- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz Sholom #78793 üzenetére
Ezekre a Samsungokra jön az Android KitKat
Végezetül a teljes lista azokról a Samsung készülékekről, amelyeken elérhető lesz az Android 4.4 KitKat:
Galaxy S4
Galaxy S4 Mini
Galaxy S4 Active
Galaxy S4 Zoom
Galaxy S3
Galaxy S3 Mini
Galaxy Mega
Galaxy Note 3
Galaxy Note 2
Galaxy Note 8.0
Galaxy Tab 3
Galaxy Note 10.1
Galaxy Note 10.1 (2014-es modell)
Galaxy Light[ Szerkesztve ]
-
GtCaT
tag
válasz szunyi777 #78775 üzenetére
Hát. nálam ennyi volt a ProBam -nak!
Benyúltam a zsebembe a telóért és a tokon keresztül éreztem már, hogy nagyon forró!
Megnéztem a futó taszkokat, semmi nem indokolta. Nosza csináltam egy restartot.
Vártam, de nem hűlt ki, inkább még forróbb lett.
Kikapcsoltam, kihült - visszakapcsoltam. 5 perc múlva megint q---a forró lett.
El kellett induljak, fél óra műlva néztem rá - forró volt és alvó állapotban 47 % -ot merült az akksi 30 perc alatt
Megnéztem még az akksi állapot lapját - ez is a szokott képet mutatta.
Levert a víz, mert 30% -os akksinál álltam neki visszatenni a régi cuccot a CWM -mel, 24% lett, mire kész voltam... - de kellett a teló.
Jó kis rom ez, de én már öreg vagyok az ilyenekhez[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz havri1 #78752 üzenetére
Feltettem minden gond nélkül a SlimKat-et (Philz touch 6.15.4), és van hálózat, mobilnet, Imei, minden...
Csak sajnos igencsak hiányos még[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
HHmm érdekes...
Én ilyet nem tapasztaltam még...
Elhiheted, hogy nem használnám!
Nekem folyamatos 2G mellett délelőtt, és Wifi délután 3.5 óra kijelzőidővel elvan egész nap... Este meg úgy is töltöm...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
-
szunyi777
őstag
Látom téma a 4.4 gyári frissites..
És ha hozza a Knox-ot?
Mondjuk engem nem mozgat a gyári rendszer...
Nem akarom bántani a samut, de azért nem is tudom, hogy hányadik generáción, tipuson keresztul szinte ugyanaz a kinézete a rendszernek, és ezen Root nélkül nem igen lehet változtatni..
Engem ez valamiért idegesít... Lehet, hogy ezért is nem használtam sosem a samu romjait, és a samu főzelék romokat?!Állítólag az S5 már változatosabb lesz..
-
borsodika
őstag
válasz szunyi777 #78809 üzenetére
Elméletileg a sima S3 nem kapja meg a Knoxot az 1GB-ramra hivatkozva de ettől függetlenül sose lehet tudni. Miért ne lehetne a kinézeten root nélkül változtatni? Felteszel 1 komolyabb launchert ami részletesen testreszabható és kész.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
foxymaxy
senior tag
válasz kelzsoca #78804 üzenetére
Ez az Art dolog elég érdekes
Tapasztalatok az Art-ról:
1. Kompatibilitási hiányosságok, sajnos elég sok program hibaüzenettel elszáll
2. Jobb aku idő, 1éves múlt a telefon, ugyan azon a rendszeren szinte azonos körülmények közt +10-12 órát produkált a dalvik-kal szemben.
3. Az S3 sokat emlegetett hiányossága a RAM, ami néha sajnos pont akkor bizonyul kevésnek amikor a legjobban kellene
A 4.4 belakva kb. 200-300 MB szabad rammal gazdálkodik dalvik-kal, ezzel szemben art használatakor 400mb feletti a szabad kapacitás értéke.
Kb. ezek a tapasztalatok,
szerintem van kraft az art - ban[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
lezlie74
csendes tag
válasz Zsolaf #78801 üzenetére
Itt meg egy ellentmondás.
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz W.a.T.T.O. #78648 üzenetére
Hát azért ennél picit többet vártam volna tőletek.
Semmi segítséget nem kaptam, kivéve 1 srácot egy javaslattal, 4x szóltam hozzá kérdésekkel.
A problémáim továbbra is fennálnak (aki akarja visszaolvas egy kicsit és megtalálj a panaszaimat)
Köszönöm!A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
szunyi777
őstag
válasz W.a.T.T.O. #78816 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a flash playert már nem fejlesztik, ezért FC-et neked össze vissza..
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz szunyi777 #78817 üzenetére
Az nem jó hír. Akkor erre nem nagyon lesz megoldás? Tegyek fel egy régebbi Rom-ot amin még elfut a Flash Player? Az S2-mön 4.1 van, hibátlanul viszi.
Ja! Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
snow2014
aktív tag
-
laci0530
senior tag
válasz W.a.T.T.O. #78552 üzenetére
Nekem 4.3 alatt ezzel hiba nélkül működik a flash a gyári böngészben: [link]
Korábban láttam, hogy linkeltek egy apk-t, nem tudom, van-e különbség köztük, talán megéri feldobni.
-
szunyi777
őstag
válasz W.a.T.T.O. #78818 üzenetére
Sajnos nem tudom, nem használom a flashplayert.....
4.3-on szerettem volna, de nekem is gondom volt vele, akkor olvastam valahol.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
hori-zoli
tag
Nekem gyári 4.1.2 rom van fent (telenoros), és a Nova. Semmi gondom nincs a telóval, nem fagy nem akadozik!!! A memória kezelése is pöpec!!! Néha, mikor ránézek a feladatkezelőre, de tényleg néha, csak a felét használja a memóriának!!! Volt olyan eset is, mikor csak l100-130Mb ram volt szabad, és mégsem fagyott!!!
[ Szerkesztve ]
-
Rocoo
tag
most tényleg nem lesz I9300ra 4.4.2 ?
-
laci0530
senior tag
válasz W.a.T.T.O. #78552 üzenetére
Innen már mennie kell közvetlenül is a flashplayer.apk letöltésnek. (Dropbox link)
Ha esetleg felteszed, jelezz vissza, hogy megy-e a gyári böngészővel neked is 4.3 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz laci0530 #78820 üzenetére
Nagyon köszönöm! Ez kellett!
Tuti van különbség, annyi biztos, hogy az első link nem ment, ez viszont prímán teszi a dolgát (mentem is biztos helyre)!
Nagyon köszönöm mégegyszer!A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
laci0530
senior tag
válasz W.a.T.T.O. #78827 üzenetére
Nincsmit, örülök, hogy megy.
szunyi777: akkor valószínűleg (reméljük) jó lesz ott is, ha W.a.T.T.O-nál sikeres.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz laci0530 #78829 üzenetére
Nem sikerült betolteni a plugint.
Mivel kellene kipróbálom?
Mármint, mire keressek rá, amivel kitudom próbálni?Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
laci0530
senior tag
válasz szunyi777 #78835 üzenetére
A gyári böngésző beállításainál a Speciális / Bővítmények engedélyezése / Mindig bekapcsolva állapot látszik?
Nekem ezen túlmenően semmilyen más beállítás nem kellett hozzá.
Nézz meg bármilyen flash alapú oldalt vele, nekem pl. a netbankhoz kell, enélkül nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz lezlie74 #78815 üzenetére
Olvassátok már el az egészet, ezt egy lengyel blogger tette ki, a samsungra hivatkozva, én nem tulajdonítanék neki nagy figyelmet, de paráztassatok mindenkit ha tetszik nektek továbbra is. Ma még hányan fogják be tenni kíváncsi leszek, egy biztos én nem ülök fel ennek hiszen többször lejött h megkapja.
-
laci0530
senior tag
válasz szunyi777 #78835 üzenetére
Flash player nélkül és Fash playerrel az FHB bank nerbankos felületének bejelentkező oldala, szóval nálam működik a fentebb írt beállításokkal.
Aki szintén letöltené, amit linkeltem, az a második, Dropbox-os tárhelyről szedje le, ne a Google drive-osról.Aki mail-ben kért permission-t, annak ma reggel továbbítottam a helyes linket.
[ Szerkesztve ]
-
patow
senior tag
Heló Azt szeretnèm kèrdezi hasznàl valaki vezeték nèlküli töltöt? , ès mik a tapasztalatok. Jól müködik,nem melegszik stb. Vàlaszt ełöre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz laci0530 #78838 üzenetére
A beállításokban a plugin engedélyezve van, de nem megy... Ha elinditom a flash beállitások app, az csak egy üres bongeszo oldalt hoz..
Lehet nemszerti a 4.4.2?Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
laci0530
senior tag
Itt találsz egy nemrégiben született, elég részletes tesztet a vezetéknélküli töltőkről. Ugyan nem S III specifikus, de amíg valaki személyes tapasztalatot nem tesz itt közzé, hasznos lehet.
szunyi777: valószínűleg akkor a KitKat az oka, hogy nem megy a flash rendesen, nekem 4.3 alatt hibátlanul teszi a dolgát. Esetleg még próbálj meg más böngészőt, ami támogatja, (pl. a Dolphin Browser), hátha összejön mégis. A flash beállításokat az alkalmazáson belül nem is kell piszkálni, csak maga az app legyen telepítve.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz hori-zoli #78823 üzenetére
Ilyet nálam tud a 4.3 is, 4.1.2 alatt valami 297 MB volt egyszer a használt RAM kipucolt rendszeren, memória ürítés után. Nem kell vele foglalkozni, teszi a dolgát a rendszer, ahogy tudja. Nálam Apex a launcher most, korábban én is Nova-t használtam. Ezzel a konfigurációval is van, hogy kb. 750-800 MB-ra is felmegy a használt memória, de a rendszer kiövi úgyis, amit kell.
[ Szerkesztve ]
-
eengir
tag
válasz laci0530 #78833 üzenetére
A Samsung helyében én is lennék hülye az S5 megjelenése elött bejelenteni, hogy "Hé, az S3as is megkapja ugyanazt a SW szintet mint a most megjelenö legujjabb, legf@szabb telefonunk."
Ettöl fuggetlenül nem lepödnék meg azon sem ha mégsem jönne ki rá, és azon sem ha igen. Áprilisig gondolom kiderül.
-
laci0530
senior tag
-
laci0530
senior tag
válasz hori-zoli #78846 üzenetére
Akkor pláne szép eredmény. Nekem a 4.1.2 is pucolva volt, azzal sem volt probléma, ment rendesen. A 4.3-at kíváncsiságból kénytelen voltam feltenni, de tetszik, így maradt. Annyi kis idegesítő része van számomra is csak - ahogy már többször írták -, hogy a feloldás után kicsit késik a kijelző olykor (1-1,5 mp-et).
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz Zsolaf #78781 üzenetére
touchwiz-t nem használok.. de az ébresztés lassúsága.. tárcsázó/névjegyzék lassúsága.. galéria lassu bejövése mind-mind meg van attól még.. és persze az apró reccenések amit mái napig nem értek egy 4mag/1GB esetében..
pont az index foglalkozott ezzel.. tök mindegy milyet menyiért veszel valami mindig szar.. tele kell lennie kompromisszumokkal etcetc.. ááááá
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest