Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ma reggel jött frissítés, kb. 50 MB-nyi. Nektek is? (Telekom)
Changelog tényleg nincs sehol ezekről a frissítésekről?Android bizt. javítási szintje
2017. június 1.[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
Nem hiszem, hogy bele tudnál nyúlni a billentyűzet szótárába. Ha frissítették, és ilyen lett, akkor ilyen marad.
Alternatívaként kipróbálhatsz másik billentyűzetet, van egy jó csomó, talán a Swype és a Swiftkey a legnépszerűbbek, de persze egyik sem tökéletes, előbbinek jó a szótára, de nem nagyon ismeri fel az elgépelt szavakat, utóbbi ebben remekel, de a szótárából a ragozott szavak jó része hiányzik, persze megtanultatható vele.
-
feriapó
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok pár pozitív ill. negativ dolgot irni S7-ről ,vásárlás elött állok.
Akkuidő, beégés, fagyás, esetleg valami rejtett dolog ami késöbb jön elő?
A5 2017-nél 2-3 napos akkuidő van, itt is megvan?Köszi
-
kutga
nagyúr
válasz feriapó #26612 üzenetére
Én nem nagyon tudok róla negatívot írni, akkuidő attól függ hogyan használod, 1,5-2 nap nálam megvan intenzív nyomkodás mellett. Szubjektív, de nekem az A5 élőben nem jött be, elég nagy tepsi az S7-hez képest, valamint hiányolom az értesítő ledet az előbbin.
Let the Zone take me if I am.
-
Zozo®
tag
válasz gerner1 #26619 üzenetére
Szia Tök jó ez a mikrofonos diktálás magyarul, egész jó, kevesebbet hibázik mint én mikor gyorsan írok 😊Csak az a baj hogy én sokat vezetek és lehet hogy ha nem lesz net akkor nem tudok csak kézzel írni
iPhone 12 Pro Max Pacific Blue 256GB, MacBook Air 2017, Apple Watch Series 5, Airpods Pro , 2x Mi Box 3, 1X Mi Box S
-
törölt tag
Direkt nem is kerestem, mert évekkel ezelőtt ment a sírás mindenhol, hogy bezzeg a magyar nyelvet mindenhol kihagyják. De még tavaly is olyan kommenteket olvastam, hogy sehol nem lehet hasonlót csinálni magyar nyelven, ezért továbbra sem teszteltem. Bakker mennyit segít ez most nekem. Köszi.
-
törölt tag
-
pcnet
addikt
Kb 2-3 éve használtam a Swipe keyboardot. Még írásjeleket is lehetett diktálni. Szerettem, csak nagyon ette az akksit. Nem tudom most hol tarthat. Lehet felteszem újra kipróbálni. (Van trial verzió is.)
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Mans20
addikt
Az S7 32 Gb tárhelyére kb mennyi fotó férhet? 12 GB a rendszer plusz pár app, a maradék mennyire elég ? játék se menne rá, csak a kötelező appok.
-
-
nuri
aktív tag
Kezdjük 2 érdekes linkkel a reggelt:
SamsungOne font koreai galaxy apps-ból.
System app uninstall root nélkül (legalábbis következő OTA-ig).
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest