- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Sziasztok !
Youtube alkalmazasban hogy lehetne elocsalni az automatukus forditasokhoz a magyar nyelvet ? Nincs benne a listaban....
-
sirály69
őstag
Ott nem találok ilyen opciót/kapcsolót.
-
kchris78
veterán
Android 13-at megkapja ugye? állítólag jobb tablet támogatás lesz már...
-
SlayerSub
tag
Nem kötekedni szeretnék, de mittől lehet jobb egy androidos eszköz? A windows-os tabik ugyan úgy tudnak tollal funkciónálni, illetve win 11-ben már az android appok is mennek. (amennyire én tudom)
Mert, hogy én inkább arra gondoltam, hogy android vs windows. A tablet koncepció nekem is kell, tollal alárini pl fontos nekem. -
G_krisz
tag
válasz
SlayerSub #685 üzenetére
Én is laptop replacement-nek vettem, de egyenlőre hordom ezt is azt is. Sajnosa szoftveren bukik meg egyedül. De vhol érthető, hiszen elég nagy piaci szegmensen osztozkodnak a laptop gyártók ( pénz beszél) és csak most fog felfutni az androidos tabletek piaca. Nem lesz a közeljövőben ez alternatíva sajnos. Csak, ismétlem csak korlátozottan.
-
SlayerSub
tag
Illetve további problémám, hogy az alkalmazások nem javítják, ellenőrzik a leírt szavak helyességét. Ez is elég újkeletű, 1-2 hónapja még mind a 3 beállított nyelven tudta, javításokat javasolt. (munkám miatt, 3 nyelven leveleznék, jegyzetelnék) A beállításokban elvileg minden jól be van kapcsolva.
Egyre inkább úgy érzem, hogy aminek eredetileg terveztem a tabletet, laptop replacemnetnek, arra sajnos alkalmatlan. És nem teljesítmény miatt, hanem egyszerűen ilyen apró hibák jönnek elő, időről időre, amiket talán egy-egy frissités javít. Rögtön a megvétel után, 1 hónapra elfelejtette a hivatalos samsung billentyűzet a magyar betüket, és hiába vittem el még személyesen is a supportosokhoz, nem tudták megoldani. Mondom jó, akkor a 50k-s billentyűzet mostantól papirnehezék... Erre jött egy random update és minden helyreállt. A samsung túlárazottságát a softwarek milyensége és support miatt hajlandó voltam megfizetni. A leírt hibákat egy xiaomi tabitól elnézném de ettől.. olyan meh... Pedig hosszútávra terveztem, 5 éves garival vettem, de szerintem karácsony körül levadászok egy asus z13-at ez meg megy apróra. Messze még az androidos pc replacement...
-
SlayerSub
tag
Bocsi ha volt fórumban, de rákerestem és nem találtam.
Betudom állítani extra usb hub nélkül, hogy a rácsatlakoztatott külső monitor ne mirrongolja a képernyőt, hanem kiterjetész legyen?
Nem találtam erre opciót. Köszi -
vodrosjozsi
addikt
Köszi, hogy szóltál.
Le is szedtem, de nem sok érdemi dolog van.
M1, én inkább azt a szoftvert várom amiben a magát a rendszert módosítják a tablethez. Röhej, hogy a Samsungnak kell az alkalmazásokat erőltetni a tablet méreteihez, miközben ez a google sara. Legalább hamarosan megérkezik az is. -
sirály69
őstag
Másnak is úgy működik a rendszer, hogy ki van kapcsolva az automatikus frissítés, de a tab nem foglalkozik vele? Bekapcsolom a wifit és mindent frissíteni kezd.... Kilép az alkalmazásból minden előjel nélkül.
-
Rebelf
aktív tag
Ez a gyári Samsung töltő kell a tablet 45w gyorstöltéséhez? [link]
-
Rebelf
aktív tag
S8 családból van már innen vkinek készüléke? Ha jól néztem,nincs még neki normális saját topicja. Talán mert annyira új még?
-
Thom!
veterán
4.1 megjött már vkinek? Milyen?
-
i8910HD
csendes tag
válasz
vodrosjozsi #673 üzenetére
Nekem is sima s7-esem van. Van hozzá gyári keyboard coverem, átfestett, magyarosított billentyűzettel. Így az igazi a gépelés nekem. Nagyon hiányzik viszont a windows, elsősorban azért, mert sokat dolgozok powerpointtal, excellel, worddel, és nem tudja az android ugyanazt hozni, sajnos. Van mód arra, hogy windows legyen egy ilyen gépen? Ez nagyon érdekelne. Köszi a választ előre is.
-
-
meri
aktív tag
Sziasztok! S8-ra váltott-e már esetleg valaki S7-ről? Érdekes módon mintha nem lenne annyira népszerű (még) ez a modell...
-
Thom!
veterán
biztonsági csomag dec 1.
másnál is ennyire elvan maradva a frissítés?
-
Somatom
veterán
Nekem is a tablet dobta ezt a hibaüzenetet, különben nem ide írtam volna. Ha nálad működik, nálam meg nem, akkor egyértelműen a tablet beállításaiban van az eltérés. Ezért írtam, hogy ilyenkor igazán elárulhatná a tablet, hogy pontosan mit kéne átállítanom ahhoz, hogy működjön.
-
-
Teal'C
veterán
Lehet hogy van valami beállítás ütközés a weboldal és a samu app között.
Pl sok weboldal nem enged kimásolni termék cikk számokat sem nem tudod kijelölni. Ami amúgy gyökérség mert 6-8 karaktert megjegyzel és beírod a googlebe rákeresni hol olcsóbb hol lehet kapni, web oldal meg pont azért nem engedi hogy nálluk vedd meg. -
Somatom
veterán
Itt a fórumon volt egy szöveg, amit le szerettem volna fordítani. Gondoltam, kipróbálom a Samu megoldását. Elővettem a tollat, edge palettán kiválasztottam a fordítást, de amikor a szöveget megérintettem a tollal, alul megjelent egy buboréküzenet:
"A biztonsági házirend tiltja a szövegek fordítását."
Fura lenne, ha a Samsung tiltaná a saját megoldását. Szerintetek ez mitől van és hogy lehetne működésre bírni a tollas fordítót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest