- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbinator
csendes tag
Nos, jó adag szívás után valamelyest tisztult a kép.
Sajnos a szoftververzió semmi nem mond a régió kódról. Mint kiderült az én órámon OXA firmware van, ami egy CSC group. Ebben nincs benne a XEH régió sajnos. Hiába tettem vissza az órára a stock verziót (ESE2). Utána sikerült elindítanom a régió váltást, de a listában nem volt benne a magyar kód. Most már eljutottam oda, hogy nekem az OXX-es CSC group-os firmware kellene, abban van a magyar XEH régió kód. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy az OXX-es firmware-t ráflashelhetem-e egy OXA firmware-es órára. Erről van valakinek infója? Akkor elvileg át tudnám állítani magyar régió kódra az órát.
Ja, igen kibróbáltam a DBT német kódot, mert az benne van az OXA group-ban, de sajnos az sem jó az LTE aktiváláshoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest