- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
havri1 #53213 üzenetére
De most komolyan..... belehanátok ha használnátok a leresőt? Csak én szoktam használni? Csak én szoktam utánanézni a dolgoknak mielőtt kérdezek?
Ha vetted volna a fáradtságpt és beírtad volna a keresőbe jobbfent normálisan hogy "siyah", már rég kaptál volna választ a kérdésedre!
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #53197 üzenetére
Lásd be, el van hízva a csivavád
-
mgTerminator
veterán
válasz
#01696768 #53099 üzenetére
Nekem speciel 64es főtt meg, de volt aki a 32essel dettó így járt....
foxymaxy: Baszki hát ilyen bonyolult műveletek ne ajálgass itt mert még valaki tönkreteszi a telóját xD
Rawlings: hát amint látod, hülyeséget....
sb: Persze. Attól hogy flash memória, attól nem szarik különbet.
Rem-X és Havri1: ha nem haragszotok meg akkor nem írnám le 101egyedjére a program nevét amivel az aksihasználatra szoktam ránézni
-
mgTerminator
veterán
válasz
--Rawlings-- #53081 üzenetére
"a samsung a sandisket támogatja egyedül"
-
mgTerminator
veterán
válasz
CHIPman #53077 üzenetére
Ez a sok fájl miatt van, és idő kell a rendszernek amíg feltérképezi. Ne a gyári szarokat használd hanem utólag telepített progikat. Zenére pl poweramp, képekre quickpic, nézd meg hogy sokkal gyorsabb lesz
Az mtp móddal meg nem fogsz tudni mit csinálni, lassú az adatátvitel.... Ha 4gigás kártyát teszel bele és tele lesz képekkel az is lassan fog betölteni.
Tamas: jogos a kérdésed
-
mgTerminator
veterán
válasz
--Rawlings-- #53070 üzenetére
Hogy ez mekkora hülyeség..... Évek óta ez a szar terjeng hogyha sok az adat belassul.... Tudod mitől lassul be? Ha csak torrentre használod, na ott egy idő után 100% töredezett lesz, de akkor is csak a kártyaműveleteknél lassul az írás olvasás, de ettől még a telefon nem fog lassulni, csak abban az esetben ha torrentezel....
A samsung nem támogatja a samsung kártyát? Ez viccnek is rossz ne haragudj
Az én véleményem pedig az, hogy a SanDisk szar, és nem ajánlom senkinek.Rem-X: csak egy csöppet mondtál nagy hülyeséget de sebaj
-
mgTerminator
veterán
válasz
apaszka #53060 üzenetére
Én senkit sem ijesztgetek, csak leírtam a tapasztalatomat, és azt hogy a memóriakártya topikban nem én voltam az egyedüli aki ugyan így járt
Tudom, drága a samsung, de legalább tudom hogy ez bírni fogja a strapát éveken keresztül is. Ráadásul 5 év gari van rá, ha valami csoda folytán elvérezne...
-
mgTerminator
veterán
Nem tudtok egész véletlenül jó kis időjárásos élő háttérképet?
-
mgTerminator
veterán
válasz
havri1 #53048 üzenetére
Amíg kicsomagolod és megformázod, addig biztos jó lesz.... Nekem tabletem mindig fagyott tőle, hozzáteszem amikor a torrenteket újraellenőrizte akkor mindig ugyan annál a filmnél fagyott meg az egész. Aztán 1 hét után végleg beadta a kulcsot és csak olvasni lehetett róla jobbik esetben...
-
mgTerminator
veterán
válasz
#01696768 #53028 üzenetére
Hát akkor sajna ennyi volt... Utolsó reményed lehet még egy partícionáló progi, azzal törlöd a partíciót, létrehozol egy újat és megformázod, ha az sem tudja megcsinálni, akkor kuka. Legközelebb majd samsung kártyát vegyél, én 2őt nyúzok és nagyon jól bírja a strapát, ráadásul 5év garit ad rá a samu!
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #53030 üzenetére
Tehát S3
Hát nem, de ezt már a topiklakók fantáziájára bízom
Amúgy én tudtam h galaxy miniről volt szó
-
mgTerminator
veterán
válasz
#01696768 #52998 üzenetére
Ezek a SanDisk memóriakártyák nagyon leszerepeltek előttem... Nekem 1 hétig bírta. közben folyamatosan szarakodott, fórumon is azt olvasni hogy a SanDisk megbízható, mégis sorra döglenek meg.
Próbáld ki azt hogy XP-s gépen kártyaolvasóval, VAGY win7es laptopban, SD adapterrel. Nekem így olvasta róla az adatot, mást nem lehetett csinálni vele.
-
mgTerminator
veterán
válasz
trobi28 #52993 üzenetére
Akkor user error... Én azóta használok cmet amióta tiasztában vagyok hogy mi az a cyanogenmod.... Soha nem volt nagyobb bajom vele, most is csak ez az aksimerülés amit képtelenek javítani...
GeneraL_XTX: sajnos igen, ez az ára.... én is sűrűbben töltögetem, ennyi.... már kezdem megszokni. 2 naponta frissítem és várom a csodát
-
mgTerminator
veterán
válasz
--Rawlings-- #52933 üzenetére
Beviszed a legtávolibb samsung szervizbe
-
mgTerminator
veterán
válasz
Firkavadasz #52894 üzenetére
Csak annyi baja van vele, hogy nem érti (meg én sem) hogy minek akarod feltenni azt ami már rajta van? De most komolyan, mi lesz ettől jobb?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Firkavadasz #52886 üzenetére
x8on is android van
-
mgTerminator
veterán
válasz
Firkavadasz #52881 üzenetére
Hát erre pontosan elég a gyári visszaállítás... Azért írtam hogy ez nem asztali pc mert itt külön partíción van a rendszer ami "írásvédett" és külön van felhasználók számára fenntartott partíció. Csak azt nem értem ha ennyire rutinos droidos vagy akkor hogy hogy ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Firkavadasz #52866 üzenetére
Öreg, ez nem asztali pc....
-
mgTerminator
veterán
Nem tudjátok véletlenül hogy cm alá megoldható az exFat vagy NTFS támogatás? Nem külső bóvli programokra gondolok....
-
mgTerminator
veterán
válasz
balazs0102 #52605 üzenetére
Nincs rá ideje
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #52406 üzenetére
Röviden a Googy kernelről.... 4 óra használat után -22%, 20p kijelzőhasználat és alvó állapotban óránként -2%. Az android os ébrentartja, az android tuner pedig a fiókkezelőt mutatja hogy több mint 1000x ébresztette a telót. Szerintem nem annyira folyamatos a rendszer mint cm kernellel, így megy is vissza. Számomra fölösleges, de ti ettől függetlenül használjátok ha kell ha nem.
-
mgTerminator
veterán
Na fellöktem cm mellé ezt a kernelt, hotplug + cfq párossal, hát a cm talán egy hangyafasszal szmótabb volt, de eddig végülis nem rossz. A ram az jó, cirka 300mega szabad, siyahal 100 körül volt. Most töltöm felfelé az aksit, kíváncsi vagyok hogy a kworker szívja e még....
-
mgTerminator
veterán
válasz
havri1 #52319 üzenetére
A pc alaplap más, ott azért az "alkatrészek" még csipesszel foghatóak. Telónál meg szinte minden integrált, lásd SoC. Az lehet h láttál már embert forrasztgatni telót, max az usbt. De egyébként nézz meg egy alaplapot és rájössz hogy miről beszélek, nem kell hozzá iskola
A másik meg az hogy a samsung ezeket a lapokat kilóra gyártja, majd hülyék lesznek forrasztgatással foglalkozni...
Sok embernek cseréltek itt lapot és ezek közül az emberek közül senki nem panaszkodott újabb, vagy ugyan arra a hibára.
-
mgTerminator
veterán
válasz
havri1 #52317 üzenetére
Nem, az a szörnyű hogy faszságokat kérdeztek... Hallottam javításról, tv, mosogép, hűtő esetében, bár már ezek is úgy vannak megcsinálva hogyha valami kimegy akkor csere.... Telefon esetében meg nem tudom hogy képzelted el a forrasztgatást mikor nagyon sokminden van besűrítve kis helyre, arról nem is beszélve hogy az egészet gép "ragasztja", forrasztja.
Ja a másik meg az hogy már nem 1 embernek cseréltek lapot és azzal megoldódott minden hiba, nem hogy új kelett volna helyette
-
mgTerminator
veterán
válasz
defymoto #52121 üzenetére
Hogy rossz döntés e?? Ne viccelődj már
én baromira örülök h sikerült GNról erre váltani
imádom a telót, el nem cserélném, még S4re sem!
Hogy mikre figyelj? Elsősorban a garipapírra, hogy meglegyen, hivatalos legyen, természetesen samsung gariról beszélek,bolti garis felejtős...
A tárcsázóba *#0*#el elő tudod hívni a gyári tesztelőt, szerintem ezzel meg tudsz nézni mindent. -
mgTerminator
veterán
válasz
ittakary #52071 üzenetére
Szerintem meg nincs igazuk... Ezek a kijelzők nem szoktak csak úgy "szépen" repedni, hanem törnek, szilánkosra... Tehát az lett volna a minimum hogy legalább egy futár elviszi és bevizsgálják
A keret is megreped, minden külső behatás nélkül...
Laca1212: csak poén volt
ha valaki tud válaszolni/segíteni akkor írni fog, nem kell türelmetlenkedni
-
mgTerminator
veterán
válasz
GeneraL_XTX #52006 üzenetére
Ejj barátom, látod nem lennének ilyen problémáid ha TWRP recoveryt használnál... Az inteligens, és ha van 0 mappád akkor abba teszi, és nem a 0 mappa "elé" amit elég nehezen lehet elérni....
Tényleg, a data/media/-ról el is felejtkeztem, onnan könnyel el lehet érni a 0 mappa előtte dolgokat
-
mgTerminator
veterán
válasz
korcsillio #51871 üzenetére
A bekapcsológomb 8mpig nyomása ismeretlen számodra?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #51681 üzenetére
A 10.eivel nagyon bevadult a kworker, 1 óra alatt 4% merülés, természetesen hozzá se nyúltam, 1x sem...
-
mgTerminator
veterán
válasz
kelzsoca #51677 üzenetére
A kernel a procit használja, nem ébresztgeti. Próbáltam ráguglizni, de csak annyit találtam hogy a linux alapú rendszereken is pörgeti a procit. És tényleg.... én évek óta használok cpu használat jelzőt és van hogy alapból dolgozik mind a 4 mag holott üresen a homescreent nézem... appokat kilövöm, semmi...
-
mgTerminator
veterán
válasz
kelzsoca #51638 üzenetére
Énminden nap ahogy kijön, teszem is fel, és várom a csodát, hogy mikor csinálják már meg végre az aksimerülést..... Az összes droidos eszközömön szívja az aksit a kworker.... Ahogy frissítgetem S3on, azt vettem észre hogy 1x jobban, 1x kevéabé szívja. Ma pl 5 órás üzemidő alatt az android os 1 órán keresztül volt ébren ÉS 1 órán keresztül használta a procit.... Minimális használattal rotty 30%-nak.
Egyszerűen nem tudom elhinni hogy hogy nem képesek ezt javítani mikor minden eszközön jelen van a probléma, és kb 1 hónapja áll fent... -
mgTerminator
veterán
válasz
korcsillio #51603 üzenetére
Persze, a gyári, jól kiherélve!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest