- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz apaszka #52336 üzenetére
Viccet félretéve, ennyi töltő meghibásodásnál szerintem érdemes lenne hívnod egy villanyszerelőt és átnézetni az elektromos hálózatot a házban. Lehet nagyon ingadozó áramerősség is, vagy feszültségkiugrások, amik tönkreteszik ezeket az eszközöket. Lehet, hogy a többi háztartási berendezés nem kényes ennyire, de a telefonok töltői meglehetősen érzékenyek viszonylag csekély túlfeszre is. Semmiképpen nem veszítesz semmit, ha megnézeted. Mondom ezt azért, mert nálam sok-sok év alatt egyetlen töltő sem ment tönkre, pedig egyfolytában töltődik nálunk is jópár telefon. Szerintem nálatok a hálózattal lehet valami gond..
-
GeneraL_XTX
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #52354 üzenetére
Nálam az S2-é halálozott el.
-
Gizmo94
veterán
válasz GeneraL_XTX #52354 üzenetére
Akkor csak nekünk van szerencsénk. Telefon szinten Samsung és Apple töltők vannak a háznál, szép számmal, egyetlen meghibásodás nélkül. Még a 2005-ben vásárolt kabala E720-am töltője is hibátlan, mai napig napi használatban strapatelefonként.
zoltan6 Biztosan nincs több, sőt, annyi sem, mert azt nem sok eszköz viselné el tartósan. Inkább a folyamatos ingadozásra, alkalmankénti kiugrásra tippelnék...
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Laca1212 #52356 üzenetére
Lehet! Most mentem kicseréltetni a töltőt! Mivel ez volt az utolsó,így csak töltő cserét kértem.
Nincs időm felhajtani másik típust.EON ???
-igen hibás lehet,mert PC.és sok cucc kinyíródik itt a környéken! Ipartelep itt van pár száz méterre tőlünk.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz [P]laci #52349 üzenetére
es zozyk!
eleg furcsa volt amugy, hogy widgetek, ikonok nincsenek, csak nagy batár inditok.
mar le is szedtem....
egyelore felejtos!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
havri1
félisten
válasz zlatan77 #52361 üzenetére
Az a kis piros valami lenne a bal felső sarokban?
És arra van full megoldás? Mondjuk szerencsére van ismerős (tőle van a telefon is) Samsung szervizben, így ennyire ez nem lényeg, de szeretném tudni.(#52362) apaszka: És egyik sem szoftveres, hogy kiírja mi mennyi hány méter? (fesz ingadozás, stb? Szoktak "kattogni" ?)
[ Szerkesztve ]
havri
-
C0mman
tag
Üdv Mindenkinek!
Úgy egy hónapja van S3-am és sikeresen root-oltam ill felraktam a Siyah kernelt gyári 4.1.2 rom mellé...
Az lenne a gondom, hogy amióta lecseréltem a kernelt néha befagy a telefon ill a telefon töltés is kihagy nálla.
Értem az alatt, hogy kijelzi a töltést az állapot sorban, azonban valós töltés nem történik és tovább merül a telefon
Az érdekelne hol tudom letölteni a gyári kernelt,hogy visszatehessem,mert az 1-es HSZ-ben csak a rom-ot láttam. (ha van más alternatíva kernel ügyben, az is érdekel)
Illetve ha arra adnám a fejem, hogy romot cseréljek akkor tudnátok javallani valami stabil és gyors ROM-ot és kernelt?
Tudom sok féle costum ROM van s3-ra, de sajna nem igen vagyok képbe velük... Ezért kérnék helpet!
Előre is köszi!Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Gizmo94
veterán
válasz C0mman #52366 üzenetére
Data/ factory reset és a gyári romot töltsd le, flasheld újra wipe nélkül. Siyah kernel gyári rom mellé? Nagyon jók a kernelei, de nem gyári romokra találták ki. Így ne csodálkozz... Érdemes változtatni a gyári rendszert, ha nem tetszik, de nem így.... Costum helyett custom Romot nem ajánlok, ez mindenkinél egyéni, majd mondanak mások.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Gizmo94 #52368 üzenetére
Így van! Jó a gyári ROM,igaz más kernellel jobbat nyújt,és produkál.
A RAM nem fogy el mint sokan állítják. 300 körül szabad van mindig.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
ittakary
nagyúr
válasz zoltan6 #52367 üzenetére
Amióta felraktam a Siyah kernelt, megtáltosodott a telóm 3 óra kijelzőidőkkel üzemel és marha elégedett vagyok vele
Már csak a kíváncsiság hajt, amikor arra gondolok, hogy szívesen kipróbálnék egy nyers gyári 4.2.2-t vagy egy kiszivárgott S3-ra való 4.2.2-t, de igazából ez már nem létszükséglet.
Nem tudom hogy ez a Kernel csere pontosan mit is csinál a háttérben, de valami félelmetesen jó dolgot azt tuti.
-
apaszka
veterán
válasz havri1 #52371 üzenetére
Ez ízlés dolga,bár pár kipróbálás után nekem a perseus jött be a legjobban.
Persze ez egyéni vélemény! Nálam ez jó aksi időt produkál ,és persze pár kiegészítővel marha jó a hangzása is.... Pár sör áráért nagyon jót lehet kihozni belőle.Én még csorró létemre is megveszem azt az appot,amit úgy gondolok,hogy megéri az árát.
Sok munka van vele,és még szép,hogy kell fizetni érte!Szerk:
ittakaryÍgy van,egész más telefont lehet egy kernel cserével elérni.
A te ajánlottadat is kipróbáltam,és jó nagyon .
Nekem a perseus vált be talán az aksi idő miatt,de ez egyéni megítélés tényleg. Valakinek ezzel megy el kevesebbet[ Szerkesztve ]
-
-
ittakary
nagyúr
-
zozyk
addikt
válasz ittakary #52380 üzenetére
Próbáld ki,nem tudom miben másabb.
Csak 4.1.2 : [KERNEL] (10/06) Googy Kernel 1.5.8 SAMMY-JB (3.0.81 / BoefflaSound / Linaro 4.7.3)
4.1.2 és CM10.1 : [KERNEL][DUAL-BOOT] (14/06) Googy-Max Kernel 1.4.9 (Linux 3.0.82 / Linaro 4.7.3)
-
havri1
félisten
Felraktam a Siyah-s3-v1.9.1-CWM.zip
Milyen beállítást érdemes fixálni? Grovenor..stb?havri
-
dobobazsy
őstag
hamár ennyire a kernelről szól a fórum.. i9305-re valaki nemtud jó kernelt gyári ROM alá? mert szeretnék egy kis plusz akksiidőt kihozni belőle ha lehet, de én nem találtam semmit
-
zozyk
addikt
válasz dobobazsy #52383 üzenetére
Itt nézelődj : Galaxy S III I9305 (4G LTE + 2GB RAM) Android Development
-
CHIPman
nagyúr
hardverapro.hu/tag/chipman
-
C0mman
tag
válasz Gizmo94 #52378 üzenetére
Köszi az infót...
Azonban amint írtad "flasheld újra wipe nélkül" ez szájbarágósabban mit is takar?
..a wipe/data reset okés, de azért nem vok egy android guru így, bocsi ha értetlen vagyok.
A Siyah-ról úgy véltem fut gyári rom mellett is...
Siyah kernel tested only on Samsung 4.1.2 latest official ROM and CM-10.1 nMindazon által én is jókat olvastam erről a kernelről, de ha a ROM a gond akkor lehet lecserélem azt...
Feltéve, ha van értelme mint pl gyorsaság, aku kimélés, szabad memoria ....
Írtad azt is , hogy az -ősi XXELKC 4.1.2. mellett van Siyah 1.9,1 , ha ez a ROM érdekelne esetleg tudnál linket adni ahol le tudom tölteni?A másik megoldás ami érdekelne az gyári ROM mellé olyan kernel amivel tudok javítani a telefon aksi idején stb...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #52387 üzenetére
Fent van, de fixen fagyasztva titanium backuppal.
Nem akarom elkiabalni, de a siyah-al ismét jó. Restart is volt többször, és a SwiftKey is marad alapértelmezett billentyűzet.
Ja, a romot is lecsereltem egy újabb deodexed - re (XEME2 DEODEXED). Lehet ez is segített.
Tesztelgetem, aztán meglátjuk.[ Szerkesztve ]
havri
-
Gizmo94
veterán
válasz C0mman #52394 üzenetére
Legelőször szerintem mentsd a fontosabb dolgaidat és csinálj recovery menüvől, (hangerő fel, hobe és on off gomb) egy data/factory resetet.
Jó lehet Siyah kernele a gyári rom mellé is, de igazából rootolt és deodexed custom romoknál tud nagyobbat mutatni. Amit én hszanálok romot , Turkbey XXEELKC-s romját, szerintem rajtam kívül senki nem használja már, mert régi. Ha mégis kellene, kicsit nehézkes, mert az egész Androidhouse.net. török weboldal elérhetetlen. Hogy most a törökországi események miatt-vagy sem, ezt nem tudom..
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #52398 üzenetére
Hű a francba, természetesen az, hogy tartsa életben. Most átállítottam a rendszer beállításaira.
Bár ha fagyasztva van, elvileg ez nem lehet gond nem?
Kösz!(#52397) C0mman: GT-I9300XXEME2-Deodexed.zip <-- nekem ez van most fent, nagyon szépen megy Siyah-s3-v1.9.1-CWM.zip kernellel.
[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest