- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
Something_ #1222 üzenetére
Euronics-ba szokott lenni 45000Ft-ért nem értem miért kell máshol kínlódni.
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Valaki ejtett már rá valamit, vagy ráült, ráfeküdt? Esetleg leejtette vagy összekarolta? Nektek milyen állapotban van, mennyire használódik?
Én nagyon vigyázok rá. A koszt összegyűjti rendesen. LCD ronggyal időnként letörlöm.
-
kerekfej
őstag
válasz
Mulderpapa #1049 üzenetére
Szerintem nem Gorilla Glass van rajta, az SGS és az SGS2-n van.
-
kerekfej
őstag
Jó lenne ha az Android 4.0 Ice Cream-os frissítés lenne rá. Nem tudom, hogy van -e reális esélye.
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Nekem is Class10 van és nekem a MicroSD-re gyorsabban másol. Szerintem olvass vissza kicsit (pár szót írtam erről) és windows-ba formázd meg gyorsba alapértelmezettként!
Mondjuk akinek SGS vagy SGS2-je van annak ez a készülék akár felesleges is lehet. Kár, hogy nem raktak ebbe SIM slotot.
-
kerekfej
őstag
Boldog Új Évet mindenkinek !!
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Azt pont nem szabad megvenni (pont az a noname gagyi), mert nincs értelme (ebay-es kínai selejteket árulnak ott). Ott csak hamisak vannak szinte.
Samsung-nál jobb vétel nincs, csak bontatlan eredetit érdemes venni hivatalos boltból.
Csak el kell olvasni a specifikációit.
-
kerekfej
őstag
válasz
kerekfej #823 üzenetére
Leformáztam a készüléken belül a beállításokban is akkor megint 4000KB/s lett az írási eredmény. Tehát bug-os a gépre kiadott gyári 2.3.5-ös Android.
Leformáztam a windows-ba is úgy, hogy Alapértelmezett foglalási egység volt beállítva és akkor megint tudta hozni a gyári értékeket.
lásd: fenti képek
-
kerekfej
őstag
válasz
Vismajor01 #819 üzenetére
Én most leformáztam windows-ba gyorsformázással (lassú formázással nem érdemes Flash alapút) csak a lemezfoglalási értéket átállítottam 8192 bájt-ra és láss csodát 4000-ről 6500 KB/s-ra ugrott az írási sebesség, nagy fájlok esetén meg hozza a gyári 8000KB/s-t körülbelül. Csak azt nem tudom, hogy gyárilag mennyi volt beállítva.
-
kerekfej
őstag
Nekem felül a kijelző sávosodik kissé, de hát nem is AMOLED. A vaku néha indokolatlanul nem kapcsol be. Meg amiket korábban itt leírtam azok vannak még. De ennek ellenére meg vagyok elégedve vele, csak hát ne lennének ezek az apró idegesítő dolgok vele, de akkor biztosan sokkal drágább is lenne. Nálam 10/8 pontot kap ez a készülék.
-
kerekfej
őstag
Akkor neked gondolom a kis fájloknál lassul be ami rendben van, nekem is ilyen volt az elején és fogalmam sincs mi volt a lassulás oka. A windowsba leformáztam alapbeállításon gyorsformázással.
A főgomb megnyomásakor gagyi érzésem támad, határozatlan nyomáspontú gomb. Oldalra billeg, ha nem pont a közepénél nyomod meg akkor nem mindig veszi be és ráadásul elég mélyre kell nyomni, az ujjam meg nagy hozzá képest. Körömmel meg szépen össze lehet karcolni körülötte a felületet. Ez tervezési gondatlanság vagy direkt csinálták ilyen vacakra.
-
kerekfej
őstag
Az harmatgyenge eredmény, ott tutti valami gond van. azért kérdezem, mert korábban írtam, hogy nekem a felére csökkent valami oknál fogva az új firmware telepítése utána. 9000KB/s körül volt, most meg valahol 4000KB/s környékén áll meg és emiatt ideges vagyok.
Középen a nagy gombnak a nyomáspontja meg elég határozatlan. Elég gagyi megoldás.
-
kerekfej
őstag
Mérje már valaki le (többen is), hogy a belső 5GB MicroSD-re a Total Commander-ben hány KB/s-el lehet másolni!
-
kerekfej
őstag
Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0 Videó teszt
-
kerekfej
őstag
Valami új Android-ról rá van hír?
-
kerekfej
őstag
válasz
Vismajor01 #768 üzenetére
Milyen telefonról beszélsz? Szerintem topicot tévesztettél!
-
kerekfej
őstag
Valaki ejtette már le. Jól bírja? Nekem állandóan ki akar esni a kezemből.
-
kerekfej
őstag
A gyári töltőjének a kábele egy ócskaság. Óvatosan kell vele bánni, mert könnyen megtörhet ránézésre. Állandóan idegesít, hogy összegubancolódik. Jó lenne ha szabványosítanék már ezeket a töltőket, mert hiába az UE előírás ha csak részbe tartják be.
-
kerekfej
őstag
válasz
DoItYourself #734 üzenetére
Friss Tapasztalatok:
A kijelző legfelső részén tapasztalható egy kis sávosodás. Csak este lehet észrevenni inkább.
Nagyon érzékeny jobbfajta fülhallgató csatlakozáskor van alapzaja a készüléknek, hallani amint lépkedek a menüben.
A Wifi-je Sony Xperia X8 (az több hálózatot talál az utcán valamiért ugyanott) telefonhoz képest gyenge.
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Vegyél hozzá egy 32GB-os Samsung memóriakártyát és probléma megoldva
-
kerekfej
őstag
válasz
fattyu666 #678 üzenetére
PowerAMP v2.0.1 - nemrég jelent meg
-
kerekfej
őstag
válasz
HorviGabi #674 üzenetére
Jobban is visszaolvashattál volna
De amire válaszoltál hozzászólás ott is le van írva.
-
kerekfej
őstag
válasz
Vismajor01 #647 üzenetére
A Froyo-ban volt egy szép mozgó tengerpartos háttérkép. Nagyon tetszett, de a 2.3.5-be már kiszedték. Szeretnék ilyeneket valahonnan szerezni.
-
kerekfej
őstag
válasz
DoItYourself #616 üzenetére
Vidd vissza csesszék meg! A Samsung-nak esetleg ha tudod jelezd a dolgot telefonon,
-
-
kerekfej
őstag
juroniccs
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Kies-est raktam fel, a hivatalos gyárit. ráadásul, mint írtam azóta a felére csökkent az írási sebessége. Remélem csak a driverek csesződtek össze.
Teljesen alap állapotba ment a firmware frissítés, ezt írtam is. Minden töröltem és formáztam rajta előtte valamint reset setting.
Teljesen lemerült állapotból a gyári töltőjével kikapcsolt állapotban nektek mennyi idő alatt töltődik fel?
-
kerekfej
őstag
PH! blog: elkészült a Mobil Prohardver és Mobilarena!
zebede eléggé félrelolvastad
-
-
kerekfej
őstag
válasz
dubovansky #484 üzenetére
Legalább vennéd a fáradtságot és előbb visszaolvasol utána kérdezel!
-
kerekfej
őstag
válasz
dubovansky #481 üzenetére
A 2-ről meg a 3-ról már volt szó itt a topicban. Visszaolvashatnál.
-
kerekfej
őstag
válasz
Studiossrác #474 üzenetére
Ne aggódj! Nem kell gyakran töltögetni. A 60 óra az a zenelejátszási maximum kikapcsolt kijelzővel, a 8 óra meg a videólejátszási max.
-
kerekfej
őstag
Elindulás helyett ezt írja ki, amit fent írtam.
2.2.2-vel elindult pedig.
Videofelvétele meg mintha kevés fps-el történne.
A gyári honlapon ezt is említik:
-
kerekfej
őstag
Azzal is így volt: 1.88GB rendszer, 133MB személyes adatok, belső SD-kártya 5GB
Nekem ez nem szimpatikus. Ráadásul még belezabál a (van képe ezek után) belső SD-kártya tárhelyébe is. 8GB van ráírva a gépre, de 6GB-os fájt mégse lehet rámásolni csessze meg.
Egyébként jó kis lejátszó, de van pár idegesítő, érhetetlen hibája.
Samsung Smart View ikon ezt mondja: "A szolgáltatás hamarosan elérhető lesz"
Egy Android-os Sony X8-hoz képest gyengébb sokkal a Wifi-je úgy tippelem.
-
kerekfej
őstag
Amióta felraktam a legújabb 2.3.5-öt azóta a főképernyő és az alkalmazások menü se fordul oldalra hiába rázom, pedig be van kapcsolva az Automatikus elforgatás. Reseteltem, állítgattam, de sehogy se működik.
A fényképezőnél meg nem szabad semmit se bemozdulni a kép készítésénél, mert homályos lesz.
Egy idióta 5GB partíció van rajta (a 8GB helyett), de hiába törlöm mindig teleszemeteli fájlokkal, ez idegesítő (az 1.88GB nem elég neki, még ezt is meg kell ennie
)
Ha teletelepíted és sok vacak van fent akkor a menü is belassul.
A feladatkezelőben a memória törésénél bekapcsolás után már 6 alkalmazás bezárását csinálja, pedig semmi nem volt akkor rajta, sőt még formáztam is és default beállítások is voltak.
Az iránytű ami benne van az pontatlan.
-
kerekfej
őstag
válasz
kerekfej #403 üzenetére
Az is rohadt idegesítő, hogy ha Laptopra van csatlakoztatva USB-n akkor bekapcsoláskor a bios post-nál megáll a gép és nem lép tovább, csak la lehúzom a kábelt. Így lehetetlenné teszi a róla való bootolást. Az új androiddal még nem próbáltam.
Ti tudnátok berakni ilyen tesztek eredményeit:
CrystalDiskMark
H2testw
HD Tune -
kerekfej
őstag
válasz
sghc_toma #302 üzenetére
Felraktam én ezt az új Androidot:
Tapasztalatok: az írási sebesség a felére csökkent, néha USB 1.0-ás eszköznek ismeri fel azóta. Teljesen alapbeállításon volt és utána is teljesen alapbeállításra mentem+a memóriakártyáját a belsőt is egyúttal formáztam a menübe. A Kies egy fos, állandóan csatlakozási problémák voltak előtte és most utána is megmaradtak. Pár idegesítő dolog eltűnt, de maradt még bőven optimalizálni való. Én nem nagyon érzem, hogy gyorsabb lenne. De végre magyarul írja ki a napokat. Sok helyen a régibe angol szöveg volt. A GPS működik, de lassú és jó rálátás kell neki.
2.2.2 FROYO.XXKD6
2.6.32.9 se.infra@SEI-27 #12.3.5 GINGERBREAD.XWKP4
2.6.35.7 se.infra@SEP-39 #2Ha 10 másodpercig nem nyúlok hozzá, egyből elsötétül a képernyő és a főgombot kell nyomni majd simogatni a képernyőt., ez megmaradt és rohadt idegesítő.
Az tök érdekes, hogy 8GB-os a modell, de valójában csak 5GB-ot másolhatsz rá. A kamerával makrót nem érdemes fotózni, mert arra használhatatlan, de másra megfelelő.
A homokos tengerpart mozgó vízzel animációs háttérkép eltűnt utána. Ilyet hol lehet letölteni?
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Ez a KIES (csatlakozás kiírva már 1 perce, de semmit se reagál) egy nagy határ fos. Most sikerült frissítenie magát 2.0.3-ra (most meg csatlakozás sincs).
Az automatikus indításba is belepakolta a hülyeségeit.
A vírusirtó viszont jelzett, hogy valami módosított egy-két fájlt és azokat visszaállította (lehet ez a gond forrása).
A feladatkezelőben a ramot is ürítettem most.
-
kerekfej
őstag
A kijelző nektek karcosodik? (Az újjlenyomatot szépen gyűjti)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest