Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alonso69
senior tag
válasz vodrosjozsi #37550 üzenetére
Xiaomi 14
-
-B-
senior tag
Frissült ma a kezdőképernyő.
S8/Note8/A5 esetében bekerült az elforgatás lehetősége, de úgy tűnik, nekünk ez már nem jár. Legalábbis én nem találtam erre vonatkozó beállítási lehetőséget. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #37550 üzenetére
Igen, az S7E topikból "loptam" a linkjét, azóta is elégedetten használom a "sima" hetesen. Nekem jobban tetszik, mint az eredeti.
-
Viktor77
titán
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Valószínűleg már kissé túltárgyalt kérdést teszek fel, de az akkuidő miatt felmerült most nekem.
Ha a Helymeghatározási módszer Nagy pontosságra van állítva,
akkor is csak abban az esetben működik így hogyha az értesítési sávban ott van az a rajzszeg ikon, egyébként a GPS nem fog aksit szívni igaz?A segítségetek előre köszönöm.
-
őstag
válasz x64emulator #37555 üzenetére
Igen. Viszont tudtommal időnként lekéri a pozíciót, azaz megjelenik a rajzszeg magától.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
samu74
addikt
Szerintem ha az akksi idő a lényeg akkor minél kevesebb antenna megy annál jobb.
Én inkább kirakok egy wifi widgetet és csak akkor kapcsolom be ha kell.Gps-t pl. csak akkor kapcsolom ha navigáció megy.-----------
-
sfbalazs
tag
Én a multkor meglepődtem a google maps-en.Amikor nem is használom is menti az útvonalaimat vissza lehet nézni az előzményekben.gondolom nem egyfolytában pozícionál mert elég pontatlan sok helyen az útvonal de sürűn lecsekkol hol is vagyok.
-
viewdetails
addikt
válasz samu74 #37557 üzenetére
samu74
A wifi az Oreo óta tudja azt is, hogy csak bizonyos helyeken kapcsol be. Alapban kikapcsolva hagyod, és mikor olyan helyen vagy ahol szoktad használni, az első használatot követően megjegyzi és automatikusan be és kikapcsolja azon a környéken.Én erősen használom a google szolgáltatásokat, be van kapcsolva a Helyelőzmény is, de úgy látom, csak akkor keres pozíciót, ha nem érzékel mozgást (cellaváltást?) pár percig. Érdemes kikapcsolni a GPS-nél a pontosság javítását mert az egyben azt is jelenti, hogy kvázi folyamatosan szkenneli (300 szekundum azt hiszem) a környéket wifi neveket keresve és azok elhelyezkedését felhasználva pontosít. Kikapcsolt állapot esetén egyébként jól megfigyelhető, hogy "két pont között a legrövidebb az egyenes" alapon dolgozik a Helyelőzmény szolgáltatás és nem helyezi rá az útvonalad az útra.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Autóba keresek fekete kábelt, ez a gyárilag adott fehérrel megegyező tulajdonságú lehet ? Gondolok itt a gyorstöltés miatti dologra is.
-
jeni
félisten
válasz Csocsesz75 #37563 üzenetére
nem emlékszem,hogy műanyagra volt rátekerve eredetileg az adatkábel a kép alapján.
-
Csocsesz75
őstag
A telefon eredeti dobozában nem volt, ez így van.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
1 év használat után tönkrement az S7 tokom, Már annak idején is bajban voltam a beszerzésével, de most egyáltalán nem találok olyat hozzá amilyet szeretnék:
Itt
van jópár ebből a típusból, csak nemtom hogyan tudnám egyszerű módszerrel kiválasztani melyik passzol méretben az S7 -hez. Ötlet esetleg ? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-Valinas-
senior tag
Szerintem a gyorstöltés nem függ ettől, csak az adaptertől, konkrétan a kisboltban vett micro usb kábelem is tudja a gyorstöltést. Szóval én valami olcsót vennék.
Egyébként az S8, S9 már fekete kábellel jön, szóval lehet, hogy ez az a széria.[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz viewdetails #37561 üzenetére
Észre vettem hogy megjegyzi,de azt is hogy melóhelyen is keresgél(Pedig ott soha nem volt rácsatlakozva ).Pedig ki volt kapcsolva. A widget mutatta hogy bekapcsolt majd ki.
Viszont nem sokat fogyaszt ,de na ...A nagy automatikában néha bealudt ,aztán mire észbekaptam lecsípett egy adagot a mobilnetemből. Szóval nálam maradt a widget.handrash függ bizony! Hányan beleestek abba a hibába itt a fórumon is hogy az S3/S4/stb. kábelen nem ment a gyorstöltés meg az odinozás...
Nem tudom hogy bebeszélem magamnak vagy valamit nagyon jól kiiktattam a fogyasztók közül, de az Oreo alatt piszok jó az akksi.
6.0 droidon volt ilyen,de annak 2 éve...[ Szerkesztve ]
-----------
-
sfbalazs
tag
Nekem ez a legolcsóbb kábelem amivel megy a gyorstöltés [link]
Akcióban 1 dollár volt, vettem is vagy 5öt. -
thomas77
senior tag
válasz #30662400 #37570 üzenetére
Szerintem nem függ a gyorstöltés sebessége a kábeltől. Viszont ha nem gyorstöltést választok ki a menüben, akkor lassabban tölt a nem gyári kábellel. Ezt egy usb-s feszültség-árammérő mutatja is feketén-fehéren. A töltés ideje is rövidebb a gyári kábellel.
Gyári kábelt venni az ebay-en szinte lehetetlen. 2x próbáltam 0 eredménnyel. Mind ócska minőségű utángyártott volt. -
thomas77
senior tag
Na ilyet én nem találtam. Mondjuk nem is nagyon van gagyi kábelem. Vagy ha van, nem használom.
A gyorstöltést magát is nagyon ritkán kapcsolom be. Pl. ha megyek haza délután és nagyon kevés a nafta, akkor 2 órával munkaidő vége előtt rárakom gyorstöltésre. Ilyenkor feltölt teljesen, gyári töltővel meg kábellel. -
törölt tag
válasz samu74 #37569 üzenetére
Nem tudom hogy bebeszélem magamnak vagy valamit nagyon jól kiiktattam a fogyasztók közül, de az Oreo alatt piszok jó az akksi.
Akár ez a két tényező is lehet mögötte , azt viszont már korábban (többen is) megállapítottuk, hogy jobb lett a deep sleep kezelés Oreo alatt ➡️ ez pedig csökkenő fogyasztást eredményez.
Persze, az sem hátrány, ha nincs telepakolva a telefon kismillió rosszul megírt, ok nélkül futó és akksit zabáló buta alkalmazással vagy erős a hálózati jel.
-
samu74
addikt
válasz -Valinas- #37575 üzenetére
Szerencse csak.
Amúgy ha valaki keres minőségi, gyárival megegyező gyorstöltő adaptert meg kábelt, én ilyet használok ,teljesen jó.
German_TD az erős hálózati jel nem játszik itt vidéken . Amit lehet letiltottam ,de az előtte is így volt .Szóval valamit csak reszeltek a rendszeren.
Van bug azért, az AOD néha bealszik,ahogy írtam az adaptív wifi sincs mindig toppon,stb. De nem lett rossz ez a rendszer.[ Szerkesztve ]
-----------
-
törölt tag
válasz samu74 #37578 üzenetére
Igen, ez sem úszta meg a friss rendszerek gyermekbetegségeit, akadnak bugok. Ha volna kedvem (de most nincs 😀), akkor törölném az AoD legfrisebb verzióját és tesztelném, hogy a korábbi is nyűgös-e. Ha igen, akkor maradna két lehetőség: visszatenni a Nugátot, mert azon nem volt baja, vagy várni a Galaxy App-ban a javító frissítést.
Nálam "csak" az a bug van, hogy néha gondol egyet és kialszik, majd ~1 perc múlva feléled. A másik féle, ami jobban zavaró lehet, az nincsen (gombnyomásra nem reagál a telefon, sötét marad). Meglehet, ezt azért úszom meg, mert én (gomb kímélés végett) a Jedi-trükköt használom a kijelző bekapcsolására, azaz suhintok egyet:
Nyilván ennek is van hátránya, mert a folyamatosan figyelő érzékelő okoz(hat) picivel több fogyasztást, de nálam ennyi belefér.
-
Goldguy
tag
Sziasztok!
Új telefont keresek magamnak, és az S7-re gondoltam. Xperia Z5-ről váltok, még nem volt Samsung telefonom. Tetszik az S7, de egy kérdés maradt bennem: milyen a hangminőség fülhallgatóval?
A Neutron lejátszót használom zenehallgatásra, hozzá még a Viper4Android. Többnyire veszteségmentes fájlokat hallgatok (.flac, .vaw, .alac, .dsd). Ha a Z5 hangminőségével elégedett voltam, jó lesz a Galaxy S7? Vagy inkább vegyek egy Xperia XZ-t/XZ1-et?
-
thomas77
senior tag
Nem nagyon találtam én se elfogadható magyarázatot erre a problémára.
De nem csak az S7 válogat a kábelek között.
Nemrég rendeltem gyárinak tűnő kábelt. A samsungomat 54%-ra tölti fel, ott megáll teljesen. A Redmiben meg hibátlanul megy a gyorstöltés, holott a Samsung kábellel meg nem.
Nem értem... -
Goldguy
tag
válasz vodrosjozsi #37584 üzenetére
Egyszer 1 éve leesett jó magasról, betört a kijelzője. Cserélték a kijelzőt, előlapot. Azóta egyre jobban felenged a ragasztás, a kameralencse koszos és foltos belülről, SIM és SD kártya takarója kijött a helyéről, az értesítő LED kicsit elcsúszott. Azt se nagyon szeretem, hogy a Snapdragon 810 nagyon melegszik..
Sokáig elnézegettem ezeket a hibákat. Már nem garis, meg amúgy is újkora óta rootolt és nem gyári Android van rajta. Most már kell helyette valami.
-
Goldguy
tag
válasz vodrosjozsi #37587 üzenetére
Hát arra már nincs keret.
-
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek normális akksi cserére felhasználható a 2 éves garancia ? Ugyanis már 8. hónapja nyúzom a készüléket, és picit zavar hogy már jobban merül mint az elején, 3 óra 38 perc aktív képernyő használat után lemerül a telefon, és ezt akarnám orvosoltatni egy új akksival
best regards, egy fórumozó blogger
-
őstag
válasz Goldguy #37593 üzenetére
Dragonfly black v1.5 - öt használok (kb. 30e). Az azért sokkal részletesebb, nagyobb dinamikával, mint az s7 magában. Viszont utcán nem ér annyit, hogy még otg kábellel rádugjam, mert macerás. Otthon viszont csak azzal.
Az s7 egyébként hallgatható, de semmi extra. Bár az általad említett Sonyt nem ismerem, de elég gyanús, hogy az komolyabb ilyen téren.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
gerner1
nagyúr
válasz Dyrtyho #37595 üzenetére
Én előbb kipróbálnám, hogy 4G -t ignorálva, csak jó térerős WiFi - vel, youtube -ról, csak 1440p -s felbontású videókat nézve mennyit bír (?)...
Amennyiben így is gyenge az "üzemidő", akkor gondolkodnék az akkucserén.Akkura csak az első évben van garancia, de már jelezte más is, és az Összefoglalóban is benne van.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #37598 üzenetére
Ezek az app -ok, kb semmire nem jók. Amennyiben így volna, akkor a szervizben is ilyesmiket használnának a többszázezres célműszer helyett. Az USB -n "valamit" mérő ketyerék is LOL kategória, mert érdemi, exact infót nem lehet így "kinyerni" ...
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest