- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaisers
aktív tag
Aki oreo-t hasznàl azoktól kérdezném hogy van rá mód, hogy ki legyen kapcsolva a navigációs sáv?
-
kaisers
aktív tag
válasz batai15 #35857 üzenetére
Engem idegesített a gyári nav bar, és eltűntettem némi substratum mókolàssal, és helyette a pie controll-t használtam illetve a két oldalán 1-1 koppintással (all in one gestures segítségével) vagy vissza ugrott egyet, vagy kezdő képernyőre. + immersive mode a kijelzőnek
Arról nem is beszélve, hogy a billentyűzet alatt folyamatosan ott van.[ Szerkesztve ]
-
hubertus33
tag
Igen jobb az üzemidő egyértelműen eddig remek nálam volt frissítés után fr hasít a telefon
Xbox Series S, Redmi Note 13pro+
-
pelikan69
tag
Sziasztok!
Most akarok venni egy S8+-t. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire hátrány a Telekomos verzió? Nem rakják tele saját alkalmazásokkal? Gyorsan megérkeznek a frissítések? A Telekomnál 40 ezerrel olcsóbban tudom megvenni, mint a Samsungnál. Az pedig elég sokat jelent nekem.Sbooster USB-s lineáris táp, HeadFlow fejhallgató erősitő eladó
-
polonic
félisten
válasz enginev3.0 #35825 üzenetére
Nem az igazi szerintem. Nem jó útvonalakat dob néha. Waze a legjobb a dugófigyelés még egyéb extrák miatt. De a google mapsnak a felülete még a sávok jelzése hiányzik belőle.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz pelikan69 #35861 üzenetére
Alig van 'T'-s app, de azok is mind kiiktathatóak, a boot-animáció és dallam se Telekomos már, szerencsére.
Ami a frissítéseket illeti, a Telekom adja ki mostanság a hazai szolgáltatók közül először az update-eket, így most az Oreót is, a XEH is csak 1-2 nappal jött előbb OTA-n, mint a TMH.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Az első nap az Oreóval elég meggyőző volt számomra, különösen a képernyőidő tekintetében: eddig sem panaszkodtam, de most minden erőlködés nélkül jött ki 7 és fél óra SoT az S8+-ból úgy, hogy még maradt is benne 34% nafta. Mindent ugyanúgy használtam, mint Nougat alatt.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nokia 8 szerintetek milyen ehhez képest? Köszi!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
batai15
félisten
válasz eladogeppc #35868 üzenetére
Szerinted? Stock szerű android, nincs wireless charge, camera vagy nem jobb maximum pariba van, stb stb..
-
Quqesz
nagyúr
válasz eladogeppc #35868 üzenetére
Gyengébb kamerában. Sztem a rendszersebesség rendben, akkuról azt hallottam, hogy jó. De én nem cserélném.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Peterzon94 #35870 üzenetére
Én is.
-
ShadowLac
addikt
-
Gábor-KJ
őstag
válasz hevepapa #35873 üzenetére
Ne haragudj hogy nem lógok egész nap a topikon és nem nézem át azt az éppen semmiről nem szoló 250db bejegyzést!
Köszi a tájékoztatást!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
hunluigi
senior tag
válasz DefJamHUN #35879 üzenetére
A gyakorlatban? Semmiben... napi szinten használom, és nem tapasztalok melegedést, pedig nem hogy hűtés nincs, de a tokot sem veszem le róla.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Mr.Silkó #35867 üzenetére
Számomra felfoghatatlanok ezek a SOT-ok. Nekem ha a az 5 összejön elégedett vagyok. És semmi extrát nem csinálok, kizárólag szinte net 4G-n és wifin.
De ez az előző telómmal is így volt. Mindenkinek 4-5, nekem jó ha a 3 megvolt. De nálad pl az eslő 4 fogyasztóban benne sincs semmi app.
Te mire használod a kijelzőidőt?[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
szegab1986
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit s8+ előlapi üveg cserére?
Köszi
-
eladogeppc
veterán
Nekem Nougat alatt sikerült 5 órát, most 4.
Facebook, messenger, minimális nyomogatás.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
hunluigi
senior tag
válasz szegab1986 #35884 üzenetére
Csak kijelzővel együtt cserélhető 80K környéki költséggel
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Vikus
tag
Sziasztok!
Lassan már 2 hónapja én is S8 tulaj vagyok, és csak mint "szellemként" járok ide nézni néha a hozzászólásokat. Olvastam már sok okosságot, szóval köszi! Eddig nem volt semmi panasz a telóra (kopp-kopp), viszont most ugye Telekomos lévén nekem is kijött a frissítés oreo-ra. Lehet volt már párszor, de vagy elkerülte a figyelmem, vagy csak túl felületesen olvastam és nem maradt meg, de szeretném visszaállítani eredeti állapotra a telót, hogy ne legyenek problémák frissítés után. Kérdésem az lenne, hogy rendszeren belül a "gyári visszaállításokkal" csináljam vagy van az a másik opció, hogy kikapcs után valami gombokkal hozom elő a nyers menüt és ott választok a lehetőségek közül? Melyik a jobb vagy biztosabb? Ha a "gombos" dolgot választom ott ha minden igaz van valami hard reset vagy mi vagy factory reset, + wipe cache törlés vagy mi? Abból melyiket hogyan? A mostani telóm előtt S4-em volt 4 évig, amivel soha nem volt gondom, arra jött pár frissítés, ami Lollipopnál állt meg, úgyhogy már jó régen volt, nem emlékszem rá.. Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz eladogeppc #35876 üzenetére
Szerintem senki nem fog igazolni hogy meg éri cserélni, inkább magadat akarod áltatni. Semmivel nem leszel előrébb főleg egy kínai nokiával.
Hátrébb viszont igen, mert sem Kijelzőbe, sem kamerában, nem jobb akkuba sem.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz Quqesz #35892 üzenetére
Okés, Nem várok igazolást, érveket vártam, igazatok van !
Szerk:
MÁS: Amit észrevettem és nagyon fura, hogy energia takarékos módban kb 30 perccel megy többet a telefon.
WQHD+ helyett FHD+ , és proci visszafogással.Nem értem
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Vikus
tag
Köszi a válaszokat!
-
janosibaja
őstag
Oreo-n néha - leginkább, ha a zsebemből veszem elő a telefont - eltűnik az általam nagyon kedvelt AOD. Hiába állítgatom újra és újra, hogy engedélyezem a működését, olyankor csakis a telefon újraindításával jelenik meg.
Valami talán beragadhatott? Van egy tippetek, hogy merre keresgéljek?
-
derrik
őstag
Hááát..... az Oreo frissítés tanulságai
-Smart View tv alkalmazás Samsung okos tv-vel nem megy Android 5.1 másik telefon Galaxy J3 simán viszi
-a Samsung Dex nem megy az 5 ezer huffos kínai csodával
-a frissítés után a Samsung fiókkal a kapcsolat megszűnt a biztonságos mappa nem volt elérhető csak ujjat engedett létrehozni az ott tárolt dokumentumok mentek a levesbe
.....én személyszerint a fogyasztó védelemhez fordulok az adatvesztés és a tv használhatatlansága miatt. -
crane75
senior tag
Sziasztok, Eddig S7-em volt, ott a Fingerprint Security - t használtam néhány alkalmazás védelmére. Létezik olyan app, ami a többi biometrikus érzékelőt is használja ilyenkor?
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Másnak csinált olyat az Oreo vagy a telefon nem tudom ki sara, hogy állítok egy zenét csengőhangnak, egy darabig szól is aztán már átáll az alap csengesre. És vissza se tudom állítani persze, mert ha ranyomok az egyedi zenére akkor is az alap csenges szól
Samsung Galaxy S10+
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest