- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
Vicces, hogy azt írja csak T805-höz jó, közben meg pont a data/phone az egyik nem működő rész...
Vitko: mielőtt bukod a garit knox ugratással én átolvasnám még egyszer, hogy pontosan mit kell tenni. Ez a screenshot nem szimpi (nem biztos, hogy igazam van, én még nem csináltam, de páran jártak úgy - köztük a topikgazda is - hogy ugrott a knox a root miatt).
[ Szerkesztve ]
-
sbalu1
senior tag
Kösz a választ!Az üzemidőre is kiváncsi lennék majd.Az S2 telómon ez az érték romcsere után rosszabb lett, miközben minden egyéb jobb, vagy változatlan lett az előzőhöz képest.A garanciát egyenlőre nem szeretném elveszteni, de kíváncsi vagyok a lehetőségekre és hogy miként muzsikál egy új rom a mi gépünkön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest