- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
GT-I9300 United Kingdom 2012 August 4.1.1 I9300XXBLG8 I9300XXDLH8 Download
megjött, de még nem ide
-
kircso13
senior tag
válasz
FragMaster #8211 üzenetére
háború van! Nem csodálkozom
-
kircso13
senior tag
válasz
Roxbury #8062 üzenetére
huh, ezek után nem veszek iPhone-t . Ennyi erővel akkor mindenki a Nokiát koppintotta( érintő kijelző, blutusz, stb...) Persze jogdíjat fizetnek érte. Szerintem nem ez dönti el , h ki mit vesz. iPhone egy magasan túlárazott termék. Olcsóbban jobb terméket lehet venni... Mondjuk ez az Én magán véleményem.
Trés LH1 honnan lehet letölteni?
-
kircso13
senior tag
Noh kutakodtam egy kicsit! 5.2 pontba le van írva! Valóban fizetős a T nél a csere! Amit írtam , h az ELADÓN sok minden múlik, hogy hogy áll oda a dolgokhoz! Gondolom sim hibára hivatkozva van a csere és úgy ingyenes és díjmentes. Ezért jó ismerős és megszokott helyre menni. Akinek ingyen cserélték az jól járt, akinek meg pénzért ott az eladó az üzlet érdekét nézte , mert különben a T tönkre menne
link : 5.2 pontban a díjszabás
Nem a T be dolgozok, de utána jártam a viták és a személyeskedés elkerülése végett! Nehogy már ilyen szarságon veszekedjünk!
Puszi
chemand : Trés vagyok, root mentes és nekem nem jött frissítés. Szal nem a roottal lesz a gond
szerintem
)
-
kircso13
senior tag
sim ide vagy sim oda ! van akinek ingyen van akinek pénzért cseréltek. ez van . sok múlik h ki cseréli. sok múlik az eladón. htc met cseréltek szerviz nélkül, randomba kikapcsolt. csere vagy másik telefon. ott annyit mondtak, h 1 sim ingyenes, mind a 2 helyen "t" . mind a 2 helyen viszont fizetni kell ha vissza csereltetem normál simre. tanulságot le lehet vonni. ma 30e forint helyett fizettem 15ezret. nem mindegy, odafigyeltem
-
kircso13
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom klubbhoz. 1 hete S3 tulaj vagyok. Eddig nem tudok rosszat mondani a kis telefonról. Gyors, szép, nagy elfér a kezembe ( olyan 1 kezes nekem). Kérdésem lenne mint tapasztalt használókhoz, hogy melyik romot érdemes felrakni rá. T-mobile függő. Itt nem tudom, h zárt a bootloader vagy sem. Előző telefonomnál zárt volt ( SE Live). A másik dolog ami fontos, h a mobil tv menjen a romon, mert csak a gyárinál ment az előző telefonomnál, más romon nem ment.
Válaszokat előre is köszönöm
-
kircso13
senior tag
Addig míg a gyártók műanyagra teszik fel a krómot addig kopni is fog. elég neki egy kis nyomás, vagy leejted, vagy telefonon kívül van más a zsebedben előfordulhat. Minden krómkeretes telefonom így járt 100e forint felettiek. Most szilikon tokba van .... meglátjuk meddig bírja. Nem tudom miért erőltetik a króm hatást ( műanyagon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest