Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz fornettisuti #39252 üzenetére
Oks.
Viszont nem akarok sokat szenvedni egy megbizhatatlan shop miatt. Néhány webshopnál olvastam rengeteg negatív értékelést, pont errr vonatkozólag.. náluk ez nem így működik, meg egyéb kifogasok miatt nem akartak pénzt visszaadni, harcolni kellett velük hosszasan, stb. Volt akinek refurbished telefont vitt a futár bontatlan csomagolásban, a telefonon az előző tulaj képeivel. Elképzelni se tudjuk/merjük néha mire képes a magyar leleményesség.
-
Kroni1
veterán
válasz #77646080 #39254 üzenetére
Off: Ez igaz, biztos mindenhol van ilyen, de mivel én itthon vásárolok ezért erről van a legtöbb tapasztalatom.
ON: Olvasgatom, hogy az S8-hoz már van több olyan (pl. a Samsung Store-ban is árult UV lámpával felrakandó) hajlított üveg, ami nem csak a szélén tapad, tehát nem rontja az érintő érzékenységét. Mivel a normális üveg hiánya volt a legnagyobb gondom az S7-el, ezért elgondolkodtam az S8-on is. Ugyan nem nagy előrelépés szinte semmiben, a fizikai home gomb hiányozna is kicsit, de meglepően elapadt az árkülönbség az utóbbi időben a kettő közt, és mégiscsak frissebb készülék.
-
törölt tag
válasz Kroni1 #39257 üzenetére
Bizony, jócskán csökken(t) a két modell közti árrés.
Nekem januári az S7, teljesen elégedett vagyok vele s emiatt cserében sem gondolkodom, de ha neked fontos az említett üveges védelem, akkor érdemes lehet váltanod. Előnye még (S8), hogy megkapja a 9-es rendszert (Pie) és értelemszerűen biztonsági szint javítás is tovább lesz hozzá.
-
őstag
Azt hiszem a mai nap megadta magát a csatlakozó a készüléken. Nem tudom tölteni egyik kábellel sem. Egy pillanatra felvillan a kijelző, de mégsem tölt. QI töltés rendben megy. Ebből szervíz lesz.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
-
samu74
addikt
válasz Kroni1 #39251 üzenetére
Ok,megírom ha onnan veszem.
Igazából én se javaslom ezeket a "kis" boltokat ,de a pénz nagy úr.
Mondjuk 10 ezer lenne a különbség akkor már nem lenne érdemes onnan venni mert nálam is közel 2 évesen jöttek ki a problémák(beégés, usb aljzat,stb.).Seraph 16 igen ,így kezdte nekem is,úgyhogy javítás lett a vége.
-----------
-
WZP
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben megmakkant a kiváló spigen tokom amit még akkor vettem amikor kijött a telefon. Sok kijelzőcserétől kímélt már meg, és a továbbiakban se szeretnék meztelenül működni. Gondoltam veszek egy újat... Gondolhatjátok a megdöbbenésemet amikor azt mondták a speedshopban hogy már nem lehet kapni hozzá tokot.....
Szóval. Honnan tudnék szerintetek valami durva tokot szerezni ? Spigen és uag jön szóba leginkább, mert a lényeg hogy ne tudjon csak úgy kiesni belőle, védje a kijelzőt, és jó fogast adjon neki. Minél drabálisabb állat annál jobb. Tudtok esetleg valami megbízható ebay sellert, vagy van valakinek itt eladó ? Köszi.
Inter Arma Enim Silent Leges
-
Kroni1
veterán
válasz zolikaDB #39266 üzenetére
Én sajnos azzal befürödtem. Rendeltem kettőt, dizájnban tiszta spigen, de olyan gyatra anyag, hogy a sarkokon kivül kb semmit se véd.. vékony, a két hosszanti oldalon ujjal simán elhuzom a helyéről, tuti semmot se védene esésnél. Bringán használom fix toknak, másra nem jó sajnos.
-
törölt tag
válasz Kroni1 #39267 üzenetére
Bicikli, gyenge tok vonalról jut eszembe, hogy egyszer betettem a kerékpárostartóba az S7-et Backpackban.
20m után nézem, csak a backpack volt a tartóban. Ahogy a tartó rászorított a tokra, az elöl annyira nyílt, hogy simán ki tudott esni belőle a telefon. Szerencsére a járda, és az út közé esett egy pocsolyába, így csak le kellett mosnom a sarat róla. -
csipesz_70
csendes tag
válasz Csocsesz75 #39031 üzenetére
Ezüst backpack még van 2990 Ft-ért nekem ma jött meg. Plusz szállítás: 990Ft illetve ráraktak valami 438Ft-ot de azt nem tudom miért.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
A tablet.hu boltban rendeltem 110ért egy S7-et, mert azt irták 24 hó gyartói gari. Bontatlan volt, rákérdeztem a garira, igen, ez bizony hivatalos. Oké, akkor kell, bekapcsoltuk ment aztán el is hoztam mert siettem. Kaptam általuk lepecsételt garlevelet, ez nem tom jelent e valamit. Itthon látom, hogy importőr valami samsung poland, elindulásnál a lengyel az alapértelmezett nyelv és a szoftververzio nem xeh a beállitások menüben, mint a hirdetésben. Jól érzem, hogy át akartak b#szni?? Ha jol sejtem 2 év nem jár itthon erre, ilyet 93ért is vehettem volna kb. a smartshopból! Még holnap rákérdezek telemaxnál, ha tényleg nem okés akkor viszem, de félek előre hogy mindenféle indokokkal fognak jönni de nem akarják majd visszavenni..
-
fornettisuti
veterán
válasz Kroni1 #39272 üzenetére
Ha lengyelből származik, ott lehet rá érvényes az +1 év, itthon biztos, hogy nem.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Kroni1
veterán
Remek hír, akkor ez megint korrekt... Én nem bolti garit akartam a második évre, főleg ennyiért nem. Ilyen garival már 17-el olcsóbban is megvehettem volna és nem sokkal többért (+16k) S8-as is van.. Holnap ezt visszaviszem, ha jól tudom 3 napon belül el tudok állni...
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
-
O.Lajos
tag
válasz Kroni1 #39276 üzenetére
Ahogy írták feljebb bár 3 napos történet nincs, viszont ez nem is az a kategória. Ez PTK.
6:90. § [Tévedés]
(1) Aki a szerződés megkötésekor valamely lényeges körülmény tekintetében tévedésben volt, a szerződési jognyilatkozatát megtámadhatja, ha tévedését a másik fél okozta vagy felismerhette. Lényeges körülményre vonatkozik a tévedés akkor, ha annak ismeretében a fél nem vagy más tartalommal kötötte volna meg a szerződést.
-
Kroni1
veterán
Köszönöm az infókat mindenkinek! Viszont lehet hogy én vagyok láma, a legfrissebb XEH-et kerestem rajta és mikor láttam h nem az akkor nem is kerestem tovább, h mi van rajta.. Most frissült a szoftver, és jelenleg ez van rajta:
PDA G930FXXS3ERJ2
CSC G930FXEH3ERG2Ahogy látom ez a legfrissebb XEH, tehát elvileg eddig is magyar régiós volt a teló, csak régebbi fw volt rajta.. Kicsit megzavart a lengyel doboz, meg hogy lengyelül indult el.. Mindenesetre felhívom a TMX-et és ha azt mondják hogy oké akkor örülni fogok.
-
Kroni1
veterán
válasz #77646080 #39288 üzenetére
Köszönöm, én is remélem.. Amúgy mindenképp meg szeretném tartani a telót, mert örülök, h sikerült még egy vadiújat kifognom ebböl az "utolsó mohikánból". Eddig csak használtan vettem szinte minden telomat, S6 S7... Most örülnék ennek, mert szeretem a fizikai home gombját, a méretét és tudom h hosszútavon ki tudná szolgalni az igényeimet.
-
Watt25
veterán
válasz Watt25 #39196 üzenetére
Annyira zavart a rossz híre a TMX-nek, hogy mégis inkább a NextGSM-et választottam. Sokkal olcsóbban is dolgoznak és én legalább is nem találtam róluk negatív kritikát. Tegnap délután bevittem, ma délelőtt hívtak, hogy kész a telefon. 29eFt volt az üvegcsere, pár óra használat után egyelőre tökéletesnek tűnik. Persze a vízállóságot inkább nem próbálom. Egy dolog: a Home gomb érzésre kijjebb került. De egyelőre nem találtam olyan funkciót, ami ne működne a telefonon. Főpróba nyáron lesz az autóban Waze-t használva...
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Kroni1
veterán
válasz Watt25 #39290 üzenetére
Most akkor csak az üveget cseréltetted? Mert akkor szerintem már nem vízálló semennyire sem.. Nyilván olcsóbb mint a hivatalos, de én is ezen vacilálok, hogy most mi legyen az előző elnyúzott S7-emmel, csak üveg vagy teljes érintőcsere 55-ért. (ha jól tudom annyi.) Viszont nekem hátlapot is kellene +8k és mivel már 2 éves ezért akksicsere is megoldható lenne, de ez igy egyben már lassan egy új teló ára.
Miért nem nggabi-val csináltattad amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz Kroni1 #39291 üzenetére
Igen, csak üveg csere. Teljes cserére Oktgonról kaptam 55-ös ajánlatot, tehát az valóban annyi. Itt Érden 47-ért csinálták volna a teljes cserét, de ők nem vállalták volna a vízállóságot úgy sem.
nggabi nem tudom kicsoda, amikor feltettem a kérdést, nem mondta senki.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Burt1793
veterán
válasz Kroni1 #39291 üzenetére
Nekem egy 3 hónapja történt leesés miatt most már nem működik a közelségérzékelő, a víz pedig bemegy az üveg mögé. Szervizben azt mondták, hogy csak a teljes kijelző cseréje tud javítani rajta, az üveglap újraragasztása nem... amíg működik használom, aztán jöhet az s10.
-
Kroni1
veterán
válasz Burt1793 #39294 üzenetére
Aha, ez így érthető, bár húzós, de az 55k sem olyan vészesen sok a javításért, ha azt vesszük. Mondjuk én ha cseréltetek 25-ért üveget, 8-ért hátlapot, meg még 8-ért akksit, (asszem ennyire kaptam árajánlatot) akkor 40-ért a teljesen leamortizáltból lehetne egy nem vízálló, de használható S7-et csinálni, azért az nekem nem rossz.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz Kroni1 #39297 üzenetére
Pont ma volt téma.
[link]S8 soccal kb semmi baj. S9 socban memo vezérlő, cache elérés csúnyán el van szúrva. Emiatt van hogy sok real life alkalmazásnál S9nél még egy S7 is gyorsabb. Pedig S9ben pl ott az UFS, meg 10nm... szintetikusban persze hasít S9, de szintetikus senkit se érdekel csak ld linkeket anandot.
És nekem van egy olyan gyanum, hogy a S10es 9820 = 4*A55+2*A75+2*M4 esetén detto gondok lesznek, 4*A76 el fogja verni és jobb perf/wattot is fog dobni.
De meg kell várni a végleges teszteket.Ha snapi vmi A55+A76 komboval jön ez valószínű az lesz a jövő év legjobb socja. Reméljük lépnek A75ről.
szerk: amúgy ez csak ilyen hobbi részemről teljesítményben az S7el még mindig kb elégedett vagyok ha cserélek ott a motiváció az aksi+kamera lesz és csak utána érdekel, hogy sokkal gyorsabb egy pl 845.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kroni1
veterán
Értem, köszönöm!
Nekem is elég tökéletesen az S7 mindenre, imádom, egyedül a jobban feltehető üvegfólia miatt fogok váltani előbb utóbb S8-ra szerintem, de az S7 akkor is megmarad az asszonynak, aki az S6-osát nyúzza még..
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- MárkaLánc
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest