- Huawei P50 Pro - emlékkép
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Sorry, hogy nem szóltam előbb
Feltettem egy ringke invisible defender-t az órára
[link]Teljesen jól passzol, nincs rés. Az üvegfólia oldala kicsit átlósan van bevágva, hogy minimális rés se maradjon. Oldalról nézve látszik, hogy van vastagsága, kicsit magasabb mint a lünetta alja volt.
A topiktárs által emlegetett spigen liquid air tok is megjött
[link]
Az egyik oldai szíj levétele és a tok nyújtogatása után fel lehet tenni passzentosan. A lünettát csak a bal oldalon kivágott részen lehet forgatni, mert máshol félig lefedi felülről, ez eléggé korlátozza a hozzáferhetőséget. Én szerintem csak akkor fogom feltenni, ha tudom hogy komolyabb outdoor napra megyek, átlagos munkanapra nem.Podcastot szinkroniázálni ha jól látom elég körülményes, erre ha valakinek lenne jó ötlete, szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AM 5 lapok
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest