Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
- S III Lte: 2 GB ram, nincs beépített fm rádió (Gördülékenyebb működésű a motyónk, és tudjuk, hogy nem ez a topic, de mi vajon mikor kapunk KitKat frissítést-esek: szevasztok!)
- S III 1 GB ram, van beépített fm rádió
(Romolósok, moddingolósok, rendszert vaktában-buherálósok, efs mentés nélküli, nullával kezdődő IMEI-s hacker-huszárok: szevasztok!)Ha mind a közel kilencvenezer hozzászólás sava-borsát leszűröd, körülbelül ennyi az a lényegi különbség a két modellvariáns és használóinak szignifikáns többsége között, ami felfedezhető.
(Szerk.: akinek nem inge, adja másra, kéretik nem komolyan venni. Písz. )
[ Szerkesztve ]
-
scorpio74
tag
Tudom, hogy le vagyok szarva, de akkor is megírom, hogy az S3 egy nagyon jó telefon, ajánlom mindenkinek, nagy örömét leli benne.Kezdésnek jó. Viszont még mindig érdekelne egy olyan megoldás, ami éjszakára elnémítja a telefont, automatikusan. És még egy kérdés, hol van a feladatkezelő, mert nem értem, ha társítok egy kiterjesztéshez egy programot, akkor kiírja, hogy az alapértelmezett programot visszavonhatom a feladatkezelőben.
-
scorpio74
tag
Én úgy tudom a modem az internethez kell, nem a telefonáláshoz. Csak onnét tudom, mert a P3110-es ROM-ban nincsen modem, nem telepít modemet.
-
kelzsoca
félisten
válasz scorpio74 #84206 üzenetére
Az említett tablet only wifi, tehát nincs benne modem=nem fogad sim kártyát sem, az internet felé wifin keresztül kommunikál.
(#84204) scorpio74
Használd ki a készülék képességeit, van benne NFC, szerezz hozzá NFC taget, amit "beprogramozol" és a taget elhelyezed a hálószobában-ágy mellett-felett, ágyon stb.. csak odatartod és átvált a beállított üzemmódra, egy másik taget meg nappali módra konfigurálsz, amihez ébredés után érinted a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
scorpio74
tag
Jól van, belegondoltam, van köze hozzá, igen, már rá jöttem, hiszen ha SIM kártya nem megy bele, akkor modem is minek bele.
-
scorpio74
tag
válasz kelzsoca #84207 üzenetére
Bocsi, mi a túró az a taget, az egy program? Úgy tudom, hogy az NFC az érintéses fájlküldés. Nekem még nem volt ilyen, most a Galaxy Expresszel akarom kipróbálni az összes képességét, van egy Samsung Smart TV-nk és össze akarom őket barátkoztatni, a hétvégén. A DLNA-at a Tab is tudja, így az már be van állítva.
-
fodin
tag
válasz scorpio74 #84204 üzenetére
Itt ajánlottam egyet, ami nekem bevált, de a Play áruházban szerintem rengeteg profilváltó program található.
Szerk: a feladatkezelő a beállítások-egyebek-alkalmazáskezelőben megtalálod a telepített programokat, a keresett alkalmazásra rányomva lesz egy menüpont: alapértelmezések törlése.
[ Szerkesztve ]
-
-
@matthew@
őstag
Üdv.
Telót keresgélek, mert jött egy ajánlat az én telómra (LG 4X HD) és igazából megúsznám egy ilyenre a cserét +35k-val megéri szerintetek? Gyártói garis, kártyafüggetlen, vadi új telóról lenne szó, de nem tudom mennyire érné meg a dolog. Láttam már ilyen telót több ismerősömnél is, de sosem volt instant get érzésem így e miatt vacillálok.
Ami esetleg elbillentheti a mérleget az az akku idő, az LG-mnél ez mostanság eléggé megcsappant, itt átlag milyen akkuidők jellemzőek? 1-2 nap vagy inkább 1 esélyes, napi 1,5 órás képernyőhasználattal (semmi erőforrás igényes dolog, csak wifi mobilnet)Matthew 24:42
-
Lefty
addikt
az S jegyzetben egy-ket alapertelmezett kepet osszefirkaltam es ra is mentettem sikeresen. vissza lehet valahogy varazsolni az alap semakat?
-
milan0422
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vásároltam egy "független" Samsung galaxy s3 készüléket használtan. A telefonon 4.3 futott IMEI szám rendben volt bevette a vodás sim kártyám egyből. Amikor használatba vettem néhány elég fura bug volt, frissíteni nem engedte mert "módosított" készülék, megnéztem odin mode ban és tényleg custom rom volt rajta, ezért úgy gondoltam visszateszek rá egy gyári 4.3 stock rom ot. Odinnal visszatettem a gyári rom ot, és ezután már csak segélyhívást engedélyezett a telefon. IMEI szám továbbra is megvan, nem változott meg, ha beírom a kódot akkor is kirakja a telefon, és egyezik a telefonban lévővel.
Próbálkoztam rootolással és egy Patch telepítésével amit erre a problémára írtak XDA-n de az sem segített. Megpróbáltam egy másik megoldást amit a youtube on láttam (két file-t kellett telepíteni cwm-ben) az se működött. Most ha megprobálok telefonálni azt írja ki, hogy nincs regisztrálva a hálózaton, a telefon beállításaiban már mindent megpróbáltam de eddig teljesen sikertelen a probálkozás.Mostani állásában:
alapsáv verziója:I9300XXUGNA8 <- i9300buugmj3 ez volt rajta amikor megvettem
Build száma: I9300XXUGNA5
IMEI: 353976053188250
IMEISV: 01probáltam t-s, vodás kártyával egyiket sem veszi be, valószínűnek tartom, hogy valami külföldi függő a telefon csak volt rajta valami szoftveres függetlenítés, telefonszervízben aztmondták megtudják csinálni csak én pofátlanságnak tartottam 10e ft ot ezért.
Valaki tudna segíteni, hogy újra használni tudjam vodafone-os kártyámmal a készülékem?
"a rolling stone gathers no moss"
-
havri1
félisten
válasz milan0422 #84228 üzenetére
Ha IMEI tényleg rendben, csinálj most eg ymentést, lehet csak rosszul ment fel a modem, rom stb.
Ha megvan, egy tiszta telepítéésel tegyél fel egy MK6-ot.Odin, 3.09, MK6 + pit
Végén factory resetSzerk.: valaki linkelje be pls placi megáját, én nem tudom hogy kell onnan linkelni
[ Szerkesztve ]
havri
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, eladás előtt pontosan mi a teendő, hogy eltüntessem a privát dolgaim, beállításaim ? Köszi.
A sas nem vadászik legyekre
-
foxymaxy
senior tag
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Linkelnétek gyorsan egy root progit?
Használati utasítás első h.sz. ben benne van gondolom.
legújabb gyári rom. -
Winchester95
őstag
válasz Winchester95 #84244 üzenetére
Nekem valaki segítene?:S
-
chipi-85
senior tag
válasz Winchester95 #84246 üzenetére
Ott van az első hozzászólásban: [link]
-
szunyi777
őstag
válasz Winchester95 #84246 üzenetére
A cf auto root működik! A cf root régi.
Az eljárás ua.
http://autoroot.chainfire.eu/
Kikeresed az I-9300 at, Letöltöd, majd odinnal felteszed.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
sb
veterán
válasz laci0530 #84189 üzenetére
Elírtam. Nyilván azt akartam kérdezni nálad laggol-e.Régóta van droidom, ismerem az apró laggolást. Ez sajnos nem az.
Ill. látszik rajta, hogy célirányos probléma van vele. Egy rakás app és scroll teljesen lagmentes és folyamatos. A legapróbb röccenés sincs benne.Más appok pedig szisztematikusan laggolnak. Scrollnál hatalmas akadás, az új képet homályosan tölti be először, majd kiélesedik. Vissza scrollnál ugyanez... szóval olyan mintha vmi tömörített bitmapet scrollozna és realtime tömörítené/élesítené ki oda-vissza.
Egyszóval egyáltalán nem wipe vagy egyéb szokásos android bugnak látszik, hanem olyannak ami gyárilag ilyen.
Ez is ezt támasztja alá, hogy S4-re olvastam több helyen, hogy volt olyan rom, ami ugyanezt csinálta. A köv. rom pedig már teljesen jó volt.
Szóval jó lenne ha ezt valaki megnézné egészen konkrétan ezen és más 4.3 verzión.
(Ha már nincs senki szaki aki tudna rá választ mi ez a jelenség.)szerk: 4.1.2-ön nem volt ilyen. Ott folyamatosan éles képet scrolloz minden érintett app-ban és vajsima.
Két S3 van a családban így egymás mellett is elég egyértelműen látható. A sajátomat frissítettem 4.3-ra és ilyen lett, a másik vajsima 4.1.2-vel. Szóval az sem lehet, hogy rosszul emlékszem és megszépültek a régi emlékek.Érintett appok:
Dolphin browser, HVG, ph! app, gmail app.[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz scorpio74 #84205 üzenetére
Megnéznél a felsorolt app-okból valamit, hogy ezek laggolnak-e?
Melyik 4.3 van fent nálad?Az esti némításra:
1. Vannak olyan app-ok, amikkel lehet audio profilt állítani/váltani előre programozottan. Beállítható, hogy X időpontnál váltson néma profilra pl.
2. Én a Tasker app-ot használom, beállítottam, hogy lefordítva "pofára" a telefont némára vált. Este/munka közben ha kell akkor így teszem le és már le is van némítva. Legkényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs