Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
Igen, csak te vagy olyan fene művelt, hogy megértsd az érettségi szintű közepes angolt.
segítenél lefordítani nekem, mert rajtad kívül senki nem beszél angolt az egész országban...
Telefonnál a kisebb hely miatt teljesen más a helyzet a widgetekkel, windowson én is 1-et használok csak, de tableten teljesen más felhasználói élményt nyújtanak, de befejeztem a vitatkozást olyannal, aki még nem használta, és szerinte csak lasabbá teszi a telefont, semmi értelme..., és hogy az android ugyan ott van (pláne tableten) mint 2 éve...
nem a több éves Steve keynote-okból kéne az android híreket összeszedned
-
bambano
titán
"We note that this survey focuses primarily on the North American smart phone market – with the sample being 89% U.S. respondents and 11% outside the U.S."
"Among smartphone owners who use their device to access social media sites such as Twitter, LinkedIn and Facebook, satisfaction averages 783 on a 1,000-point scale—nearly 22 points higher than among those smartphone owners who do not often use social media sites on their device." vs "Apple ... score of 795 ... Motorola (763) and HTC (762)"
tehát egy ezres skálán az apple elégedettség 3.2%-kal magasabb mint a motorola és 3.3%-kal, mint a htc.
hát ez tényleg óriási előny, főleg, ha figyelembe vesszük a szociális lomok használatára vonatkozó 2.2%-ot is.
Szerintem is jobb lett volna, ha legalább egy közepes angollal átnézed, mielőtt belinkelsz olyan eredményeket, amik semmilyen szinten sem relevánsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Üzleti Profi Könnyű Ultrabook 14" -75% i7-10610U 16/512 FHD Touch
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest