- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyirigo
senior tag
Ha valaki nem ismerné a MIUI-t, az ezen a videón megnézheti.
S3-on is ugyan így működik. Én teljesen meg vagyok elégedve vele.
Pixel 7
-
gurl
tag
sziasztok!
CM11-el kapcsolatban milyen véleménnyel vagytok? Használtam egy darabig, de gyorsan merült az akksi. Neten olvasgattam, bújtam a külföldi fórumokat és nem "újkeletű" hiba ez. Szeretném a CM11-et használni, de az akksi idő miatt eléggé gondban vagyok. Köszönöm előre is a leírt tapasztalatokat!
-
szunyi777
őstag
AOSB rom, boeffla kernellel, a minimum 3 - 3:30 , de a 4 - 4:30 sem ritka..
Attól függ mire, és hol használom...
Pl.:A melóhelyen gyenge a térerő, igy sokkal jobban merül, mint hétvégén itthon folyamatos wifivel..Kijelzőt cseréltek neked is?
Elviszik a régi kejelzőt, vagy maradhat...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
heszakos
csendes tag
hy!ma frissítettem a telom és jelzi h van térerőm, de azt írja, h csak segélyhívás indítható telefonálni nem tudok, mert azt írja h nincs regisztrálva a hálozaton!miért lehet, vagy mi a megoldás? valaki segítsen fontos lenne nagyon!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
guifater
tag
Hali!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol kell bekapcsolni a telefonon (I9300XXUGMK6) a HDMI kimenetet a tv-n történő lejátszáshoz?
átalakítom van, HDMI kábel van összedug a tv-vel, de se kép se hang. Ráadásul a beállítások közt- mint annak idején az s1-nél, nem találom a bekapcsolás lehetőségét. Ott még azt is állítani lehetett hogy a képformátum PAL vagy Secam legyen.guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
sid87
senior tag
válasz gyuri81 #79882 üzenetére
Nem értem nálam miért merül ennyire... Hibernálok mindent, elvileg semmi se szívja a háttérben, és mégis gyorsan merül... De amióta megvan a telefon ilyen kb.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
gery14
senior tag
Valaki betudná nekem linkeli a legújabb VK-Romot megköszönném
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Smylei30
tag
Sajnos nálam is valami hasonlo történik. Samu 4.3 rommal kitolom a telombol a 4ora display timet meg cm11 nel ez drasztikussan kevesebb kb felét alig tolja ki... Nemtudom ggapsok kozul melyiket erdemes hasznalni en a pa ggapszot hasznalom abbol sem a legnagyobbat...Lehet kernelt kene cserelnem vagy fogalmam nincs valaki akinek esetleg sikerult ezen javitani valamivel?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
fcbarca
őstag
Sziasztok
Örömmel csatlakozok hozzátok, hozzá jutottam egy fél éves Sö3-hoz,még fél év garanciával... Az lenne a kérdésem ha elkezdenem szoftozni, és netalán gariba kell vinni, nehéz vissza állítani? Most 4.3 van rajta, de szabad ram alig van a sok hülye gyári alkalmazástol.. Melyik a legjobb, legstabilabb rom rá? Tovább oc kernellel meddig lehet húzni a procit ami meg nem káros, es nem is merul tole annyira? Vagy nem hozna sok gyorsulast? Köszönöm előre is a választ :-) -
szunyi777
őstag
válasz fcbarca #79887 üzenetére
Nem egy vészes visszaállitani, az összefoglalóban megtalálod a leirást.
1600 Mhz-ig stabilan lehet húzni egyedi kernelekkel, de az akkumulátor rovására.. De ez persze beállitás függő!
De nekem bőven elég a 4x1400 mhz..
Egyedi romra mire gondolsz, Samu alapú vagy AOSP?![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
fcbarca
őstag
valaki segítene hogyan kell 4.3-at rootolni és CWM-et feltenni?a leírásban csak 4.1.2 rootolása van.. :/
-
szunyi777
őstag
válasz fcbarca #79890 üzenetére
Cf auto root odinbol, és a recovery is odinbol..
Az eljárás ugyan az.
Cm nem szeretem, fapados nekem..
A gyári rendszert meg nem is használtam...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz fcbarca #79892 üzenetére
A TA csak a számláló t nullazz, attól Root megmarad.
Ha csak nem csinálsz irtó nagy marhaságot, nem lesz semmi baj.
Ha meg fent lesz a recovery, csinálj egy teljes backup, és mentsd el az Efs partíciót is.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz fcbarca #79894 üzenetére
Én a PhilZ Touch legfrissebb használom.
-
szunyi777
őstag
válasz fcbarca #79899 üzenetére
Boeffla-Kernel CM11
És kell hozzá a Play-ből, a Boeffla config V2!
1600 Mhz-ig húzható.
Én a teszt 6 használom, ma frissült.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest