- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Amit lecseréltem samsung tab s 10.5 ön van az nekem sem sistereg. Szóval szerintem az s3ban csesztek el valamit. Vagy legalábbis a T825ben. Alléban a Wifiseken sem hallottam de tény hogy az Alléban elég nagy az alapzaj.
Amúgy én sem akartam IOSt mert nem szzimpi de jó és gyors tabot akartam. S3 hoz hasonló tudású androidos sim kártyás tab nincs. Így kénytelen voltam almás irányba kitekinteni. és a mult hónapban megjelent ipad proról mindenhol jót írtak. Sebességre nagyon pöpec. a kedvenc játékom elég sokszor megakadt az S3 on. Ezen az ipadon pöpecül megy.csak 2 játékom mentéseit még nem sikerült áttennem. sajnos félek ezeket nem is fog sikerülni. hiába van iosre is az adott játék. Még a játék supportokkal kell kommunikálnom
, de nem adtam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest