Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
Az az egy Huawei router van, amit a Digi hozott.
Azt mondjátok, a saját routerük nem tudja a Gigabites netet?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
válasz fornettisuti #38304 üzenetére
A wifi valszeg nem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MPowerPH
félisten
Nem jott be a tisztito furdozes az alaplapnak, ugyan ugy se gyro, se fenyerzekeles, se rendes gps. Talaltam hozza masik alaplapot, nem tul dragan, most kicserelem. De legalabb az uj aksival rendben van, helyre allt az uzemido.
Don't Tread On Me
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
Hova tunt a Galeriabol, bal also sarokbol az Automatikus javitas funkcio, Oreo alatt? -
zolikaDB
veterán
válasz #77646080 #38312 üzenetére
Koszi! Jobban tetszett az "egygombos" verzio regebben
Masik dolog: Galaxy Appsban siman megvan a Samsung Galeria app, de pl a Fenykepezot nem talalom.
Ez azert erdekes, mert az apkmirror szerint van ra frissites, de ezt maga az alkalmazas nem jelzi, Galaxy appsban meg nem talalom...
Miert? -
mono7806
tag
Sziasztok!
Légyszi nézzétek el nekem, de most az egyszer tényleg nincs időm visszaolvasni a hozzászólásokat - eddig mindig megtettem kérdés előtt.
Nagyjából onnan nem volt alkalmam követni a topikot, hogy kijött az Oreo.
Telekomos a készülék, a frissítés menete ez volt:
- lementettem minden fontosabb adatot
- wipe cache partition
- factory reset
- Oreo letöltése, telepítése
- wipe cache partition
- factory reset és a varázslót rendesen végigvittem
- a korábban használatos programokat telepítettem az áruházból - semmit sem "restore"-al állítottam/telepítettem vissza valami mentő programból.Az AOD a frissítés óta bugos. Ha lezár a képernyő, nem mindig indul el az AOD úgy sem, hogy fényes nappal mondjuk beszéltem, majd letettem magam elé az asztalra.
Baromi idegesítő, hogy ránézek a telefonra és ha "olyanja volt", akkor meg kell nyomkodnom, hogy látszódjon az AOD.
Van ilyen problémája valakinek? Esetleg megoldása is? -
-B-
senior tag
válasz mono7806 #38317 üzenetére
Többünknél van ilyen hiba. Megoldás nincs rá. Reménykedni lehet, hogy egyszer majd javítják. A júliusi frissítésben még nem lett javítva, sőt nálam még rosszabb lett, mint előtte.
Én azt vettem észre, hogy leginkább akkor kapcsol ki, ha kicsit sötétebb van.
Sokszor nem tudja belőni a fényerőt sem. Össze vissza állítgatja, majd egyszer csak eltűnik, után később visszakapcsol.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Ha hosszan nyomok egy alkalmazasra, akar a kezdokepernyon, akar az app drawerben, nem jon fel az Alkalmazasinformacio menu.
Miert? Vagy ez mar 7 alatt sem volt, csak nekem a Novaban? -
zolikaDB
veterán
válasz #77646080 #38326 üzenetére
Az osszefoglalot elolvasva kicsit erfelvagos nekem visszaterni ra.
Pedig sokat hegesztgettem Xiaomikat
Netan valami ennel is egyszerubb 1 bites leiras nincs hozza? A gyartasi szamomban benne van a 2-es, amirol szo van benne, nekem eleg a T-mobile-os utolso Nougat is. -
zolikaDB
veterán
válasz gerner1 #38328 üzenetére
Tehát: ez alapján: Odin v3.13.1, és az enyém T-s, de függetlent tehetek rá innen? Pl. ezt: [link]
Majd drivertelepítés, kicsomagolás, ODIN indítása, betallózások. Nálam a fenti esetet figyelmebe véve, a CSC-vel mit kell tennem?
Amit ha jól csináltam, akkor START és kész? -
gerner1
nagyúr
válasz zolikaDB #38329 üzenetére
Tetszés szerint felrakhatod bármelyik régióra kiadott firmware -t, amit a Samsung, SM-G930F -re adott ki. A leírásban benne van, hogy a két db CSC file -nak mi a jelentőssége (külön-külön), és hogy mikor(?), melyik használata a javasolt. Így az is, hogy Downgrade -hez az "alap CSC" file használata javasolt.
Amennyiben minden rendben, akkor mehet a Start.
-
zolikaDB
veterán
Nem, nem is bonyolult Csak nem voltam hozzászokva!
Tényleg, nagyon sok apróság van, ami nekem hiányzott a Nougatból. Jobb ez így, jobban kézre áll! -
UfoZoli
aktív tag
válasz Freiherr #38335 üzenetére
Uhh baz' akkor engem savval leöntenének, felgyújtanának, s talán fel is négyelnének. Utolsó XEH MM-en vagyok, s semmi késztetés nem érzek a frissítésre. Factory reset meg vásárlás óta nem volt. A telo meg jövő hónapban lesz két éves. Pfffff
[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
komyka
tag
Üdv!
Az oreo frissítéssel két apró de tök jó dolog megváltozott, és szeretném őket vissza, ezekről kérdezném a nálam okosabbakat:
1. A profi módban való fotózásnál a manuális fókusz állításánál már nem nagyít rá a képre. Ezt be lehet kapcsolni valahol, vagy ki lett rakva a lehetőségek közül?
2. Az értesítő LED villogásának a sebességét lehet valahol gyorsítani?
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
A szoftverfrissites jelzeset le lehet tiltani root nelkul? -
gerner1
nagyúr
Telenor -ra (PAN) érkezett egy biztonsági frissítés, OTA -n. Biztonsági szint aug.01. ( G930FXXS2ERH6 / G930FPAN2ERG2 / G930FXXU2ERGC )
-
kulu22
aktív tag
Sziasztok! Ha beadom nem garanciális akkucserére a dual sim-es készülékemet (930FD) a hivatalos szervizbe, akkor fogják buzerálni a szoftvert rajta? Egyátalán, megcsinálják?
-
MrLJ
újonc
Sziasztok
Egy S7 boldog tulaja vagyok 2017 Novembere óta, de egyre jobban idegesit, hogy folyamatosan kínálja fel, hogy frissítsem 8.as androidra. Lehetséges lenne ezzel kezdeni valamit? Egy pár hozzászólással előbb volt egy hasonló kérdés és arra jött 2 válasz is de sajna egyik programot nem kaptam meg, a másik meg nem csinált semmit. Szeretnék 7.es androidon maradni de lassan naponta 3-4 alkalommal adja be a frissítést és már idegesítő ez a nyomulás. Kérlek szépen segítsetek -
gerner1
nagyúr
ITV, XEO, és XEH -re is érkezett egy frissítés, OTA -n. Biztonsági szint: aug.01.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest