- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
XtoRR: nyugodtan töltheted szilikon tokban, semmi baja nem lesz. Kicsit valóban melegszik, de egy 1GHz-es procinak engedjük már meg.
matyiGo: 2.2.2-nél nekem is forgott, 2.3.5 már nem, és a 2.3.6 sem. Nagyon úgy tűnik, hogy 2.2.2 felett már nem forog főmenüben a kép.
Mcat: Az E üzletben ki lehet próbálni majdnem az összes táblagépet és hasonló készülékeket, a Plusban legalábbis biztosan.
A 8GB-os 1 év garral kb 42eFt, a 16GB-os 2 év garival kb 52eFt (kaptam hozzá autós tartót is ajándékba), ezekből indulj ki, ennél drágábban ne vedd meg. Ezt az üzletet kimondottan ajánlom, Bp-en és környékén még aznap ingyen házhoz viszik, ha számít a kényelem. -
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1182 üzenetére
Eddig hibátlan, minden fut ami eddig, kicsit mint ha gyorsabb lenne ez érezhető az iGO-nál, fele annyi idő alatt tölti be és azonnal holdat fog amire eddig várni kellett. Facebook, Twitter, valami reboot, Samsung Smart View és egy videó lejátszó alapból benne van, de szerintem más is, csak eddig nem vettem észre.
Kb 3 napig használtam a 2.2.2-t nagyon ne tudtam kiismerni, de első ránézésre nagyon más. Egyenlőre stabilnak mondom, remélem az is marad. -
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #1180 üzenetére
Akit érdekel a frissítés részlete nézzen be ide.
-
Vyndree
őstag
válasz
xAttilax #1170 üzenetére
Az lesz.
Egyébként itt a megoldás, csak ki meri ezt egy jól működő készülékre rátenni?(elvileg magyarul tudó 2.3.5-ös fw)
-
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1150 üzenetére
Kb 8-10 ki-be kapcsolgatás ismét látja a Kies a Galaxy-t. A "SamsungAppsKies"-t még mindig nem tudom telepíteni pedig a Kies már nagyon kéri.
Gondolom amíg nem aktív a "Firmver frissítése és inicializálása"
addig hiába szenvedek.
(most megint nem ismeri fel a készüléket, jelenleg a 6. újraindításnál tartok, grrrrr)
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1150 üzenetére
Letöltöttem a Kies 2.0-t innen (2.2.0.12014_18_7), de valamit nem jól csinálhattam. Telepítésnél nem kérdezett országot (csak nyelvet) és nem találom a frissítést. Mindenáron a Kies-t akarja frissíteni, az meg a legfrissebb.
Bal oldalon legalul ott van a "Samsung Apps" ott lehet országot beállítani, ki is választottam UK-t. Azt írja nyissam meg a "SamsungAppsKies" könyvtárat amiben egy apk-t kéne telepíteni, de nincs meg a könyvtáram.
Most már hiába dugom a készüléket az USB-re, már fel sem ismeri. Pont ezért adtam el az iPad-om, mert ezt a buzizást utáltam, de nagyon!!! Ott iTunes a neve nem Kies, de ugyanolyan f0s. -
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
Ma eljutottam odáig a sok telepítés és bosszankodás után, hogy az adnroid verziója 2.2.2-es. Érdemes ezt frissíteni? a 2.3.5 mivel tud többet? Ha szeretném a frissítést, hogyan fogjak hozzá?
Bosszankodás azért volt, mert a Marketes programokat mind teleteszik felugró reklámokkal. -
Vyndree
őstag
Nem volt még 2-es androidos készülékem, de ahogy nézem, nem is olyan rossz. A Transformeren 3-as volt azt nagyon szerettem, ez egy picit egyszerűbb, kevesebbet is tud, (segédprogramokkal minden pótolható) de amit tud azt nagyon jól.
Amire nekem kell, arra nagyon jónak tűnik. (navigáció, filmezés, játékok, fotózás, videózás) -
Vyndree
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy Samsung Galaxy S wifi 5.0-t, jó helyen járok?
16GB-os, fekete, 2 év gari és így volt 52eFt + ajándék autós tartó. Előtte Asus Transformerem volt (azelőtt iPad I. 64GB 3G) és egy Wayteq X960BT (most fogom árulni) a kettő helyett vettem, remélem nem fogom megbánni.Első kérdésem az lenne. hogy 3-as vagy 4-es Android lesz erre a készülékre hivatalosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Androidos tablet topic
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest