Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz #77646080 #38450 üzenetére
Köszi!
Bár elsősorban S7 tulajok vezetékes headset véleményei érdekeltek volna. Annyira nem bonyolítom a dolgot, veszek egy olyat amit adtak hozzá, és csók. Azért köszi, hogy megmutattad a topikot. Szétkerestem az agyam, hogy van-e, de én headset névvel próbálkoztam. Eredménytelenül.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Ferike81
senior tag
válasz zolikaDB #38452 üzenetére
Köszi. Nézek valamit kintről.
Más
Ha a Play Áruházban jön valamire hasznos frissítés letöltöm. Miután telepíti dob egy értesítést a sávra. Ez eddig is így volt. Ha viszont rányomok az értesítésre akkor begondolkozik jó 6-8 másodpercet mire megnyitja. Ez másnál is ilyen lassú? Vagy közrejátszik, hogy sok alkalmazás (35) van megnyitva? Soha nem söpörtem még ki a futó alkalmazásokat, mert eddig nem csinált ilyet. Lehet rá kellene vennem magam egy FR-re így másfél év nyüstölés után.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
zsolez76
tag
2 éves,78%-os akkut,szerintetek érdemes már cseréltetni?
-
kalolaci
senior tag
Azt hol lehet megnézni, hány %-os az akksi?
-
HUNgabus
senior tag
Ide is beirom hatha vkit erdekel, erint.
A Google szerint gyarilag nem tamogatott az s7 telon az Android Auto.
( Az s9 elvileg igen, de arra se erheto el a helyi lokacio miatt, kapd be google )
De, a netrol beszerezve az apk-t, tokeletesen muxik mind2 mobilon, legalabbis honda 2017 civic es 2018 crv-n.
Usb kabelel es wifi/bluetooth is. Waze is tamogatott mar. Igy nincs szukseg a draga gyari offline szarokra 😀
Meg az ujabb tepsi telokra se 😝S7 forever
[ Szerkesztve ]
-
zsolez76
tag
Szerintem érezni lehet majd a különbséget,nem merül annyira. Meg lehet kérdezni,hogy honnan rendelted,vetted az aksit? Gyári? Gondolkozok rajta,hogy magam fogom kicserélni. Javítottam már egy-két telefont,kijelzőket is cseréltem,de ez a hátlap leszedés elég kényesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Schrift
tag
Sziasztok!
Akkumulátor cseréhez kapcsolódik a kérdésem. Samsung szervizben még hány évig fognak akkumulátor cserét (vagy bármilyen munkát) vállalni most, hogy az s7 közeledik a support végéhez? Előfordulhat hogy két év múlva már nem tudok bele új akksit rakatni? -
MM
őstag
válasz Csocsesz75 #38473 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert nekem is csak kábellel megy!
(S8 + 2018 Megane) -
HUNgabus
senior tag
válasz Csocsesz75 #38473 üzenetére
gondolom igen, de amiben van android auto az eleve újabb kocsi, és szerintem tutti van benne wifi / bluetooth is, eddig maga az alkalmazás nem tudta csak kábelen,
elég sok autó kezdi támogatni, nem kell feltétlenül androidosnak lenni a gyári szoftverének, sokra pedig rá lehet "rakni" pl mazda
-
Dare2Live
félisten
válasz Schrift #38471 üzenetére
Lehet jó 2év múlva már nem cserélnek aksit samsung szervízben, de ettől még rengetegen foglalkoznak ilyennel akik igen.
Original aksi meg S3hoz is van. Utángyárott meg bármihez végtelen. Innen ez annyira nem kritikus.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Watt25
veterán
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Vásároltam a lányomnak egy ilyen telót.
Függetlenítve lett, de tkomos rom van rajta a magentás baromságokkal.Ha jól tudom, ezt úgy lehet eltüntetni, hogy egy független ROM-ot kell rá tenni.
Mi ennek a legegyszerűbb módja? Nem szeretnék belepiszkálni, rootolni, stb.Köszönöm.
-
kaciokos
őstag
válasz Watt25 #38482 üzenetére
Próbálkoznak, de az eredmény szerintem kétesélyes.
Ráadásul az is megtörténhet, ami egy haverommal: Sufni GSM-ben cseréltette az akkut, kicserélték, hazavitte, és 1 órás SOT-ja lett. Visszavitte reklamálni, igazat is adtak neki, de nem volt másik S7 akkujuk, így meg kellett várni akku nélkül azt a pár hetet, amíg a boltos visszaküldte a hibás akkut a nagykerbe, garanciális cserére, és megjött az új (a hibás akku kellett a garanciális ügyintézéshez, az eredetit meg már kidobták).
-
Dare2Live
félisten
válasz Watt25 #38482 üzenetére
Nem írtam ne bizz jobban samsungban.
Azt írtam, hogy ha 2+év múlva Samsung esetleg már nem cserél még mindig cseréltehetsz magandak/sufniban...más: Vizállóságra nincs garancia akárki is csinálja. Sött ha még nem volt aksi csere akkor sincs.
A lényeg, hogy nem kell ezen izgulni.
Amúgy ha 2000 alá csökken majd jövő ilyenkor amikor már 3.5éves lesz az enyém lehet én is cseréltetem 18ért. De ha kapok 4kért originalt lehet megcsinálom magamnak.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
zsoltip
őstag
Sziasztok.
Legutóbbi 2 update nektek mit hozott, vagyis mit vettetek észre?
Én új feautret nem fedeztem fel. Vagy figyelmetlen lennék erre most? -
jambiyya
őstag
válasz Gabócza #38488 üzenetére
Igen, rögtön utána rájöttem, hogy nem úszom meg a sok info átböngészését. A legnagyobb gondom, hogy nem tudom letölteni a romot. Be akar léptetni, de már tag vagyok, sehogy sem jön elő a letöltés.
Regisztrálni sem enged, nem egyezik a két emailcím...ahaIlletve félek ettől a sok nyomogatástól, ezer éve nem volt samsungom, és nem pont ilyen téglát szeretnék.
szerk: mindezt csak azért, hogy eltüntessem a magentás szarságokat...
[ Szerkesztve ]
-
davidovi
tag
Szia Mindenki,
tönkrement a töltőn a kábel, gondoltam rádugok egy egyéb kábelt. a következőt tapasztaltam: borzalmasan lassú a töltés. ezek szerint nem csak a töltő, hanem kábel függvénye is hogy a töltőfej leadja a normálus áramerősséget?
megoldás? nincs más mint SES és eredeti samsung kábel?
Köszi előre is.
-
Watt25
veterán
válasz davidovi #38490 üzenetére
ezek szerint nem csak a töltő, hanem kábel függvénye is hogy a töltőfej leadja a normálus áramerősséget
Ez mindig, minden telefon esetében így van/volt. Ez sima fizika. Ha szar a kábel, nem megy át rajta akkora teljesítmény. De ez nem jelenti azt, hogy csak a gyári kábel a jó. Valószínűleg egy ócska kábellel akartad kiváltani a rosszat. Kell egy jobb kábel. Ennyi.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Kroni1
veterán
válasz zsoltip #38486 üzenetére
Én azt, hogy a tárcsázóm néha belassul. van, hogy 3 számot beírok mire megjelenik a képernyőn az első. Nem tudom ez fícsörnek számít-e, de eddig nem volt.
Volt remény, hogy a frissitéstől jobb lesz az AoD, de nálam továbbra is elfelejt néha bekapcsolni. Hát ennyit erről, továbbra sem értem, hogy mitől lehet valakinél hibátlan az Oreo amig másoknál meg nálam is ilyen, ugyanazon gyári fw esetén is.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz jambiyya #38489 üzenetére
SamFirm -mel, a teljes sávszélességeddel tudod letölteni bármelyik legfrissebb release -t, regisztráció nélkül. Az Összefoglalóban megtalálod...
-
válasz samu74 #38479 üzenetére
A probléma az, hogy a Samsung szervizbe nem vihetsz be akkut, hogy na, azt tegyék be neked, viszont előbb-utóbb kifogy a szerviz az akkuból. Ha meg bárhol máshol cserélik, lőttek a vízállóságnak.
(#38490) davidovi: nem kell eredeti, csak éppen jó minőségű legyen. A következő márkák mind jó minőséget gyártanak kábelekben, az olcsóbbak közül: Xiaomi, Blitzwolf, Ugreen (persze van más is, de ezeket én mind használom, és S7-től kezdve Note9-ig bezárólag, mindegyik telefonomat gyorsan töltik).
Itt van az Ugreen offical store az Aliexpressen: [link]. Most épp leárazás van, és általában 2-4 hét, mire megjön tőlük a cucc Kínából.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ferike81
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest