- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz zozika2 #85452 üzenetére
Jobb kézben tartva iszonyat kicsi az esélye, hogy befogd a mikrofont, úgyhogy más lesz a probléma. Nekem is szóltak már, hogy alig értik amit mondok, aztán cseréltem modem drivert, plusz átállítottam csak WCDMA-ra (3G), azóta senki nem problémázik.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Formaster
addikt
Sziasztok! Tudja valaki hogy az S3-asom miért kezdett el videók alatt rezegni? Mintha egy csengőhang lenne. Eleinte csak a böngészős videóknál, most már youtube-nál is. Nagy köszönet a megoldásért!
-
Fenyibaba
csendes tag
válasz Samsung SPS #85457 üzenetére
Köszönöm!
Megpróbálom! -
Csarli85
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tesz-e esetleg valami kárt a telefonban egy hibás usb kábel? Úgy tűnik, hogy az eggyik kis pöcök beszakadt,(pedig mindig óvatosan húzom ki meg duhom be) de töltődik egyépként a telefon. Van itthon több kábel is, de a régi telefonomnál azt tapasztaltam, hogy ha nem a sajátjával töltöm akkor mashogy merül,vagy mégis használjak másikat?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
wdx
őstag
válasz Formaster #85458 üzenetére
Beállítások, saját eszköz, hang, automatikus rezgés ki.
Csarli85: hogy érted azt, hogy beszakadt? A kábel sérült, abból szakadt ki egy pin, és bent maradt a telefonban, vagy a telefonból esett ki? Egyébként érdemes a saját töltőjével tölteni, vagy hasonló erősségűvel. A kábelt meg (ha az sérült) szerezz másikat
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
bexinho23
őstag
Nektek mennyi idő volt, mire kijött a futár? Azért kérdezem, mert vasárnap interneten jeleztem a problémát, hétfőn késő délután fel is hívtak a szervizközpontból, hogy egy nappal érkezés előtt hívni fog a futár. Azóta várom a hívást. A gond csak az, hogy nem az én telefonom, így a tulajnak nagy szüksége lenne rá, így elég "sürgős" a dolog... Úgy gondoltam, hogy ez a prémium szervizfutár sokkal flottabbul működik.
-
Csarli85
aktív tag
Köszi a válaszokat. Nem maradt benne, szerintem az kiesett a kábelből.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
sharkybacsi
tag
válasz bexinho23 #85463 üzenetére
Nelem ugyan S3 LTE-m van, de ez ebből a szempontból nem számít.
Pont egy hete voltak. Én is a hétvégén rendeltem meg a netes felületen, hétfőn hívtak a pontosításért, és mondták, hogy az érkezés előtt egy nappal még keresnek. Rákérdeztem direkt, hogy ez mikor várható, elmondták azt, ami egyébként a weboldalon is le van írva, 2-3 nap alatt jutnak el a kiszállásig. Szerdán hívtak is, csütörtökön meg jött a srác a megbeszélt időpontban.
Szóval érdemes rákérdezni az első telefonnál, de a 2-3 napban, amit hivatalosan vállalnak még benne vagy, úgyhogy ezt még nevezhetjük flottnak.Egyébként a srác minden jelzett problémámat kijavította, új akksi, új töltőkábel, új keret (elrepedt) és ebből kifolyólag új kijelző, új hátlap, mert nyekergett egy kicsit a régi. Tokban volt a telefon, tehát újszerűen nézett ki, de ennek ellenére mindent cserélt egyből. Plusz a fóliát is szépen felrakta. Gyakorlatilag új telefonom lett.
Ami érdekes: a srác elmondása szerint az akksik közül a teljesen kínaiakkal sok baj van, viszont a teljesen koreaiak, vagy Kínában összerakott koreai cellások elég jól bírják. Nekem kínai volt benne, kicsit már meg is vetemedett, illetve 20% alatt már nem tudott leadni elég feszültséget a működéshez, vibrált a kijelző és mobil, wifi stb. hálózatokat is eldobta egyből ilyenkor.
-
bexinho23
őstag
válasz sharkybacsi #85466 üzenetére
Ez esetben is LTE-ről van szó (beégés), bár igazad van, ez jelen esetben nem számít. Bíztam benne, hogy a héten megjavítják, igaz még a mai napon hívhatnak. Ha nem, akkor az már jövőhétre csúszik, az eredeti gazdájának (én vettem, én adataim vannak a papíron, így kénytelen vagyok én intézni) pedig a következő hétvégéig várnia kell.
Amúgy engem is hétfőn hívtak, de mivel vezettem, és a zaj is nagy volt, így csak részmondatokat hallottam. De a lényeg az volt, hogy előtte hívnak 1 nappal. Köszi amúgy a választ, egy gyakorlati eset mindig többet mond...
-
falijja
őstag
Hali mindenki...
Az mitől lehet hogy root-am az s3 - atminden tökéletesen ment viszont maradta a gyári recowery amivel nem tudok romokat telepíteni mert nincs olyan hogy instal to zip...na mondom akkor letöltöm a CWMtouch 6 ot ...de most meg már valamiért nem ismeri fel az odin a telót hiába dugom rá nem csinál semmit..... -
-
Peat76
őstag
Elakadtam, de nagyon.. a drága gyermekem nyomkodta a telefont és az SMS karakterméret hatalmas lett! Nem találom sehol hol lehet vissza állítani, valaki tudja??? Előre is köszi!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
Peat76
őstag
válasz nggabi #85471 üzenetére
Hát nem, nem hiszem el 2 hete nem birom vissza állítani az SMS betűméretet!!
Qrva nagy......és idegesítő, HELP!!!!Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz Gaabor80 #85475 üzenetére
Köszi mindenkinek, sikerült. ..ezt se tudtam!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
falijja
őstag
Üdv.
Gyári 4.3 at root-am feltettem a cwm toucht 6. ot hogy tudjak fleshelni recowery ből....
EZT a romot próbálom feltenni ...de állandóan csak újra indul a telefon recowery módba ...mi lehet a gond...? -
5000watt
aktív tag
Sziasztok.S3 tulajdonos vagyok 1,5 éve kb.
Mostanában csinál olyat a telefonom hogy az időpontot (órát) -9 órával visszaállítja..
ez mitől lehetséges ?
Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna.. http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=5000watt
-
snow2014
aktív tag
válasz falijja #85477 üzenetére
tedd fel ezt : [link] keresd meg a legutolso datumot az a legfrisebb. utanna .....wipe data / factory reset es clean to install new rom.....miutan megcsinaltad akkor telepitsed az uj romot......ha allandoan ujraindul (bootloop) akkor csinalj egy factory resetet.
remellem tudtam segiteni
Mindég legyetek rosszak ;)
-
wdx
őstag
válasz 5000watt #85478 üzenetére
Meglepő. A beállítások, egyebek, dátum és idő alatt automatikus időzóna be van pipálva?
Alatta az "időzóna kiválasztása" szöveg alatt mi van kiírva?
Nálam "GMT+2:00 Europe/Budapest" így megfelelően állítja be mindig. Ha nálad más van, vedd ki a pipát az automatikus-ból, állíts át kézzel Budapestre.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
snow2014
aktív tag
válasz snow2014 #85479 üzenetére
es ha ajalhatom akkor ezt tedd fel, nagyon jo kis rom megbizhato es remekul dolgozik aicp_i9300_kitkat-5.0-RELEASE-20140625
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
-
5000watt
aktív tag
-
x1port
addikt
Üdv. !
Srácok az S3 gyári töltője mekkora teljesítményű ?
Köszi
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy szoftveresn valahogy nem lehet távolítani az elülső kamerán? Olyan közeli, 190 centi vagyok másfél méteres csápokkal, kitörik a kezem, de még mindig csak a fejem van benne
Any idea? köszi
• Honor Magic5 Pro •
-
x1port
addikt
Meg tudom valahogy nézni (valami titkos menüben ) a telefon gyártását, használati idejét?
-
szunyi777
őstag
válasz x1port #85497 üzenetére
Phone INFO ★Samsung★
Ezzel sok mindent megtudsz a készülékről.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest