- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Szerintem ez hulyeseg.
Egy M1-es iPad-et konkretan egy dual boot feature valaszt el attol, hogy normalisan lehessen laptopkent lehessen hasznalni (persze az extrakent vasarolhato billentyuzettel). A gyartok dontese, hogy ezt -egyelore- nem adjak meg nekunk.
De androidon is voltak mar ilyen Windowsos probalkozasok. -
vicze
félisten
Nagyon ritkán értünk egyed, de most igen.
Vannak amúgy speciális esetek, mint részben a tied, amikor egyesek számára kiváltja, de többnyire vagy az egyik vagy a másik kényelmetlenebb az adott feladatra, már pusztán a forma miatt.
#37: Fú, hogy imádtam a Sony Z4 Tab billjét. beleraktad és képzeld megállt benne mint egy laptop és még értelmes touchpadje is volt, miért is csinálna bármi olyat?
#36 nozs23: Az gondolom felettébb nem zavar, hogy a MacOS semmilyen touch inputot nem támogat, és a felülete 20éves semmilyen formában nem érintéses vezérlésre van kitalálva. Nem tudom vagy 8éve mondogatják, hogy jöjöjöj, csak épp nem jön...
Nézzük meg milyen elképesztő sikeresek a Windows tabletek, az alkalmazások töredéke támogat touch inputot, legjobb esetben is tollat, a túlnyomó többség használatlan érintés vezérléssel, és maga az OS felület is ahogy Mac esetében is. És akkor a felbontások és skálázódás miatti problémákról semmit nem mondtam, és ez nem az OS hibája, hanem az appoké amik semmilyen formában nincsenek erre felkészítve.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Amúgy magát a jelenséget én sem értem, de attól még van
A dolog hátterében szerintem a könnyű használat állhat, kisebb tömeg (bár egy ipad pro + magic keyboard nehezebb mint egy macbook air ), és talán elmondható hogy a mobil rendszerek reszponzívabbak mint az asztali társaik. De amúgy én azt vallom, hogy a megfelelő eszközhöz megfelelő szerszám.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 (gen 2, 2017) cellular 256GB space grey magánszemélytől
- iPad Pro 13" 2024 M4 - Cellular WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Új Apple Pencil 2nd Gen Bontatlan
- Bomba ár! Acer Switch SW512 - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 12" QHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad Air 5th gen M1 64GB WiFi + Cellular - Kártyafüggetlen + Apple pencil 2. gen
- Apple iPad Air 5TH GEN (2022) 64 GB Wifi+Cellular 5G M1 CHIP 2026.02.25 GARANCIA
- Hibátlan, újszerű ONYX Boox Note Air 3C szines e-book olvasó - Még 21 hó magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Oscal Spider 8 ütésálló tablet
- Új Lenovo Pad Pro 12.7
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest