- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz #65510400 #246 üzenetére
Mas a cpu, mas a gpu, a VE gyarilag 6-os android (es amugy 64 bites is, talan van ra esely, hogy kap majd 7-es frissitest, a tavalyi verzio szerintem mar biztosan nem). A regit valoszinu kifuttatjak, utolso darabok mennek mar belole.
Hogy "alacsony" fenyeronel csak az ujnak villog-e a kijelzoje, vagy a reginek is, abba most nem kezdek bele a harmadik topikban is, szomszedolj.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tud valaki valamit a VE verzióról?A specifikációk szerint minden ugyanaz,mint a VE nélkülin,de pl. Az Edigitálba 10ezerrel drágább.Mindössze egyetlen cikket találtam,ami ezzel a Value Editionnal foglalkozik,de ott is csak annyit írtak,hogy nincs különbség közöttük.
-
lgvelho
tag
válasz Luser2000 #243 üzenetére
Kösz' szépen!
Azóta már kiderült hogy képernyő feloldásakor kattan egyet halkan, decens kis hang.
Nekem a gyári böngészőben nincs Beállítások opció - vagy legalább is én nem találtam. Csak Speciális keresés van, más nincs. A Chrome az Ok, mert azzal mindent lehet nagyítani. Ja, és a két koppos nagyítás is hiányzik, szövegtördelésről nem is beszélve. Nem nyavalyogni akarok itt, de LG Gtabról váltottam - ami harmadába se került - és azon mindez megvolt. Ezért csodálkozom, hogy akkor ez most a Samu vagy a Marshmallow. Bocs' ha hülyeségeket kérdezek, nem vagyok egy Android guru. -
Luser2000
addikt
Szia.
Nézzük csak:
- dupla koppos: nincs. Készülék függő (hw szinten kell a funkciónak meglennie, mert az utólagos - szoftveres - megoldások nagyon zabálják az aksit és rendszerint root kell hozzá).
- a Fejlesztői beállítások most is ugyan így jön elő, mint máskor / máshol. Az eszköz névjegye / Szoftveradatok menüpont Build száma feliratot bökdösd meg párszor.
- nagyítás beállítást hol nem találsz? (Chorme: Beállítások / Kisegítő lehetőségek / Szöveg nagyítása; gyári böngésző: Egyebek / Beállítás / Manuális nagyítás.
- képernyőzár hangja: Beállítások / Hangok és rezgések / Képernyőzár hangjai. Indításkor nincs hangja (én kifejezetten örülök neki).Ámen.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
lgvelho
tag
Hali!
Én is csatlakozom a kedves társasághoz egy S2 9.7 LTE tulajdonosaként. Mivel ez a kütyü már 6-os MM Androiddal érkezett, volna pár kérdésem a tapasztaltabbakhoz: a dupla koppos képernyőfeloldás nincs, ez most készülék vagy op. rendszer? A Beállításokból eltűnt a Fejlesztői beállítások- opció. Ez is a MM újdonsága? A gyári Böngészővel bizonyos oldalak nem nagyíthatók, a Chrome viszont műkszik minden oldalon. Nagyítás beállítás opciót nem találok. Ellentétben a korábbiakkal sem induláskor, sem képernyőzár feloldásakor semmiféle hangot nem ad. Fura.
A témák hiánya engem is zavar, általában elég kevés beleszólást enged az A3 telómhoz képest. Viszont a tab szuper, könnyű, gyönyörű a kijelző és hát még ismerkedünk. -
Scrydhan
senior tag
Kicsikét tudnátok segíteni?
Szerintem beszart a Nova launcher,fel tudom oldani a tabletem de onnan csak a státuszbart tudom előhozni (de nem tudom,lehúzni teljesen) és a gombok közül csak a multitasking működik.
LockR-t is használok,azon a widgetek tökéletesen működnek. Újraindítani sem tudom a tabot mert baszik érzékelni ha a státuszbar alatt akarom nyomkodni...Tudok videót küldeni ha kell
[ Szerkesztve ]
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
törölt tag
válasz Leonardo91 #235 üzenetére
És milyen?
-
entoni1989
tag
Nekem a BPD7-es telekomos rom van fent már a kezdetektől, de láttam sammobilon van frissebb is ami odinnal feltehető ugye BPF5, Slovenia (Si.mobil). Szerintetek megéri babrálni vele, tartalmazhat említésre méltó előrelépést, hogy frissebb a verziószám?
-
Leonardo91
őstag
Megjött az első frissítés 6.0.1 es rom-ra (T815)
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
bounty123
őstag
Elvileg a mai napon kijött a magyar T810-eshez is az OTA frissítés, otthonról tesztelem majd.
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
válasz Luser2000 #231 üzenetére
Több review-ban említik (1 2 3), de ha nem is gorilla esetleg, akkor valami más, hasonlóan karcálló üveg. Minőségi gond nincs vele, az biztos, akkor meg kb mindegy, hogy nevezik.
A GG wikipedia oldalán a teljes Galaxy Tab range meg van említve, köztük az S2 is.
[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
És nem,wtf [link]
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Luser2000
addikt
Honnan az infótok, hogy gorilla glass?
Dobozon nem látom, a Samsung honlapján nincs.
(Az nyilván nem kérdés, hogy valamilyen karcálló üveg, de honnan tudni, hogy az Gorilla?)Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
bounty123
őstag
válasz entoni1989 #228 üzenetére
Persze, de ennyi pénzért nem is meglepő.
-
Scrydhan
senior tag
válasz entoni1989 #228 üzenetére
Azthiszem igen
-
entoni1989
tag
Lehet hülye kérdés, de gorilla glass a kijelző?
-
bounty123
őstag
Folyamatosan nézem, hogy mikor jön, több régió megkapta már, mi még nem. Mondjuk semmi bajom a készülékkel, nem igazán érzékelem hátrányát az 5-ös droidnak, szóval nem toporzékolok dühömben
Nekem nincs gondom a merüléssel és a böngészőkkel sem, leggyorsabbnak a maxthont ítélem, bár néha elszáll. Második helyezettem a firefox, azt a kiegészítők miatt kedvelem, a chrome sajna a leglassabb. Állítólag ősszel nagyon felturbózzák majd.
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
A wifis verzióra kapott már valaki 6-os droidot?
Nekem még mindig nem frissült. Nevetséges,hogy a 3 , azaz három éves Sony Tablet Z-n frisebb droid van,mint a féléves Samsungon. Még mielőtt valaki megszólna,nem a verziókat hajszolom,hogy legyen minél nagyobb,újabb, hanem okkal várom a frissítést. :- A böngésző (most éppen Chrome,de volt már a tabon szinte minden) nagyon szaggat le-fel görgetéskor sok weboldalon.
( ugyanezeket a weboldalakat egy szintén 3 éves,fele ekkora hardverrrel rendelkező Nexus5 akadásmentesen ,simán görgeti)- a tabletre alig merek telepíteni valamit,pedig tényleg csak alap dolgokat telepítek,semmi szemetet nem rakok fel , és mégis már vagy 5 visszaállítás volt december óta,mert valami nagyon be szokott ragadni, ugyanis ha hozzá se nyúlok a tabhoz,akkor is 35-40%-ot merült reggelre,vagy estére mire hazajöttem. Gyári visszaállítás után ez a hiba legalább eltűnik.
- az akkuidő kb 6-6.5 óra, szinte 0 fényerőn.
Éppen nem nullán van,kb 1 millimétert ha húzok a fényerőn felfele,és csak böngésző megy,és kb félóra youtube
A Sony tablet meg 3 évesen is hoz kb 7.5-8 órát ugyanilyen használat,és fényerő mellett.Ezért várnám a frissítést,hátha ezek a problémáim megszűnnének.
MM-ből vettem,lehet visszaviszem garanciába,csak azt nem tudom,mit tudnának vele csinálni.
Nektek is van ilyen hiba? -
gusthy
veterán
válasz entoni1989 #220 üzenetére
Persze, ha pl. a Magyar népmeséket nézed
-
bounty123
őstag
válasz entoni1989 #220 üzenetére
16:9-es képarányú videót legfeljebb torzítva vagy cropolva tudnál 4:3 arányú kijelzőn nézni, ez szimpla fizika. Mivel szerencsére amoled a kijelző, nincs háttérvilágítás, tökéletes fekete a keret - gyakorlatilag veheted úgy, hogy ilyenkor szélesebb a káva.
-
entoni1989
tag
Ma bővítettem a samsung palettám egy Tab S2-vől és eddig minden pozitív Olyan kérdésem lenne, hogy youtube-nál a teljes képátlós videózás valahogyan megoldható, a fekete sávok nélkül?
-
xmaas
őstag
Hali ha valakit erdekelne MHL adapterrel kapcsolatban talaltam ebayen eredetit 2.0 ast es csak 3 ezer forint korul volt szalitassal mindennel , itthon sokkal dragabbak ennyiert csak dzsunka utangyartot akarmit lehet kapni
SAMSUNG ET-H10FAU MHL 2.0 HDMI HDTV ADAPTER ,tokeletesen mukodik .
-
laverdadb
tag
Na ma egy oriasit sikerult esnem a lepcson a tabommal es ripityara tort a kijelzom... tapasztalatok... kijelzo cserevel kapcsolatban? Garancias a draga... eletem legjobb napja...
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
Üdv, csak root-nál ugrik a knox?
-
SeatZola
őstag
Srácok! Valakinek nincs lementve 5.0.2. gyári magyar XEH ROM? samfirmről baromi lassan jön le.....
Rappi
-
SeatZola
őstag
Srácok! Nekten nem merül jobban a MM-val, mint frissítés előtt? Frissítés előtt és utána is csináltam FR-t.
Rappi
-
törölt tag
válasz bounty123 #209 üzenetére
Hát,szerintem ez nem szó szerint van ingyen.Úgyértem a Gugli fizet a Microfostnak minden egyes licenszért,mi meg kifizetjük,amikor megvesszük a terméket.Vagy úgy van megcsinálva,hogy az ingyenes verzió lényegében használhatatlan,hogy meg kelljen venned végül.És 2016-ban,amikor VALÓBAN ingyenes és jogtiszta alternatíva akad,vagy éppen minimális pénzért megvehető,azt akarni,hogy előfizessek évente erre a dologra...el kéne dönteni,hogy akarnak adni valamit,vagy nem.Ha nem akarnak,akkor hagyjuk a fenébe az egészet,majd használom a WPS-t,ahogy eddig,ingyen.(jogtisztán!)
-
törölt tag
Üdv!Ez a Microsoftos World/Excel valóban ingyen van és egyenértékű az asztalival?Most csak egy Samsung telefonon tudtam kipróbálni,és meglepve tapasztaltam,hogy lényegében egy alapszintű program ingyenes csak,és vannak olyan részei,amik csak fizetés után működnek.Pl. két cella egyesítését már nem tudtam végrehajtani a telefonos ingyenesben.A tabletes verzió is ennyire gyenge?Arról nem beszélve,hogy erőlteti a felhőbe való mentést.Ez így nem képvisel hozzáadott értéket akár egy Kingsoft Officehoz képest sem,pedig az se tud egy csomó mindent egy rendes Officehoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz Luser2000 #204 üzenetére
Hat arra gondoltam ha valaki letoltotte mar mas forrasbol akkor a mai vilagban nem szakad le a csukloja ha kettot kell kattintani egy feltolteshez (en megtettem mar sokaknak mas topicban).
Bohockodason azt ertem hogy kulon felrakni egy programot csak hogy letoltsem a FW-t (pl nekem nem megy fel a .NET 3.5 es az kell az altalad linkelt programhoz szoval nem ert annyit az egesz hogy szenvedjek vele)New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Luser2000
addikt
Végül is mást kényelmesebb szívességre bírni ... (A bohóckodást nem értem).
--
De legalább annyival előrébb vagyunk, hogy le van írva, hogy mit lehet/kell tenni.
--
Nem tudtam megfigyelni, hogy mi okozhatta 6.0 alatt, de volt egy napom, amikor a kijelzővilágítás nem akart automatikusan lekapcsolni. Az Evernote alkalmazásra gyanakodtam, mert éppen azt használtam, amikor feltűnt, de kilépve is csinálta. Újraindítás után is. Aztán egyszer csak elmúlt. Most működik minden olajozottan.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
Nem kell semmit Dropboxba tenni, meg sehova.
Itt a Samfirm nevű progi, amibe beírod, hogy SM-T815, illetve hogy milyen a tablet régiókódja (ha független magyar, akkor XEH), megmutatja, melyik a legújabb gyári rom.
Aztán ha frissebb, mint a meglévő, akkor töltsd le. (Én még bepipálom a "Decrypt automatically"-t is.)
Fényévekkel gyorsabb, mintha a Sammobile oldalról szednéd le.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Snoop-y
veterán
Valaki feltenne dropboxra vagy valami ertelmes tarhelyre a marshmallow-t 815-re? (LTE) Nekem ezek a dzsunka tarhelyek sosem mukodnek
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban