- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
redmonk'
tag
válasz
brumi1024 #168 üzenetére
Ez így van, teljesen egyetértek. Viszont azért mert az LG (akinek nincs azért annyira széles palettája főleg annyira nagy neve mobiltelefon körökben mint a Samsung-nak) kijött a 2X-el nem kell mindjárt kidobni a telefont a piacra, hisz pont ti mondtátok, hogy az SGS még mindig nagyon jó, ha jól tudom jön a feltuningolt változata is. Ami még egy ideig tartaná ezt a tendenciát. Szerintem okosabb lett volna az év vége felé kidobni ezt a masinát, amikor már "tényleg kell". Optimalizálásról nem akarok vitatkozni mert szoftverfejlesztéshez nem értek egyáltalán, viszont amit láttam, hogy az AndroidMarketen azért rengeteg maszlag található aminek semmi értelme vagy totál el van cseszve. Android tetszene ha nem lenne ennyire nyitott és szétszórt.
-
ForRedGlory
félisten
-
redmonk'
tag
válasz
brumi1024 #139 üzenetére
Akkor te nem ugyanazt olvastad mert itt-ott utaltak erre. Erre mondom, hogy elfogultak vagytok és igen ti és nem én. Nem láttok az orrotoknál fogva. Azt látjátok, hogy igen elismerem bivaly hardver van a készülékben és ezáltal biztosan nem lesz semmi gond vele. Hát nem így van azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest