Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
Claude Leon #43 üzenetére
Csak egy tipp, nem modellspecifikus:
A Power gomb hosszan nyomása újraindít.
A Power+VolumeUp (vagy Power+VolumeDown vagy mindhárom gomb egyszerre) a recovery menüt hozza elő, abban szokott lenni shutdown opció. -
Claude Leon
senior tag
Sziasztok!
Egy barátomnak van ilyesmije, egy ideje nem használta, aztán elővette megint, de elfelejtette a feloldókódot.
Találtam a neten hard reset megoldást, azzal csak egy a bökkenő, hogy kikapcsolt állapotról indulna, ez pedig még kikapcsolni sem hagyja magát feloldókód nélkül, az akku meg 76%, és nem szívesen várnám meg, míg magától kikapcsol.
Van valakinek idevágó tapasztalata? -
jksx
senior tag
Ekkora kijelzőn ez a felbontás a 20-30 ezres árfekvésű occó kínai szarokon van.
Úgy tűnik samuék visszafele fejlesztenek, combos eladási árak mellett. -
gerii
addikt
A mostani MA hirdetés komoly??? Aszongya tökéletesen illeszkedik a kezedbe. És a pénztárcádhoz
- idióta marketingesek, nem csak írni nem tudnak, agyuk sincs.
-
Stanbacsi
tag
Csak azért mert egy új széria, nem kéne túlzásokba esni..(ár)
-
rozsasandor9
tag
Ipad Air árban..Igaz, az sem ér annyit.
-
e-newsee
addikt
A G-Pad 8.3 alig több, mint 60k. Akinek nem kell a mobilnet, annak az sokkal jobb. És az 1920x1200. Khm...
-
domel
tag
És majd mikor oldalára fordítom a tabletet, véletlenül az egyik kezemmel folyamatosan a menü gombokat nyomkodom...
-
Fitzgerald
veterán
Ki az aki ezt megveszi, amikor Xiaomi Mi Padet kapsz közel 20 ronggyal olcsóbban, ami hardveresen és szoftveresen is rommá veri ezt a cuccot?
-
sNake^
tag
Ha már ócska spec-ek vannak benne az ára is lehetne 20k. Mondjuk a összeszerelési minőség miatt legyen 25, annál többet nem adnék érte...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hagymas7up #32 üzenetére
MENNYi ?
139-ért rendeltem a Nexus 9-et expansysról
ez meg 135
-
Kékes525
félisten
Nem igazán jó és drága is.
-
hagymas7up
tag
Vodánál kártyásan 135.000.-
Noooormáááliiiiis???? -
Sebhelyes
senior tag
Ez épp hogy túl olcsó, nem lennék menő vele a diszkaúba!
-
asdf_
veterán
Ha felaron adnak, akkor is rendort hivnek (rablas)...
-
Urmy
tag
Nekem volt tab 3 7.0 -m de bizony iszonyat zavart a pixelessége, az ha jol tudom 180ppi körül lehet. Szóval elképzelni sem tudom hogy milyen lehet ez a 130ppi
A tab 4-em viszont igen szeretem ott már nem látom a pixeleket, pedig az is csak kicsivel 200 felett van, ki kell probálni kinek mi az igénye nem feltétlen rossz gép ez. Persze árba én olyan 30-40 közé helyezném, de ha oda becsuszik a tab 3 helyett opcio lehet. -
FreedomHUN
senior tag
Kb. Mint anno a tab 2. Csak azt anno 120ért adták és egy rakás sz@r az egész. Sajna napi használatban céges eszközként. Ez van. Note széria alatt soha nem vennék samsung tabot.
-
HREH
senior tag
Francba, hogy nem ilyet vettem Z3TC helyett...
-
Halkow.
senior tag
20-25k ért még értelme is lenne a dolognak, de így röhejes
-
rena224
tag
Szép azt látni,hogy a több, mint másfél éves Lg gpad 8.3am, amit vadi újonnan vettem 86ért, még mindig megeszi reggelire ezt az elvileg középkategóriás tabot... Nem lenne ez rossz, na de nem ennyiért, még ha azt is vesszük, hogy Samsung, és Sim foglalatos. Mert sajna más pozitívumot én sajna nem látok (már ha egyáltalán az, hogy Samu, az annak számít...)
-
T_Stark
őstag
9,7", 1024x768, 4:3... pont mint az első iPad. Csak az bő 5 éve volt.
És ezt megfejelték egy nevetséges árral. -
South Velen
addikt
iPad Air árban, ez még áprilisi tréfának is sok lenne.
-
SX Wave
aktív tag
válasz
hyperspace #2 üzenetére
....aki egy ilyet vesz ipad air helyett, az meg is érdemli
-
Izzé
őstag
Tudom, nekem is tab s van. Jobban komázom a 16:10 képarányt ekkora méretben, filmezni tökéletes, az amoled is rátesz egy lapáttal az élményre, DE! Az S2-vel maguk alatt vágják a fát úgy érzem, mert egy ipadet dobnak piacra androiddal, ipad árban. Ok, hardveresen rendben lesz (kivéve akksit, ha hihetünk a pletykáknak), de ez vsz kevés lesz az apple ellen.
-
AS
félisten
Ez valami nagyon rossz vicc..... Ernyiért.
-
Varom azt a tabletet amie lecserelem majd az air 2-ot. Nem ez lesz az
-
janeszgol
félisten
Ez miben különbözik a múltkor tesztteltől? Ugyan az, csak nem ütésálló.
Amúgy elmegy, vlaóban csak az ára sok. Jó 40-50 ezerért kapósabb lenne. Amúgy ezen 4:3-as képarányú tabletek tesztjét szívesen olvasom. Baromira kényelmes ez a megjelenítő. Jó ránézni.Igen van iPad air is, de akinek Android kell, annak nem jó.
-
tjb007
nagyúr
Amúgy a Samsung árazási politikája valóban érdekes, mert az alsóbb kategóriákat -tudásukhoz, és a konkurencia ajánlataihoz képest- elég durván túlárazzák (vagy ha nincs túlárazva, akkor le van butítva, ki van herélve), a high-end modellek viszont korrektnek mondható árat kapnak, ami igazodik a többi gyártó felső kategóriás modelljének árához (lásd pont a Tab S széria).
-
Izzé
őstag
Ha ez ilyen áron jött, mennyi lesz a tab s 2?!? Vicc az idei tablet felhozatala a Samunak, pláne ha az árakat is nézzük.
(#8) Legendd: Te írtad, ennyiért iPad Air is van. Aki ennyiért nem utóbbit választja azzal komoly bajok vannak, mert nem 1 kategória a kettő.
-
Legendd
senior tag
-
doooo
veterán
Legtöbbször támogatom a Samsungot, de ezek a tabok, a tegnapi is, meg a mai is, a sírba visznek.. de a legfélelmetesebb talán ez az 1024x768 pixel, ami 9.7(!!!) inchen terül el.. Huhh.. kész horror
-
exelsior1
senior tag
Hát szép. Ennyibe kerül egy Tab S 8.4 is, az meg megezi ezt a cuccot reggelire
-
FATtila78
tag
40ezerért gimi elsős kiscsajoknak ideális sulikezdési ajándék lehetne szeptemberre.
Amúgy egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan készülék (pláne Sony, HTC, LG, Samu) volt itt Mobilarénán az elmúlt években amelyik nem:
a., Horrorisztikusan rossz, és drága (60-110ezer)
b. elfogadható készülék, pár bosszantó hibával (kamera stb), de agyrák túlárazott. (150-300ezer) -
VD
őstag
"Ha szolgáltatói kínálatban megjelenne, akkor esetleg jobb áron el lehetne csípni főszereplőnket"
Konkrétan 1 ft-ért vágták hozzám hosszabbításkor.
Tartalom fogyasztásra tökéletes. (Film,net, e-mail). Nálam az első generációs Note 10.1-et váltotta le. Hiába a papíron gyengébb felbontás, a mindennapi használatban nem zavaró. (QHD-es telefon mellett sem)
-
Wesder
titán
kb az 5, jó de dràga samu teszt...
-
Micsurin
nagyúr
Csak egy új , samsung féle biszem bszom.... 410-el felejtős.... 1024 x 768 is , a 4:3 viszont tetszetős , jó lenne erre átszokni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai vállalat nem csak mobilok, tabletek terén is elindította az A-sorozatot. Tesztalanyunk középkategóriás felszereltséggel, ám sajnos magas árcímkével támad.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest