Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz szildavid90 #26799 üzenetére
Az nem a widget -ek között van, hanem a kezdőképernyőre aktíválható funkció. Nem tudod lecserélni. De, a Home gomb hosszabban nyomvatartására, rá lehet rakni a google indítás funkciót.
-
öregpapa
tag
Üdv.Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne,hogy FR után szeretném visszatenni a PDP-t mert még tavaly megvásároltam,és amikor a kiegészítőjét a PDP Engine-t akarom aktiválni, a telo nem engedi.Próbáltam, megvettem az újabb verziót is de azt sem sikerül aktiválni! Mi lehet a gond?
-
Jakesz
addikt
Hogyha frissül az Android, akkor csak nálam "felejti el" a telefon a micro sd kártyát újraindítás után? Ha kiveszem a helyéről, és visszarakom, utána jó lesz.
-
terra052
őstag
Nna meg is jött a fehér S7, a Btel-től (sestore), regisztrálható volt a Samsungnál, 24 óra alatt ideért 👍 Ja, és 7-es droiddal jött.
[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
tibbike01
őstag
Használ valaki tört romot az S7-en? Melyik rom ajánlott xda-n? Sajna elugrott a Knoxom...
-
-
samu74
addikt
válasz fornettisuti #26813 üzenetére
Az óra ébresztő profilok közt ha ráböksz, az alján ott az opció. Idő felolvasása.
-----------
-
fornettisuti
veterán
válasz fornettisuti #26815 üzenetére
Problem solved, Google is my friend.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
-
Taci
addikt
válasz johnny82 #26817 üzenetére
Ezt a leírást találtam hozzá, majd kérlek, szólj, hogy hasznos-e.
-
appel
őstag
válasz johnny82 #26817 üzenetére
Enhanced SMS & Caller ID+ elég jó.
-
öregpapa
tag
Szeretnék csinálni egy faktory reset-et.Mivel tudnék olyan mentést csinálni ami megjegyezné a sok fiók jelszavát és visszaállításkor automatikusan be is jelentkezne.Sajnos ugyanis sem a felhasználó nevekre sem a jelszavakra nem emlékszem.
-
gerner1
nagyúr
válasz öregpapa #26822 üzenetére
A telón a Smart Switch -csel tudsz mentést készíteni, mondjuk mindjárt microSD -re (ha már amúgy is ott figyel a telóban "instant") Esküt nem tennék, hogy a google fiókod jeszavát is elmenti, de a WiFi jelszavakat, stb... -amelyek a rendszer részei - azokat biztosan eltárolja, és vissza is állítja... Az elmentett, "belakott" állapotot (telepített appok mennyiségétől függően) kb 20-50 perc alatt visszaállítja.
A külső appok (3rd party) beállításait nem menti el, azokat egyenként kell menteni/visszaállítani. Egyik másiknál van lehetőség google fiókba mentést készíteni, de azt is neked kell megtenned.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megérkezett a telefon. Azt hittem túloztok az kijelzővédő üveg elállásával kapcsolatban. Honor 8-ról váltottam és annak is kerekített volt az oldala de max 1mm volt levegős, abszolút nem zavaró. Ez nagyon nem ér ki a széléig és tényleg 4mm per oldal. Borzalmas. Ennyi erővel az Edge-t is választhattam volna.
Más:
Samsung Clouddal el lehet azt érni mint pl Iphonnal, hogy ha másik Samsung készülékre váltok 2 év múlva akkor mindent szinkronizálva semmit sem kell majd állítgatnom? Bár amelyik cégnek még a TV-je is hallgatózik, ki tudja fel akarom e tölteni minden adatomat.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Sziasztok!
Tud valaki hátlapi sima átlátszó fóliát valahonnan?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
senior tag
Nézd meg, hogy nincs-e frissebb Samsung cloud csomag pl. apkmirror-ról, nálam is ez volt pár hónapja, valamiért nem akart automatikusan frissülni. Az újabb verzióval ismét működik a clod backup.
PS. nálam még 6-os Droid van, lehet, hogy nugáttal már más a történet...
[ Szerkesztve ]
-
csipesz_70
csendes tag
Hali4
Most kaptam idegrohamot 2017.07.16 án vásároltam a MEDIA MARKT ban egy s7-t. Ma regisztráltam be a my samsungba azt írja hogy nem a SAMSUNG magyarország által forgalmazott. Ezért csak 1 év gart adott.
Kezembe a számla , garjegy
Mit tegyek?[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz csipesz_70 #26830 üzenetére
Nyugodj meg, először nekem is ez volt. Én ott hibáztam, hogy a dobozról írtam be a szériaszámot.
A tárcsázóba írd be, hogy *#06# és az ott található IMEI számod írd be a regisztrálásnál. Az fontos, hogy a számsor végén lévő "/01"-et ne írd be, mert azt nem tudja értelmezni. Így sikerülnie kell.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
handrash
őstag
válasz csipesz_70 #26833 üzenetére
Szerintem ha meg akarod tartani annyi ideig akkor mindenképpen, víszont nem kell elkapkodni, mert én jártam úgy, hogy garanciában csere utalványt kaptam az első évben, és.plusz köröket kellett fussak, hogy visszavegyék a régi készülékre vásárolt plusz garanciát.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
gerner1
nagyúr
Edge XEH régióra, érkezett frissítés OTA -n...
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok!Volt már problemája bárkinek a töltővel?Értem ezalatt azt hogy mostanában van olyan hogy több időbe telik teljesen feltöltenie,illetve mintha utána gyorsabban is merülne a telefon...tegnao este asszony G4-ét se töltötte fel,egy éjjel alatt 74%-ra sikerült neki..ha elromlott a töltő azt cserélik e gariban vagy mi a teendő?
-
gerner1
nagyúr
válasz monroe8609 #26837 üzenetére
Nekem korábban, S5 töltője megadta magát. De, S7 -hez vett utángyártott töltőkkel én is becumiztam már... Én úgy tudom, hogy a tartozék(ok)ra 6 hónap a gar.
-
handrash
őstag
válasz csipesz_70 #26838 üzenetére
Nem tudom pontosan.... Feltételezésem szerint az első év végéig.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
-
toompa
őstag
válasz monroe8609 #26837 üzenetére
Én meg úgy tudom hogy akkura és tartozékokra 1 év a gari.
-
gerner1
nagyúr
válasz monroe8609 #26841 üzenetére
Lehet, hogy nem jól emlékszem, és 1 év azokra is. De telefonon biztosan kapsz pontosabb infót. Itthoni árat nem tudok, én ebay -ről vettem néhányat.
-
Kroni1
veterán
Én még mindig az uveg foliakkal szenvedek, mindegyiknek van valami baja, talaltam alin olyat ami elég jó, de az meg egy helyen nem tapad, hibás az elado visszaadta az árát mert nem tudott már másikat kuldeni.. ez a tipus jónak tunik, van valakinek ilyen?! optishield
Esetleg más hasonló?! Foliat nem szeretnék, csak az üveg jön szóba nálam.
-
gerner1
nagyúr
válasz Kroni1 #26846 üzenetére
Sajnos, tizenegy-két ezerig nem találni olyat, amivel ne lenne valami "kehe" ... A nagyon drágákkal kapcsolatban pedig még kevesebb tapasztalat/infó van. Ezért nem lehet egzakt tudni, hogy egyeltalán létezik-e valami, ami legalább valóban jó →még-ha drága is ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest