- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz janosibaja #36550 üzenetére
Beázott a telefonja, és most látszanak a vízcseppek az amoled mögött.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nünüke1975
aktív tag
válasz janosibaja #36550 üzenetére
Téma
-
kaisers
aktív tag
Tudna vki abban segíteni, hogy a Bluetooth füles, ha hívnak bemondja a hívó nevét,hogy hol tudom ezt kikapcsolni. Hirtelen nem találom... 😕
-
blade4
aktív tag
Sima s8-ról készülök s9+-ra váltani, szerintetek megéri?
Eléggé tanácstalan vagyok, kint vagyok Ausztriába, néztem a Mediamarktba de csak a sima s9 volt kirakva.
Így a +-ot nem tudtam tesztelni. -
blade4
aktív tag
Értem!
Köszönöm a válaszokat.
Csak is s9+ jöhetne szóba, simára nem váltanék.
-
SteveJobs
őstag
Bocs! A világító szélekkel nem bírok nem tudom működésre bírni!
Pedig minden engedélyezve van. -
Schweini
tag
Sziasztok!
Tényleg olyan borzalmas az akksija, ahogy olvasom itt is meg több helyen?
Kibírnak egy napot mobilnet, wifi, bluetooth bekapcsolva, 3-5 óra sot mellett? -
Mr.Silkó
veterán
válasz madkiller #36544 üzenetére
Nekem nagyobb problémám az ujjlenyomat-olvasóval az elhelyezkedésénél az, hogy nem az igazi az érzékelése sokszor, hiába regisztrálom újra/többször az ujjaimat a beállításokban. Van, hogy ötször elutasít egymás után. Ezért várom már a képernyőbe épített megoldást a Samsungtól is.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz kaisers #36557 üzenetére
Bár most hirtelen nem találtam meg az opciót, szerintem a bluetooth beállításaiban kell keresned, valószínűleg a csatlakoztatott eszközre kattintva.
Schweini
Persze, kibírják. Feletted pont linkeltek ketten is 5 órás SoT-ról képernyőképet, sima S8-cal.
SteveJobs
Mi a gond vele?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Soltee1 #36579 üzenetére
Akkor bocsi, de nagyon nem vagy képben, 4-5 óra simán kijön bármikor, 1 nap alatt, a sima S8-ból is, nemhogy a nagyobb tesóból. Te ne tévessz meg másokat csupán azért, mert nem állítottad be megfelelően a telefonodat, már bocs. Az összefoglalót lapozd át, ott olvashatsz tippeket az üzemidőd javítására, mert a 2,5-3 óra SoT, amit te írsz, az csak egy térerőmentes bunkerben megy el, full fényerőn, hidegben, folyamatos RR3 szintű játék pörgetésével.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Nálad esetleg.. Ha vezetek 200 km-t navival, folyamat gps + 4g ugye, az vesz le belőle mondjuk 35%-ot, 1.5 óra képernyőidő mellett. Nap végére még így is meglesz a 4 óra nagyon lazán.
2.5 órát nem is tudom hogy lehet összehozni.. Mit csinálsz, full fényerőn a legmodernebb játékok? De szerintem még úgyis többet menne mint 2óra.. Vagy hibás az akksid, vagy tele vagy hulladék appokkal, esetleg mindkettő.[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
Annál azért több is összejöhet adott esetben...főleg + esetében! Viszont sohasem értettem ezt a kijelzőidő stb kérdést...ha bármilyen körülmények között kibírja az egy napot( mondjuk reggel 6-tól, amíg dolgozom, és otthon töltőre teszem), az nem elég? (Játékra ott az X.boxom)...De most tényleg...
Szerk2: (#36584) Krisztián Nem ide ment amit elöször írtam, sorry...Ide ment volna a : (#36580) Mr.Silkó Amit akkor írtam, most is áll!
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
válasz Mr.Silkó #36586 üzenetére
Törölve lett egy hsz, (#36584), így valóban értelmetlen ...régebben írtam, hogy 4-5 óra SoT jőtt össze, és az előbb egy ennek ellentmondó hsz-re reagáltam tévesen pozitívan, a tiédre szerettem volna, ennyi Így teljes a mondat amúgy: "Ide ment volna a : (#36580) Mr.Silkó Amit akkor írtam, most is áll!"
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
*Mukeey*
addikt
Csatlakozom,4óra az tényleg nagyon az alja,mobilneten 24h készenléttel.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Mr.Silkó
veterán
Csak mert a kolléga korábban nem hitte el, hogy nincs gond az S8 páros SoT-jával.
S8+, 3,5 óra SoT, még 55% az aksiban, Wi-Fi/mobilnet/fullos helymeghatározás/szinkronizálás/AoD folyamatosan aktív, nagyrészt Wi-Fi-n netezés, illetve kábé 4 óra YouTube stream Chromecastra (Bogyó és Babóca ment orrvérzésig, barátaink voltak nálunk vendégségben a két 3 év alatti gyerkőccel). A Chromecast meglepően keveset evett egyébként. (A 'Ne zavarjanak' üzemmód csak most, este fél 12-től aktív.)
Persze ez csak egy átlag szabadnap termése, lehetne még ezt simán fokozni üzemidőben/SoT-ban.
[ Szerkesztve ]
-
skory92
újonc
Sziasztok! Egy s8-am van, most frissítettem az új android rendszerre. Egy igen kellemetlen vonzata volt a dolognak: a chrome és youtube ikonok egy ronda fehér hátteret kaptak, hiába jelölöm be az ikonháttér menüben, hogy "csak ikonok", ugyanúgy megmarad. Eddig szép, letisztult kinézete volt a főképernyőnek, most ez így elég csúnya. Nem tudtok erre valami megoldást esetleg? Várható, hogy változtatnak a dolgon?
-
hroberto
veterán
válasz sebgutkopf #36567 üzenetére
Gondolom azért mert már egy nappal azelőtt korlátoztam mielőtt a kép készült.
De majd megpróbálom engedélyezni egy napig, hogy kiderüljön mit mutat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hevepapa
senior tag
Ahogy látom, megy a vita mennyit bír az S8 aksija. Csatlakozom azokhoz akik 4-5 óra SOT-ot mondanak. Nálam is az az általános. De alapvetően ez az idő nagyon sok tényezőtől függ: fényerő, háttérkép színe (a világosabb többet fogyaszt), az energia gazdálkodás jó beállítása (a Samsung és a Google féle egyaránt), a használt appok stb, stb. Az appoknál is hatalmas szórás lehet, mert pl. a normál Messenger legendásan sokat fogyaszt, de a Messenger Lite verzió meg alig. Szóval nagyon-nagyon sok összetevőből áll össze, hogy valakinek mennyi ideig bírja 1 töltéssel a telefonja.
-
hevepapa
senior tag
válasz skory92 #36596 üzenetére
Pár nappal ezelőtt sokat írtunk itt erről. Majd keress rá itt az "adaptív ikon"-ra, de addig is nagyon dióhéjban: ez egy Oreo feature. Nem Samsung S8 specifikus, hanem rendszerszintű. A google appok ikonjainál jelentkezik. Hogy lesz-e ebben változás? Azt csak a google fejlesztői tudnák megmondani.Házi barkács megoldás nincs rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest