, mert a nagy igazság "messziről jött ember azt mond amit csak akar"
Én tudom hogy igazat írtam és csak tájékoztatásul írtam, mindegy kihiszi el,ki nem, nekem oly mindegy
vasárnap hajnali 4-kor vettem le a töltőről és vagyok 93%-nmint írtam mindent amit csak lehet kikapcsoltam, keret és 2 x kopp ébresztés van csak bekapcsolva
amelyik alkalmazást engedte letöröltem, csak telefon és sms figyelmeztetés van rajta többi nem kell
gyári számlap digitális neon zöld kijelzéssel csak aksi ,idő és nap mutatással
minden alkalmazást beállítottam és megvontam az érzékelőktől az engedélyt és ami nekem nem kell
és így simán jól fogyasztMint írtam nekem csakis és kifejezettem a figyelmeztetés része kellet, többi dolog számomra felesleges ficsőr (számomra ismétlem)
és még mielőtt valaki "zsebembe nyúlkálna" 50 éves vagyok, megdolgoztam érte és megtehetem
ja és még valami, a telefonon látott üzemidő teljesen rossz és rosszul mutat, számol
én nem használok semmilyen alkalmazást, mégis minden alkalmazást mutat,hogy mennyit használtam
bárki szavának jobban hiszek,mint a telefonnak
mikor rajta keresztül beszélek azt nem is számolta még egyszer se nekem, szóval lehet azt nézegetni -
PeteePeti
őstag
válasz
hyperst74 #2554 üzenetére
Hát nekem is ki van kapcsolva minden, kivéve a 10 percenkénti pulzusmérés. Csak bluetooth van értesítésekkel, se GPS, se NFC, se WiFi. Valamint egy egyszerű analóg óraszámlap fekete háttérrel. Fényerő automatán, napközben 5-6-os színtre állítva, este 1-re visszavéve. AOD kikapcsolva. Ébresztés kerettel vagy mozdulattal. Rendszer OneUI.
És ennyi az annyi:
Szerintem ő minden este kikapcsolja és úgy lehet nyújtani az egy feltöltéses használati időt max 6-7 napra esetleg. 10 napot túlzásnak érzek azért.Vagy a pulzusmérés teljes tiltása olyan sokat hozhat a konyhára ezekszerint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest