Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Tegnap kint volt nálam a helyszíni szervizes emberke kijelzőt cserélni!
Le a kalappal a Samsung előtt
Hihetetlen segítőkész emberke, minden kérdésemre válaszolt , 10 perc alatt kicserélte kijelzőt és viszlát.
Az új kijelzőm végre nem sárgás színű szemből nézve!! ööm é bodottá
Ha rootolt telefont találnak, nem húzzák át a garilevelet..hanem angolosan távoznak ( rootolással óvatosan, mert vissza tudja nézni egy root csekkerrel, hogy volt-e piszkálva a telefon)
röviden ennyi
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
AllTheBest
őstag
Most fogom felrakni a boeffla kernel 2.3 beta 6-ot Cm11 alá, szerintetek lehet bármi probléma ha ezt a kernelt felrakom CM alá?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
warezxts
senior tag
Tudtok adni új bevált 4.3-as gyári (nem mókolt) romra linket?
Nem tudom mi most a "sláger" -
szunyi777
őstag
válasz AllTheBest #84953 üzenetére
Igen, ha a config V2 ben nem jól állitod be a dolgokat!
El lehet álligatni rendesen, és eszi az akksit, instabillá válhat, stb.. rossz beállitással...
Itt tudsz tájékozódni, előre beállitott profilokat letölteni, stb...
Ha meg nem változtatsz semmit, akkor meg tökéletes szvsz a CM saját kernele...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
teo77
őstag
A számláló nullazasa felől mikor kell elkezdeni aggódni? Már flasheltem vagy 3-szor
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Gaabor80
aktív tag
Van esetleg olyan rom s3-ra, mint a nexusokon? Gyors, tiszta..
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #83717 üzenetére
Nos egy hónapja be lett rendelve egy 3000mAh [link] aksi, kellett mert a régi gyári (~1.5éves) aksival estig nem bírta ki.
Speedshoptól rendeltem mivel kvázi ebayen se volt olcsobb ellenben így 100%eredeti, 4nap alatt megjött, tényleg megjött, nekem volt már amit ebayen nem és nem mellesleg van rá garancia.Jelentem teljesen bevált, az előzetes híresztelésekkel szemben semmit nem kellett csinálni, nem mutatott össze vissza este 2000kor pedig nem 0%on kikapcsola telefon hanem 50%on áll. Majd kibír vele 2napot.
Kicsit vastagabb lett a teló amitől féltem de még stabilabban fogható is, bevált.
Mindenkinek ajánlom! Marad az S3 még egy ideig.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Nem tudok e jó közösség mellett szó nélkül elmenni..
Kiváltképp Apaszka, és Szunyi77 fórumtársnak köszönném a baráti hozzáállást!!!
Istenigazából Kelzsoca fertőzött meg, hát hallgattam rá, most meg szívom a fogaim...
Szeretnék nektek mindent, jót/rosszat megköszönni, és azt is, hogy segítettetek e nagybecsű közösség tagjává lennem!!
Tényleg, le a kalappal előttetek srácok!!
Akinek szeretnék egy picit még nagyobb segítséget és barátságot megköszönni, szunyi777 fórumtárs, aki előtt tényleg le a kalappal!!! (az aláírásomban őrizni fogom a nevét, amíg csak tudom!!!)
A mai nep jött egy kihagyhatatlan ajánlat, és eztán elvileg más készülék fórumán rontom a levegőt...Srácok, csajok, jó romozgatást nektek, és büszke vagyok rátok, hogy itt
lehettem!!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
teo77
őstag
A Boeffla "extrém" hangzásának eléréséhez elég feltenni a Boeffla kernelt és a Boeffla sound control-t(marketrol)?
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
-
wdx
őstag
válasz ittakary #84980 üzenetére
Elméletileg?? Nem tudom, ti mit láttok a bazi nagy amoled logótól, stb... de ha kapok egy smst mondjuk, szeretném látni a tartalmát. Egyébként egyik gorilla glass-al ellátott készülékemet se sikerült még megkarcolni, így annyira nem látom értelmét a hatalmas óvatosságra. A gorilla glass feltalálása előtt se volt ilyen gondom, max láttam sok embernél, hogy annyira homály a plexi a sok karctól, hogy már inkább tejüveg volt... pedig nem vitrinben tartom, csak épp nem a cipzáron (vagy betonon, köszörűkövön, gyémántgyűrűn) próbálom tisztára törölni a kijelzőt...
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
-
wdx
őstag
válasz havri1 #84983 üzenetére
Jó, a homok az gyilkos tud lenni, ezért nem viszek telefont, mikor megyek a homokozóba... csak a homok, a lapát, vödör, és én
Egyébként ez csak az én hülyeségem, hogy fóliával betakarni egy ilyen telefont olyan, mint egy lamborghinit hellokittys matricával teleragasztani... jó erős túlzás, de...[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
eastone1
senior tag
válasz gyuri81 #84978 üzenetére
Szerinted vak vagyok? A srác fel is hívta rá a figyelmem. Lehúzta a védőfóliát miután összeszerelte és ott figyelt rajta a gyári fólia. Eddig nemhasználtam de ez marad.
A szokásos plusz fóliát is megkaptam pluszba. De hogy a kamerát is kicserélte egy kis karc miatt rögvest az már igazán jólesett. Bár csak minden műszaki cikknek ilyen lenne a támogatása.
Aki nem hiszi járjon utánna.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Régen volt szó az ART-ról. CM 11-t használ valaki? Érdemes átváltani ARTra?
-
szunyi777
őstag
válasz Ricardo #84989 üzenetére
Az ART, kísérleti funkciója a Google-nek. Nem érdemes vele vergődni, a dalvik környezet tökéletesen megfelelő. Ha használsz Xposed keretrendszert, akkor meg esélytelen is az Art, mert nem támogatja.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz gyuri81 #84991 üzenetére
" A busybox egy olyan előre megírt program, amely segítségével egyszerűbben adhatunk
ki rendszergazda parancsokat. Nagyon sok előre megírt funkcióval rendelkezik, amit
más program könnyebben elérhet, ha paraméterezve futtatja a busybox binárisát.
Általában nem tartozik hozzá grafikus felület, a programot terminálból szokták
használni, vagy egy külön program felhasználói felületéhez tartozó funkció hívja be a
háttérben."Az egyedi romok tartalmazzák, így nem kell vergődni vele... Nagyon sok rootolt alkalmazasnak szüksége van a busybox megletere, ez nélkül nem megfelelő a működése.
Ricardo Majd ha kiforrott lesz, akkor biztosan jobb lesz mint a dalvik. Ha jól tudom, hivatalos 4.4.x rendszerekben sincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz kelzsoca #84995 üzenetére
Oké, óvatosabb leszek !
Boccs a kijelentésért.."Majd ha kiforrott lesz, akkor biztosan jobb lesz mint a dalvik. " Itt irtam is, és a cikkben is irva vagyon "Az Android 4.4.2-ben még csak opcionális kísérleti verzió van."
Jelenleg számomra használhatatlan, Xposed miatt.
Ha a későbbiekben a legtöbb app támogatja megfelelően az ART-ot, akkor tuti Én is váltok.. Addig a jó öreg Dalvik környezet.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz gyuri81 #84994 üzenetére
Igen fel, de először ellenőrizd le egy root checker el, hogy van e már telepitve a busybox. Ha emlékeim nem csalnak, a cf auto root felteszi alapból. Csak töltsd le mit sima app, telepítsd majd az appbol telepítsd fel a busyboxot. Ha fent van, akkor a busybox telepítő eltavolithato.
-
[P]laci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest